Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,

הלכתי לקנות רכב היום ללימודים, התרשמתי לטובה, אבל יש מספר דברים שמטרידים אותי.

הרכב המדובר הוא רנו קליאו ק"מ נמוך 150 אלף.

הגעתי למוכר בערב, הניע את האוטו, אך הטורים לא היו יציבים.

המנוע היה קר(לא הניע את האוטו מספר ימים), והרכב כבה מספר פעמים, הוא טען שזה לא קרה לו בעבר ושבטח האוטו צריך להתחמם.

המשכנו לנסוע כ10 דק והטורים התייצבו, אך שהדלקתי מזגן בעמידה הם התחילו שוב לשחק וכמעט כבה הרכב.

לא יודע אם זה משנה אבל ברכב היה טיפה פחות מרבע טנק.

בנוסף שמתי לב שבלוח השעונים איפה שהמד ק"מ לפעמים הוא לא הראה את הק"מ אלא היה כתוב משהו שלא התעמקתי בו.

בנוסף בצד שמאל איפה שאפשר לראות איזה אורות דרך דולקים, לעתים האור הכתום כבה ונדלק, נראה כאילו זו בעיית חשמל.

האם אני טועה?

בכללי יש לרכב ספר טיפולים, מטופל ולא דורש אפילו יישור קו.

ואני מאוד מתלבט בגלל הבעיית טורים הזו. מה דעתכם?

תמיר.

פורסם

אולי הנורה שראית הייתה נורת דלק? זה מצוף כנראה באוטו הזה והוא זז עם הנסיעה ובשלב הזה היא מהבהבת, כי האוטו רוקד בכביש ושיהיה חסר עוד קצת היא תדלוק קבוע.

פורסם

מנסיון עבר רנו קליאו זה רכב שאני לא אתקרב אליו בחיים, במיוחד כשהוא בן 11.

לגבי הבעיות ספציפית, זה הרי ברור שיש משהו ועוד מנורה נדלקת לך, שילך למוסך ויטפל בזה, אחר כך תחשוב אתה אם אתה רוצה את הרכב, כמובן תעביר אותו בדיקה יסודית לפני הקנייה.

פורסם

מדובר על נורה עם זיגזג כזה ?

אם אכן זו המנורה, צריך לחבר את הרכב לסורק תקלות, ככל הנראה הנורה מודיעה על הבעיה של הטורים ברכב.

אם הרכב גם נכבה, בדרך כלל זה 2 בעיות נפוצות, חיישן טמפ' שמזייף סימני לוואי - טורים משחקים לבד ואז האוטו כבה ולא מניע ישר רק אחרי כמה דקות.

או חיישן הצתה (קראנק) ניקוי החיישן או החיבור לפעמים עוזר לבעיה.

בכל אופן, חבר את הרכב לסורק תקלות ותידע בדיוק מה יש לרכב.

לגבי מד ק"מ האם לסירוגין המד מהירות לא עבד ? אם כן מדובר בחיישן מהירות שיושב על הגיר, לא סיפור להחליף.

בהצלחה !

הכי חשוב שיש הסטוריה והרכב מטופל.

עריכה :

זו הנורה ?

img34311.jpg

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

היי,

לא זו לא הנורה.

אני מדבר על הנורה הרגילה שמדליקים את הפנסים של הרכב, היא בצבע כתום מתחת לנורה הירוקה שרואים קצת בתמונה שהצגת.

היא דלקה לסירוגין.

תמיר.

פורסם

אין ספק שקיימת תקלה.

כל רכב משנת 2002 יסבול מתישהו מתקלה כזו או אחרת.

כדאי לגשת עם בעל הרכב לאבחון והצעת מחיר לסידור התקלה ולהסתדר לפי זה על המחיר.

שים לב, בתקלות מסוג זה, לעיתים האבחון הראשון אינו מדויק ולאחר החלפת חלקים כאלה או אחרים מתברר שהתקלה נשארה..

יש לוודא הצעת מחיר אל מול התחייבות לפתרון התקלה, וכמובן, לא לוותר על בדיקה כללית לרכב לפני הקנייה.

בברכה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
אהלן חברה,

הלכתי לקנות רכב היום ללימודים, התרשמתי לטובה, אבל יש מספר דברים שמטרידים אותי.

הרכב המדובר הוא רנו קליאו ק"מ נמוך 150 אלף.

הגעתי למוכר בערב, הניע את האוטו, אך הטורים לא היו יציבים.

המנוע היה קר(לא הניע את האוטו מספר ימים), והרכב כבה מספר פעמים, הוא טען שזה לא קרה לו בעבר ושבטח האוטו צריך להתחמם.

המשכנו לנסוע כ10 דק והטורים התייצבו, אך שהדלקתי מזגן בעמידה הם התחילו שוב לשחק וכמעט כבה הרכב.

לא יודע אם זה משנה אבל ברכב היה טיפה פחות מרבע טנק.

בנוסף שמתי לב שבלוח השעונים איפה שהמד ק"מ לפעמים הוא לא הראה את הק"מ אלא היה כתוב משהו שלא התעמקתי בו.

בנוסף בצד שמאל איפה שאפשר לראות איזה אורות דרך דולקים, לעתים האור הכתום כבה ונדלק, נראה כאילו זו בעיית חשמל.

האם אני טועה?

בכללי יש לרכב ספר טיפולים, מטופל ולא דורש אפילו יישור קו.

ואני מאוד מתלבט בגלל הבעיית טורים הזו. מה דעתכם?

אני מציע לך כסטודנט אל סטודנט וכדי שתישן בראש שקט אל תעיז להיתקרב לרנו. בכלל לרכבים צרפתיים שעושים לא מעט בעיות. חפש לך איזה רכב יפני.

פורסם

עלות מוחי 3 אפשרויות

או חיישן קראנק בעייתי, אבל במידה והחיישן סיים את חייו הרכב לא יניע כלל וגם לא יהיה סטארטר

בעיה באחד מהקוילים אבל אז הסימפטומים הם רכב שרוקד ורועד כמו משוגע

או המחלה הידועה לשמצה של הרכב (כך לפחות זה היה בקליאו ספורט 1), מנוע צעדים

לענין האורגן אורות בלוח שעונים, אל תיכנס לזה לפני שזה מסודר, ז"א לך לבדיקה מעמיקה וממוחשבת מה יכולה להיות הבעיה.

מהיכן אתה בארץ אפשר יהיה להפנות אותך למוסך שיתן לך תשובות

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
מאור אם לא החזקה כזו בעבר תעשה לנו טובה...

עלות מוחי 3 אפשרויות

או חיישן קראנק בעייתי, אבל במידה והחיישן סיים את חייו הרכב לא יניע כלל וגם לא יהיה סטארטר

בעיה באחד מהקוילים אבל אז הסימפטומים הם רכב שרוקד ורועד כמו משוגע

או המחלה הידועה לשמצה של הרכב (כך לפחות זה היה בקליאו ספורט 1), מנוע צעדים

לענין האורגן אורות בלוח שעונים, אל תיכנס לזה לפני שזה מסודר, ז"א לך לבדיקה מעמיקה וממוחשבת מה יכולה להיות הבעיה.

מהיכן אתה בארץ אפשר יהיה להפנות אותך למוסך שיתן לך תשובות

אני שמח שלא החזקתי כזו..

מספיק לי לראות חברים עם הקליאו והסניק באים ובוכים עד כמה הרכבים האלה גמרו להם את הכיס. ודרך אגב, כמה מהם כבר מזמן נימכרו לברזל. יצא להם יותר משתלם מלמכור את הרכב. :)

פורסם

לפי דעתי אם מטפלים כמו שצריך, ולא אצל מוסכניק חאפא כמו שאני חוויתי הכל בסדר, ההוצאות שלי ירדו משמעותית מאז שהתחלתי לטפל לבד, גם לא חסר מידע ברשת על הרכב הזה..יש מליון פורומים.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
היי,

לא זו לא הנורה.

אני מדבר על הנורה הרגילה שמדליקים את הפנסים של הרכב, היא בצבע כתום מתחת לנורה הירוקה שרואים קצת בתמונה שהצגת.

היא דלקה לסירוגין.

זו נורה של פנסי ערפל. היא הנורה היחידה בצבע כתום שקשורה לתאורה.

אני מניח שהיא נדלקה לך בעת לחיצה על הבלם. אם כך מדובר בקצרים/מגעים שרופים/חוסר הארקה בפנסים האחריים. זה לא סיפור גדול, ולא צריך בדיקה ממוחשבת.

פורסם

אהלן, אני מרמת גן.

אז ככה, האוטו נקנה, במחיר שווה לכל כיס.

הרכב עכשיו מתנהג יותר טוב בגלל שנוסעים בו כל יום.

אבל יש עדיין בעיה קלה, שלדעתי הלא המנוסה מדובר בחיישן טמפרטורה.

שמניעים את הרכב בבוקר אני שם לב אפילו שהמנוע קר אין הנעת בוקר, הכוונה היא שהטורים עומדים על 1000 סל"ד ולא יציבים וחייבים לתת טיפה גז כדי שהרכב לא יכבה.

לאחר 3-4 דק הרכב נוסע טוב אך קרה לי שהדלקתי מזגן והוא כבה לי באמצע נסיעה אטית.

יש לציין שהרכב התחמם לאחר 10 דק הבעיה נעלמה לגמרי ואפשר לנסוע עם מזגן ללא בעיות.

מה דעתכם?

בכל מקרה אשמח לקבל המלצה למוסך טוב שיודע לעבוד.

תמיר.

פורסם

אל תבהל ממה שרשמו לך.. סטיגמות. יש לי את אותו רכב קרוב לשנתיים.

הנורה של פנסי הערפל שנדלקת לך זו בעיה ידועה.

החיבור בפלאג של הפנס האחורי מתחמם וגורם לבעיות במגע, יש פה פתרון: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3223980#post3223980

הכיתוב שראית בלוח מכוונים היה כנראה "oil ok" (מד לחץ שמן). מופיע למשך כמה שניות כשמתניעים את הרכב.

• תוכן חדש...