Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי לדבר עם חברים על רישיון נהיגה ופתאום אני שם לב שהרישיון שלי כבר לא תקף כמעט 3 חודשים....

משום מה משרד הרישוי לא שלח לי בדואר.

באותו היום מהר שילמתי על הרישיון הנהיגה באנטרנט, התקשרתי למוקד, המוקד אמר שהרישיון בתוקף עד 2023 (זאת אומרת הוא כבר קיבל את התשלום ותקף) עכשיו חסר לי רק את תעודת רישיון הנהיגה עצמה., שצריך להגיע תוך 7 ימי עבודה.

האם מותר לי לנהוג? במוקד אמרו שלא אבל השוטר יכול לבדוק במסוף ולראות שהרישיון כן בתוקף...

לכם השאלה האם חובה עליי לנהוג עם רישיון עליי? האם מותר לי לנהוג בכלל?

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

אם שילמת והכל בסדר, אתה יכול לנהוג.

אני משער שהיתה נוצרת בעיה אם חלילה היית מעורב בתאונה או משהו דומה.

לגבי נהיגה ללא תעודת רשיון, זה בסדר גם תעודת זהות תהיה טובה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

כן ולא.

אם יש לך רשיון תקף, אי נשיאת התעודה עליך היא עניין טכני שולי.

השוטר אכן יכול לוודא את תוקף הרשיון במסוף, אבל, לעיתים לוקח כמה ימים עד שתשלום כמו זה שבצעת באינטרנט מתעדכן אצלם במערכת, כך שאם יעצור אותך שוטר והתשלום לא עודכן עדיין, יתכן והדבר יעלה לך בלא מעט טרטור.

אבל 2, סיכון נוסף הוא שאתה מתסמך על מה שאמרה לך פקידה בטלפון ויתכן שהיא טעתה והתעטה אותך. היות ואין לך שום מסמך שמוכיח שהרשיון שלך בתוקף הסיכון היותר גדול היא לגלות שהוא לא.

פורסם

אמת זה בהחלט סיכון.

כמה הערות:

1. הדפסתי את אישור התשלום דרך האינטרנט, באישור רשום שהרישיון יגיע תוך 7 ימי עסקים. מכאן שאם השוטר מגדיל ראש (ויש גם שלא) ישים לב לנתון וישחרר לשלום. רשום גם באישור את כל פרטי הרישיון.

2. השאלה הראשונה ששאלתי את הפקידה במוקד מתי התוקף של הרישיון שלי, היא ישר אמרה 2023, רק אחרי זה שאלתי אותה מה אם... והסברתי לה את הסיפור. מכאן שמבחינת משרד הרישוי יש לי כבר תוקף במערכת.

פורסם

בנסיבות אותן אתה מתאר אתה יכול לנהוג

הרישיון מופיע במערכת ואין כל בעיה לבדוק את זה

במקרה הגרוע ביותר והסיכוי לכך הוא אכן קטן אתה עלול לקבל קנס בגין

אי נשיאת המסמך עלייך..

פורסם

אתה יכול ללכת למשרד התחבורה ולהוציא רשיון נייר זמני מייד לאחר התשלום.

הרשיון נייר תופס ומגן עליך גם מפני קנס עבור אי נשיאת המסמך, לפני כשנה ומשהו חידשתי והנייר היה ללא תשלום וכבר למחרת בבוקר הוצאתי כזה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אם הוצאת אישור דרך האינטרנט הכל בסדר.א ב ל!!!שני הקודמים לי לא התיחסו לנקודה חשובה,ע"מ לבצע בדיקה במסוף,השוטר צריך לזהות אותך בתמונה ועל כן,תמשיך לשאת את ה ר"נ הישן(פלסטיק),או לחלופין תעודת זהות,הדבר נכון גם לגבי רישיון זמני,גם בו לא מופיעה תמונה.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

נדמה לי שזאת הנחיה כללית ולא רק לגבי נהיגה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני נוהג איתי עם הרישיון הישן + ת.ז רק בשביל העניין הזה.

ת.ז עד לפני הגילוי הייתה זרוקה במגירה. ברגע שאקבל את הרישיון החדש אסתובב רק עם הרישיון.

בכל מקרה במידה ואפגוש שוטר הציג לו רק את ת.ז שלא יישאל למה אני מסתובב עם רישיון ישן.

• תוכן חדש...