Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז היום קיבלתי את החבילה עם שליח, החבילה הגיע בקרטון ממש קטן, כשראיתי את גודל הקרטון אמרתי בטוח חסרים שם דברים.

אבל כשפתחתי אותו ראיתי שהכל שם דחוס אז הבנתי שזה ההסבר לגודל החבילה.

טוב אז בחבילה הגיע כל מה שהוצג בתמונה, הפולישר עצמו, כל הפדים למינהם, נירות ליטוש עדינים, שני מטליות מיקרופייבר והכפפה הזאת.

$T2eC16RHJIYE9qUcOOv4BQsL8jUJzQ%7E%7E60_12.JPG

ראש הפוליש ניראה לי ממש קטן, אשמח אם תגידו לי לפי מידותיו אם הוא בכלל מתאים לעבודת פוליש?

buq2.jpg

(עריכה: למרות שהוא מתאים בידיוק לפדים שקיבלתי, אז אולי הוא כן מתאים.)

tpzv.jpg

כל החבילה הזאת עצמה עלתה לי 531₪, מכס עלה לי עוד 282₪ - סכהכל יצא לי 813₪ מה אתם אומרים לגבי המחיר? יכולתי להביא משהו יותר טוב במחיר הזה?

hsnd.jpg

89tr.jpg

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נראה נחמד.. תתחדש!

כמה עלה לך כל החבילה?

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

תתחדש

אפשר לשאול במה היא טובה יותר ?

אני למשל רכשתי את היונדאי 7" הפשוטה לפני שנתיים+ במחיר של פחות מ400 שקל

והיא עושה את העבודה מעולה

47d175443cbfb41233f8242ea9473aa6.jpg

פורסם

^ מה ההגדרה שלך למעולה?

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

תודה, רבה.

עכשיו הרכבתי את ידית האחיזה זה מקל על כובד המכשיר, וחיברתי לחשמל, (אפילו השקע מתאים לשקע ישראלי:)

יש בורר מהירות שעובד מעולה עם מד מספרים עד לרמה ' 6.

שחקתי קצת עם בורר המהירות, מאוד נוח, המכונה ממש חזקה במספרים הגבוהים, על כמה מומלץ לעבוד בפוליש?

לפי סרטונים ראיתי שמשתמשים במהירות דיי נמוכה, ככה 1וחצי מקסימום 2, אני לא יודע את מידת המהירות, לכן אציין את זה לפי מד המספרים שיש על הבורר.

יש משמעות לצבעיי הפדים? עשיתי חיפוש באתר ולא השגתי תוצאות, אשמח לקצת הסבר אם אכן יש משמעות לצבעי הפדים, תודה.

פורסם

לא מכיר את הפדים שלך אבל בדר'כ יש משמעות גדולה לצבעם ולפני שאתה מברר זאת אל תעבוד עמם.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם
^ מה ההגדרה שלך למעולה?

היא נוחה לאחיזה אם כי קצת כבדה ,יש בורר מהירות ממש נוח ,

במהירויות נמוכות היא ממש עדינה ואפילו נגיעה באצבע עוצרת אותה ,ובגבוהות היא חזקה מאד

כבל יחסית ארוך של 2.5 מטר ,בנוסף היא מגיעה עם סט פחמים נוסף למנוע ועוד סט ברגיי חיזוק לידית

ומתקן 7" סקוצי איכותי .

עד עכשיו היא עברה בין החברים שלי מיד ליד וביצעה כבר למעלה מ20 כלי רכב.

פורסם

תגיד כמה זמן אתה גולש פה ואיפה עשית את המחקר שלך ?

כמובן שיש חשיבות לצבעי הפדים, זה אומר לך את היעוד שלהם, פוליש לא עושים על מהירות נמוכה אלא על גבוהה (מהירות נמוכה זה או מריחה של החומר או מריחה של ווקס\ גלייז).

אני חושב שאתה קצת ממהר לקנות דברים שאין לך כ"כ צורך בהם.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
תגיד כמה זמן אתה גולש פה ואיפה עשית את המחקר שלך ?

כמובן שיש חשיבות לצבעי הפדים, זה אומר לך את היעוד שלהם, פוליש לא עושים על מהירות נמוכה אלא על גבוהה (מהירות נמוכה זה או מריחה של החומר או מריחה של ווקס\ גלייז).

אני חושב שאתה קצת ממהר לקנות דברים שאין לך כ"כ צורך בהם.

אני אומנם רשום בפורום מ 2011 ומכיר אותו הרבה הרבה ליפני.

אבל בתת פורום דיטיילינג אני ממש חדש, שבועיים ואולי פחות, אני רק מתעניין בנושא.

אין לי ידע גדול בנושא, אבל עשיתי בירורים לפני כל קניה שלי, ראיתי סרטונים, וקראתי פה ושם על עניין הדיטיילינג.

אני שם לב שאתה כל הזמן תוקף, אז כל הכבוד לך שאתה מבין גדול בנושא, מה אתה רוצה כפיים?

אבל מי אתה שתחליט אם יש לי צורך בעניין הזה או לא?

נכון שאתה לא חייב לעזור, אבל לפחות אל תזלזל ואל תזרוק לי פה תגובות כאלה של מה אני כן צריך ומה אני לא.

פורסם

אלו פחמים למנוע.

כל הכבוד שאתה שואל אחרת לא תדע.

לפדים ולצבעים חשיבות גדולה יש פדים גסים ופדים עדינים הכל תלוי במה שאתה רוצה לבצע.

תעשה חיפוש בגוגל אם לא תמצא אני אחפש ואשלח לך קישור

לי יש פד כוחל הוא עדין ומתאים לווקס או גלייז

בהצלחה

פורסם

אשמח לעזרה לגבי ביצוע נכון לעשית הפוליש, אפילו תתנו לי רק לינקים, אני מתקשה למצוא בחיפוש דברים.

אשמח לדעת מהם משמעות הצבעים של הפדים, + באיזה מהירויות להשתמש בעשיה הפוליש עצמו, תודה.

פורסם

יש יצרנים שונים לפדים ולפעמים ניתן למצוא פדים בצבע זהה עם ייעוד שונה.

שלח מייל למי שמכר לך ובקש ממנו פירוט אודות הפדים.

כמו שאמרתי לפני כן, עד שלא תיהיה מולך רשימה כזו אל תגע במכונה אחרת אתה עלול לעשות ווקס עם פד אגרסיבי לקומפאונד.

• תוכן חדש...