Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דוגמא טובה למה שאני טענתי עוד בהתחלה, אתה לא יודע מה אתה עושה.

אתה זוכר שהיה איזה דיון שנתתי לך קישור לפה ? זה המדריך שכתב אלון בר, מדריך מקיף מאוד והרבה מאוד ממה שאתה צריך לדעת נמצא שם, אחד הדברים שהוא מדבר עליהם שם זה "קליפת תפוז" (Orange Peel) שלפי מה שאתה מתאר זה מה שיש לך, אבל אתה כנראה לא קראת את הדבר הזה, אתה לא יודע מה זה, למה זה נגרם (מה שאתה מתאר זאת סיבה קלאסית), פוליש אגרסיבי לא יעזור צריך לעשות שליף סבון, ליטוש עם נייר מים (P2000) ואז פוליש, את זה אם אתה עושה אתה לוקח סיכון ענק, הסיכוי להרס פה הוא יותר גבוה מהסיכוי שיצא מזה משהו טוב.

זה רק מחזק את הדעה שלי, אתה צריך לקרוא עוד, חבל שתעשה סתם נזקים לרכב שלך.

(אין בתגובה הזאת גרם של תוקפניות, אלא לימוד נטו, זאת דוגמא ללמה אתה צריך לקרוא עוד לפני שאתה מתחיל לעבוד).

נ.ב. לפי התמונה של הפולישר יש לך דיסקיות ליטוש.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דוגמא טובה למה שאני טענתי עוד בהתחלה, אתה לא יודע מה אתה עושה.

אתה זוכר שהיה איזה דיון שנתתי לך קישור לפה ? זה המדריך שכתב אלון בר, מדריך מקיף מאוד והרבה מאוד ממה שאתה צריך לדעת נמצא שם, אחד הדברים שהוא מדבר עליהם שם זה "קליפת תפוז" (Orange Peel) שלפי מה שאתה מתאר זה מה שיש לך, אבל אתה כנראה לא קראת את הדבר הזה, אתה לא יודע מה זה, למה זה נגרם (מה שאתה מתאר זאת סיבה קלאסית), פוליש אגרסיבי לא יעזור צריך לעשות שליף סבון, ליטוש עם נייר מים (P2000) ואז פוליש, את זה אם אתה עושה אתה לוקח סיכון ענק, הסיכוי להרס פה הוא יותר גבוה מהסיכוי שיצא מזה משהו טוב.

זה רק מחזק את הדעה שלי, אתה צריך לקרוא עוד, חבל שתעשה סתם נזקים לרכב שלך.

(אין בתגובה הזאת גרם של תוקפניות, אלא לימוד נטו, זאת דוגמא ללמה אתה צריך לקרוא עוד לפני שאתה מתחיל לעבוד).

נ.ב. לפי התמונה של הפולישר יש לך דיסקיות ליטוש.

דווקא כן קראתי על הקליפת תפוז הזאת, זה רק כמה שורות, וכן נכנסתי ללינק הזה שהבאתה לי גם אז וקראתי בו קצת.

אבל הבעיה אצלי היא כניראה שונה, אני פשוט קניתי צבע והתחלתי לרסס, באזור מסויים, מן הסתם הצבע דומה כי זה לפי מספר צבע הרכב, אבל לא ליטשתי ליפניזה ולא עשיתי דבר מלבד לנקות את האזור עם מטלית ולמגן את האזור מסביב כדי לא לפגוע במקומות אחרים עם הצבע.

אני יותר חושש ללטש מאשר להתחיל ישר בפוליש.

למרות שאני לא כל כך מפחד על הדלת הזאת למה המצב שלה גם ככה לא משהו, ניראה לי שהיא יותר צריכה לעבור פחחות וצבע מחדש מאשר פוליש, אבל אולי פוליש יכול להחזיר את הצבע שלה למקור וקצת לחדש ולהבריק אותו.

כמו שאמרתי כבר בעבר, לא הייתי מנסה פוליש לבד ישר על אוטו חדש כמו הגולף שהייתה לי, אז אני לא חושש מטעויות, מנסה לצבור קצת ידע בשביל לא לעשות טעויות.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

http://car-repair.3mil.co.il/solutions/Solutions_For_Compounding/

אשמח לעזרה לגבי ביצוע נכון לעשית הפוליש, אפילו תתנו לי רק לינקים, אני מתקשה למצוא בחיפוש דברים.

אשמח לדעת מהם משמעות הצבעים של הפדים, + באיזה מהירויות להשתמש בעשיה הפוליש עצמו, תודה.

פורסם

היום אני רוצה להתחיל בתהליך של הפוליש, שטפתי את האוטו עכשיו, ובערב בשעה 6 וחצי ככה אני רוצה להתחיל.

אז אלה הפדים שיש לי (תודה ל rsm130d על ההסבר של הפדים)

פד כחול - פד חיתוך קל .

פד כתום -פד חיתוך אגרסיבי = פד שמיועד לתקן שריטות ופגמי צבע קשים .

פד אדום - פד חיתוך מאוד גס = משמש להסרת שריטות , הולגרמות וכו'.

בגלל שהכרית מאוד גסה כך גם יכולת החיתוך שלה מהירה ועמוקה .

פד ירוק - פד פיניש = פד ללא יכולת חיתוך שמיועד ליישום פוליש סופי כמו ultimate polish , גלייז

4 פדים לבנות - מיועדות לפוליש פיניש

2 כריות וורדות - ספוג פוליש עם חיתוך אגרסיבי

3 פדים חומים - מיועדות באופן כללי ליישום פוליש \ ווקס \ הסרת הולגרמות

יש להם את היכולת לתקן את הצבע מקל עד בינוני .

בשביל שיהיה לך יותר קל להבין , זה הדרגות חיתוך של הפדים שלך :

אדום - חיתוך אגרסיבי

כתום- חיתוך בינוני

כחול- חיתוך קל

ירוק-פד פוליש סופי

בגלל שיש לי דלת אחת משופשפת שגם יש לה קצת מכות ופעם עברתי עליה עם ספרי צבע רכב

אז אני רוצה לעבוד עליה עם הפד הכי אגרסיבי, האדום, עם פוליש Meguiar's Ultimate Compound

אחריזה את שאר הרכב עם הפד הכחול,(או שעדיף הכתום?) ואולי בעוד כמה חלקים בעיתים עם הפד האדום.

אחרי שסיימתי הכל אני יעבור עם הפד הירוק עם ultimate polish או שפה עדיף עם הכחול?

ולסיום עם Meguiar's Gold Paste Wax עם הספוג המקורי שמגיע איתו.

מה אתם אומרים, לשנות משהו בין הפדים? או להשאיר את זה ככה?

פורסם

לדעתי תעשה את המכה עם הפד האדום, אחרי זה את שאר הרכב עם פד יותר עדין (אבל שיתאים למצב הרכב, לא חום פתאום, כחול או כתום לפי מה שצריך) לאחר מכן אם יש לך פוליש פיניש (menzerna 4000 או CG V38) להשתמש בו עם הירוק שייתן לך פיניש יפה ואז את הווקס, רק שים לב שיכול להיות שהפד שמגיע עם הווקס מיועד ליישום ידני ולא תוכל לחבר אותו למכונה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

פד כתום -פד חיתוך אגרסיבי = פד שמיועד לתקן שריטות ופגמי צבע קשים .

2 כריות וורדות - ספוג פוליש עם חיתוך אגרסיבי

זה לא אותו הדבר?

פורסם

טוב חברה עבדתי עם הפד האדום אבל לא עבודה מלאה, כאילו לא על כל האוטו, הרגשתי שהוא באמת אגרסיבי מאוד.

האוטו שלי בצבע ירוק כהה וראיתי את בצבע הירוק על הפד עצמו, כאילו הוא באמת עבד קשה, איפה שאני עובר איתו עם המכונה האזור ניהיה מכוספס.

עבדתי איתו בעיקר על המקומות הקשים איפה שיש שריטות שיפשופים אך גם קצת בחלקים אחרים אבל לא כל האוטו.

שריטות חדות הוא כמובן לא מסיר אך גרוע מיזה הוא מחדד אותם, שריטות קטנות ושיפשופים הוא מעלים.

אחריזה החלפתי לפד הירוק ואיתו כן עברתי על כל האוטו ביסודיות, חוץ מהגג שגם היה קשה לגשת לשם וגם ככה חלקו עם צבע דהוי, בקיצור לא קריטי הגג וכבר הלכו הידיים.

למרות זאת מאוד מאוד נוח לעבוד עם המכונה, היא לא כבדה יחסית למרות שהיא שוקלת 2.5 קילו אבל מוט האחיזה שלה מאוד מקל על המשקל

היא עובדת יפה מאוד אין צורך להתאמץ לעבוד איתה, לא יודע איך להסביר את זה אבל צורת העבודה איתה מאוד נוחה ופשוטה, כאילו היא כזאת מזיזה את עצמה, היא לא נתקעת במקום כזה רק תזוזה קטנה עם היד והיא עוברת בקלילות לכל מקום.

אין קפיצות אין רעידות, גם לא הרגשתי שהיא מתחממת יותר מידי, עבדתי 3 וחצי שעות, ועוד לא סיימתי.

אז כמו שאמרתי אחריזה העברתי פוליש ultimate polish עם הפד הירוק ביסודיות, לאחר מכן ניגבתי את כל האוטו עם מטלית מטלית מיקרופייבר שקיבלתי עם החבילה, עושה רושם שגם המטלית דיי איכותית והיה נוח לעבוד איתה

גם השתמשתי ב ultimate polish על הפנס לקחתי עליו קצת זמן וממש חידשתי אותו כולו מנצנץ, את הפנס השני עוד לא עשיתי.

מחר אני יעבור ימשיך את הפנס השני, ויראה איך האוטו ניראה באור, וימרח עליו את ה Meguiar's Gold Paste Wax.

דיי התאכזבתי מהתוצאות של הדלת, למרות שאין שם יותר מידי מה לעשות רק פחחות וצבע, אבל חשבתי אולי זה ישפר את המראה שלה וזה לא ממש עזר, אולי להפך זה הבליט שריטות.

היום הייתי אצל פחח לקבל הצעת מחיר על צבע בכמה מקומות, הוא אמר לי דלת במצב כזה אנשים מחליפים לא מתקנים.

ד''א נתן לי הצעה כזאת, שני כנפיים קידמיות של האוטו ב 600 שקל, ועם תיקון וצבע לדלת עוד 400 שקל מחיר סביר אבל לא יודע אם אני רוצה להשקיע עכשיו ככה באוטו כי אני רוצה למכור, למרות זאת, זאת גם אחת הסיבות שאני לא מצליח למכור:?

מחר אני ימשיך ויצלם תמונות.

• תוכן חדש...