Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוזוקי סוויפט 2008 . בלמים קדמיים - דיסקים, אחוריים - תופים

עשיתי טיפול לבלמים לפני כחודש: מקדימה הוחלפו הצלחות והרפידות ומאחורה הוחלפו הרפידות.

בשבוע האחרון התחלתי לשמוע רעשים מכיוון הבלם האחורי השמאלי בזמן בלימה.

כמובן שייתכן שאני שומע את זה רק מהשמאלי כי זה הצד של הנהיגה, אבל מהימני אני לא שומע רעשים.

ממה זה יכול להגרם ? האם ייתכן ורימו אותי בצורה כלשהי בתיקון הבלמים שעשו ?

פורסם

הלכתי לפני כמה שעות למוסך לבדוק את הנושא.

פתחנו את התופים ולא נראה שם שום דבר חריג. המוסכניך חשד שפשוט מדובר בלכלוך או שאריות מרפידות הבלימה שהצטברו שם, אז הוא ליטש קצת את הרפידות עצמן וניקה אותן ואת התופים בלחץ אוויר.

בנסיעה ראשונה הרעשים נעלמו. אבל אני לא בטוח שלצמיתות, כי גם כשהם היו הם לא היו כל הזמן.

אם מישהו נתקל בתופעה דומה אשמח לשמוע אם הניקוי הזה אכן יכול להיות הפתרון או אם ייתכן ומדובר בתקלה אחרת לגמרי.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אז ככה... הרעש חזר אחרי כשבוע וחצי מאז ה"ניקוי" שעשו.

הבעיה שהוא מופיע רק ב10-15 דקות הראשונות של הנסיעה כשהבלמים עדיין קרים.

עד שאני מגיע למוסך להראות להם את הבעיה הרעש כמעט ונעלם.

אני די מתוסכל וזה די מעצבן שרכב שעד עכשיו נסע חלק בלי שום בעיה פתאום עולה לי רעשים מעצבנים שלא יודעים איך לפתור לי.

אם למישהו יש פה נסיון עם בעיה כזו אשמח לעזרתו.

פורסם

אותו דבר קרה אצלי

החלפתי לפני שבוע רפידות קדמיות וצלחות מקדימה

ומאחורה חריטה לתוף והדבקה של הסנדלים

ישר שמעתי רעשים מהברקסים האחוריים

חזרתי למוסך כעבור כמה ימים עשו ניקיון , עדיין היה רעש, היום החלפתי לסנדלים מקוריים , לא שמעתי את הרעשים מקווה שלא יחזרו

מדובר גם על סוזוקי סוויפט 2008

קשה באימונים קל בים

פורסם

ברשותך אשאל אותך כמה שאלות:

האם החלפת לסנדלים מקוריים באותו המוסך בו שמו לך את החליפיים ?

כמה עלו הסנדלים המקוריים ?

פורסם

החלפתי באותו מוסך מורשה יבואן של סוזוקי

ההפרש היה 46 שח בין מקורי ללא מקורי

המוסך לא חייב אותי בשקל על ההפרש מוסך הוגן וישר עשיתי את רוב הטיפולים

במוסך הספציפי הזה

אני אמשיך לטפל ברכב שם בגלל השירות

קשה באימונים קל בים

פורסם

asaf41 יש לי עוד שאלה אליך.

הרעש אצלי בזמן הבלימה הוא לא רעש רציף.. זאת אומרת שכשאני בולם, בהפעלת לחץ מסויים על הבלמים אני שומע אותו בצורה מחזורית, כאילו משהו שם לא קונצנטרי.

האם אצלך הדבר גם היה ככה ?

פורסם
asaf41 יש לי עוד שאלה אליך.

הרעש אצלי בזמן הבלימה הוא לא רעש רציף.. זאת אומרת שכשאני בולם, בהפעלת לחץ מסויים על הבלמים אני שומע אותו בצורה מחזורית, כאילו משהו שם לא קונצנטרי.

האם אצלך הדבר גם היה ככה ?

יכול להיות שאין התאמה טובה בין סנדל לדרם וצריך לבצע חריטה חוזרת והתאמה

חזור למוסך זה יפתר בסוף

• תוכן חדש...