Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו סניק 2007-2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קניתי לפני שבועות ספורים בדיוק כזו שנת 2005, שזה אותו הדגם בדיוק, רק לפני מתיחת הפנים. שים לב שאתה יושב בדיוק על השנים של המתיחה - 2007 זה לפני, 2008 אחרי.

אלו מסקנותי מהשבועות הראשונים איתה:

יתרונות: רחבה מאוד, גם מקדימה וגם מאחורה, תא מטען ענק (ניתן להזיז את המושבים האחוריים כדי להגדיל אותו), בטוחה מאוד (5 כוכבים), מאוד נוח להושיב בה תינוקות (בגלל הגובה), תנוחת נהיגה גבוהה למי שזה רלוונטי (אני פחות אוהב, אבל זה אני)

חסרונות: צריך להתרגל לגודל שלה, תאי האחסון המפורסמים של הסניק לא פראקטיים בעליל וחסרים תאים פראקטיים (לדוגמה תא קטן לפלאפון ולארנק), תנוחת נהיגה שאו שאוהבים או שלא (אני לא), תיבת הילוכים אוטומאטית עם 4 הילוכים, מעצבן במיוחד וקצת יותר רועש משציפיתי בשיוט כיון ש"חסר הילוך", ה 1600 קצת חסר כוח.

פורסם

עדיפה בגרסת ה-2.0.

רצוי לבדוק היסטוריית טיפולים מסודרת לפי הספר (טיפול החלפת רצועת טיימינג היה יקר מאד בזמנו - להבנתי קרסו עדכנו את המחיר כלפי מטה).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אכן עדיפה בגרסת ה 2 ל' (זה מה שגם אני קניתי) - אם כי חייבים לקחת בחשבון שחסכונית היא לא (מצד שני, אני לא מאמין שאיזשהו MPV יזכה בתואר החסכן של השנה).

• תוכן חדש...