Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקלית מאיביי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשברה לי הבקלית הימנית(צד הנוסע),וברצוני לרכוש אחת חדשה מאיביי(או משומשת),מבחינת מיסוי אני מבין שעד 70$ לא לוקחים כסף נוסף אך אף פעם לא הזמנתי מוצר כה גדול,האם המוצר דורש תשלום נוסף מפאת גודלו?

פורסם

אופנוענים מזמינים הכול מהאינטרנט בגלל המחירים המטורפים שיש בארץ.

אז מנסיון יש בעיה עם כמה דברים להזמין מחו"ל:

1. פנסים חייבים לעמוד בתקן האירופאי ולא האמריקאי או האנגלי.

2. מראות יש תקן אירופאי אז אותה בעיה.

3. בלמים בגלל שזה בטיחות צריך אישור מוסך בשביל להכניס לארץ.

שלושת בדברים האלה צריכים לעבור אישור משרד התחבורה שזה דבר די מעיק אם תצליח לעבור אותו בכלל

אייל

פורסם

כל חבילה שערכה שווה ל 75 דולרים פטורה לגמרי ממיסים. עלות החבילה משוכלל לפי עלות הפריט פלוס עלות המשלוח.

לגבי הבקלית צריך שיהיה מוטבע עלייה תו תקן. התקן יכול להיות מסומן באותיות DOT, E, CE ואחרים.

לא יעשו לך בלאגן על בקלית, רק תוודא כאמור שיש לה תקן. כנ"ל לגבי מראות וכל חלק שהוא לא נכלל בקבוצת חלקים בטיחותיים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

לגבי הבקלית צריך שיהיה מוטבע עלייה תו תקן. התקן יכול להיות מסומן באותיות DOT, E, CE ואחרים.

לא יעשו לך בלאגן על בקלית, רק תוודא כאמור שיש לה תקן. כנ"ל לגבי מראות וכל חלק שהוא לא נכלל בקבוצת חלקים בטיחותיים.

dot לא יעבור, זה תקן אמריקאי של פנסים עם זווית אחרת

אייל

פורסם

לא מזמן אחי הגדול הזמין פס קישוט לסף דלת עבור ford s max משום מה הייתה בעיה ודרשו ממנו כאן בארץ לשלם 200 שקלים על מוצר שעולה 39$ והסבירו לו שזה מכיוון שהשולח סיווג את המשלוח כחלקי חילוף לרכב ועם חיבורי חשמל.

את שהזמנו היה כתוב משלוח חינם אבל פה בארץ חברה בשם TNT דרשה ממנו את התשלום ואז העסקה בוטלה והכסף הוחזר.

פורסם
למה עם מראות יש בעיה ?

מה השוני בין התקינה האירופאית לאמרקיאית ?

קניתי מראות מקוריות לדוקאטי ועברתי עינויים קשים בשביל לקבל אותן.

יש תקן של מראות, כמה הן מקרבות ושטויות

אייל

• תוכן חדש...