Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום .

בתאריך ה11.07.13 ביצעתי רכישת רכב מליסינג (בשלב זה אני אמנע מכתיבת שם החברה) במעמד הרכישה סוכן המכירות אמר לי כי נוהל חברות הליסינג הוא העברת בעלות שבוע עד 10 ימים מיום הרכישה.

מאחר ועברו כבר יותר מחודש ימים וחברת הליסינג מסננת אותי טלפונית רציתי לשאול :

האם זה זמן סביר?

האם אולי יש מקום לחשש מבעייה בהתנהלות חברת הליסינג?

האם אני יכול לתבוע אותם שבגין העיכוב ברישום הרכב על שמי נגרם לי נזק כספי מאחר ואני לא מקבל כעת הוצאות רכב מהחברה(כ3.600 ש"ח)

פורסם

שבוע עד 10 ימים? :shock:

בכל פעם שמשפחתי רכשה רכב מחברת ליסינג/השכרה העברנו בעלות באותו היום.

לך אליהם למשרד ותעשה רעש זה תמיד עובד :-D לא תאמין כמה קצת רעש וצעקות עוזרים במקרים כאלה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

המקובל בחברות הגדולות הוא להעביר בעלות עד 14 יום מיום הרכישה בד"כ בגלל שהרכב משועבד ויש להסיר את השעבוד טרם העברת הבעלות.

אם עבר כבר חודש - אתה חייב לגשת לחברה ולדרוש העברת בעלות מיידית או ביטול העסקה ותשלום פיצויים בהתאם.

לגבי הוצאות אחזקת רכב - נסה להציג עותק של חשבונית הרכישה של הרכב בצירוף עותק רישיון הרכב הקיים - זה עשוי להספיק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה על התשובות.

אני אכן מתכוון לתבוע את החברה,אולם שמתי לב כי בחוזה הרכישה לא רשום שהעברת הבעלות תתבצע תוך שבוע עד עשרה ימים אלא דבר זה נאמר לי בעלפה במעמד הקנייה.

על סמך זה אני יכול להגיש תביעה?

האם יש זמן סביר בו החוק מחייב לבצע העברת בעלות?

פורסם

ברור לך שאם החברה פושטת רגל הבנק לוקח את הרכב? הוא עוד לא ממש שלך

מכתב נזעם מעורך דין או לגשת למשרד ולהפוך שולחן, לפי הסגנון שלך

פורסם
סוכן המכירות אמר לי כי נוהל חברות הליסינג הוא העברת בעלות שבוע עד 10 ימים מיום הרכישה.

תסביר לסוכן שהנוהל שלך הוא העברת הכסף שבוע עד 10 ימים ממועד העברת הבעלות

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אם זו לא חברת ליסינג גדולה ומוכרת מאוד , אני מציע לבדוק היטב מה הולך שם, לא הגיוני העיכוב הזה, אין אינטרס הגיוני לחברת ליסינג ובכלל לכל מוכר רכב להשאיר רכב על שמו.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

מדהים היחס שמקבלים לאחר קניית הרכב.

כבר עוד מעט חודשיים ועדיין דוחים אותי בתירוצים שונים.והעברת בעלות עדיין לא בוצעה.

החברה היא ליס 4 U/פסיפיק ותחבורה כך שלא מדובר פה בחברה קטנה וקקיונית.

מישהו מכיר את ההתנהלות שם??

זה תמיד ככה?

יש טלפון של גורם מוסמך שם שמטפל בבעיות מסוג זה?

• תוכן חדש...