Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השכן שגר מול בית הוריי, החליט שהוא מקצה לעצמו חתיכת כביש לחניה.

מדובר בצד כביש שאינו מסומן כאסור לחניה, לא באמצעות סימון מדרכה ולא באמצעות תמרור בכניסה לרחוב.

אבל הוא לא מפרץ חניה מסודר, אלא פשוט חלק מהכביש. יש במקום מפרצים שנועדו לחניה, זה לא אחד מהם.

הכבישים אצלנו בשכונה צרים מאוד, והמקום שהשכן הקצה לעצמו נמצא ממול לחניה של ההורים שלי, כך שכשההורים שלי מוציאים את הרכב (שהכניסו לחניה הפרטית בניגוד לאותו שכן) הרכב של השכן מפריע, ונדרשת פרוצדורה לא פשוטה לחילוץ הרכב שלנו.

בהתחלה ביקשנו מאותו שכן שלא יחנה שם יותר, אבל הוא לא מסוג האנשים שאכפת להם מאחרים, אז הוא המשיך.

בשלב כלשהו אחרי שביקשנו ממנו כ"כ הרבה, החלטתי שמה שמותר לו, מותר גם לי, וגם אני אחנה שם בעת הצורך.

ואם כבר, אז עדיף שהפונטו הקטנה שלי היא זו שתפריע להוריי, ולא ה-C4 פיקסו הענקית של אותו שכן.

הוא לא קיבל את זה ברוח טובה.

לאבא של חברה שלי, יש רכב ליסיניג עם מדבקת מלשינון.

החברה באה לבית הוריי, והחנתה במקום שהשכן החליט להקצות לעצמו כחניה הקבועה שלו.

כזכור, המקום אינו אסור לחניה לפי חוק, ואם כבר הוא מפריע למישהו, זה להורים שלי.

השכן צלצל לי באינטרקום וביקש שאזיז את הרכב, בטענה שהוא רוצה לפרוק דברים מהאוטו (אז תכניס את הרכב שלך לחניה כאילו :roll: ) אמרתי לו שגם אני בדיוק מעמיס דברים לאוטו, ושאם יחכה 10 דקות, לא יראה שם את הרכב יותר כי אנחנו בדיוק יוצאים עוד מעט.

השכן מלמל לעצמו משהו והלך.

למחרת גיליתי שהשכן החצוף התקשר למספר שעל המדבקה, וברוב חוצפתו טען שהרכב בעל המדבקה חוסם לו את החניה הפרטית שלו.

מיותר לציין שהרכב לא חסם שם דבר, וכמו שנאמר, אם כבר הפריע למישהו זה להורים שלי.

אבא של חברה שלי נדרש לכתוב תגובה לתלונתו של השכן החוצפן.

מרתיח אותי שאותו אדם מרשה לעצמו לעשות דברים שהוא לא מרשה לאחרים.

ועוד יותר מרתיח שהוא בכלל העז לעשות את מה שעשה.

אני לא דואג לאבא של חברה שלי, אני בטוח שידע להסביר את שהתרחש ולצאת מזה נקי.

אני דואג שהשכן, הסובל ממנת משכל לא גבוהה במיוחד, יגדיל לעשות ויתלונן שוב, או לחילופין ישתמש בדמיון הפרוע שלו לדברים אחרים.

האם ניתן להתלונן במשטרה על אותו שכן?

מישהו כבר נתקל בעבר במקרים דומים של הלשנות שקריות ויוכל לשתף?

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם הבנתי נכון הוא חוסם את החניה הפרטית שלך שהיא חניה פרטית חוקית. צלם והפעל את המשטרה.

אם לדוגמא יחנה בחניה הפרטית שלך, זו עבירה של הסגת גבול. אני מניח שגם עצם זה שהוא חוסם אותך ולו בצורה חלקית בעל משמעות דומה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

האמת, מרוב שהוא מעצבן אני מוכן לעשות כל דבר שיגרום לו להפסיק להציק (וזה לא רק עניין החניה)

אבל אני יודע שלא כדאי לי ללכלך את הידיים.

"לעולם אל תתווכח עם טיפש, הוא יוריד אותך לרמה שלו, וינצח בגלל ניסיון"

אם אני אתעסק בשטויות, הוא ינצח.

זה צריך להיות משהו כשר.

פורסם

לא בטוח ששוה לעשות מזה עיניין. יש לי שכן שעקב רצון להחנות בצל חונה כך שאני צריך לתמרן ביצאה מהחניה.

פעם בקשתי ממנו בנימוס להחנות חצי מטר הצידה. זה לא קורה. ואני לא מעלה את הנושא שנית...

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

גם אני לא העלתי את הנושא שנית, כבר השלמתי עם זה שהוא לא האדם הנאור ביותר על פני כדוה"א.

הוא כבר שלוש שנים בערך מחנה במקום חניה הזה.

אבל זה שהוא חושב שזה חניה פרטית שלו, זו הבעיה.

ושהוא גם העז להתקשר למוקד של המלשינון ולדווח דיווח שקרי.

פורסם

אם הבנתי נכון -

לך יש חניה פרטית, שהשכן החליט שהוא מקצה לעצמו חניה קבועה, במדרכה ממול.

וככה מונע ממך בעצם יציאה "חלקה" מהחנייה.

ביקשת לשנות וזה לא קרה? מה לעשות יש אנשים חרא.

אבל אני לא רואה שום סיבה להתעצבן בגלל זה, יש לך חנייה פרטית.. אז תבזבז 30 שניות יותר ביציאה מהחנייה.

אבל מעבר לזה, להכנס לקטנות של להחנות במקום שהוא סימן לעצמו.. נראה לי כבר סתם מעצבן.

תמנע מזה. עצבים מיותרים.

לך יש חנייה פרטית ולו אין, תתנחם בזה.

2015 - Mazda 3 Spirit - 2.0L

פורסם
לא הבנתי משהו, אתה ושכן שלך נאבקים מי יחנה במקום החנייה הבלתי חוקי?, או שפספסתי פה משהו.

:lol: לא מדוייק.

המקום חניה לא "חוקי" כי יש מפרצים שנועדו לחניה ברחוב. ולא "לא חוקי" כי אין שום איסור חוקי להחנות שם.

אני לא מחנה שם קבוע. רק לפעמים כשאין שום חניה אחרת.

אם הבנתי נכון -

אבל אני לא רואה שום סיבה להתעצבן בגלל זה, יש לך חנייה פרטית.. אז תבזבז 30 שניות יותר ביציאה מהחנייה.

אבל מעבר לזה, להכנס לקטנות של להחנות במקום שהוא סימן לעצמו.. נראה לי כבר סתם מעצבן.

תמנע מזה. עצבים מיותרים.

גם לי וגם לשכן יש חניה פרטית.

למשפחה שלי 2 רכבים. לו רכב אחד.

אנחנו מחנים באופן קבוע רכב אחד בתוך החניה, ורכב אחד ברחוב. הוא מחנה את שלו ברחוב, במקום שמול החניה של ההורים שלי. בכביש צר מאוד.

מי שהגיע לסוף ההודעה המקורית בטח מבין שאני לא מלין על כך שהוא מחנה שם, כי עם זה השלמתי כבר לפני שנתיים.

אלא על כך שהוא חושב שזה מקום פרטי שלו.

והעז להתקשר לדווח שהרכב של אבא של חברה שלי, חוסם לו את החניה הפרטית שלו.

שזה כמובן, לא היה ולא נברא.

מטרתו העיקרית של השרשור היא לא פתרון הסכסוך. אלא טיפול בטפילים שמשתמשים במלשינון למטרות שלא לשמן הוא נועד.

פורסם

אם כפי שכתבת, השכן מעמיד את רכבו במקום שמותר (ציינת שאין סימון לחנייה אסורה, וסף המדרכה לא מסומן באדום-לבן),

אין לך הרבה מה לעשות. זה שהוא מפריע להורייך לצאת מהחנייה, לא אומר שהוא עובר עבירה.

מצד שני, תוכל לפנות לעירייה, ואם ימצאו לנכון שהאיזור אינו מתאים לחנייה, ויסמנו את סף המדרכה באדום-לבן - ניצחת.

וברגע שהשכן יחנה שם, תוכל להתקשר למוקד ולדווח על רכב שחונה באדום לבן ומפריע לתנועה.

פורסם
אם הבנתי נכון -

תמנע מזה. עצבים מיותרים.

הבבון ממרר לו את החיים, והסיבה היא שהבבון זיהה חולשה.

בשכונה שלי, מקרים כאלה נפתרים די בקלות, יש פה "שפה" אפקטיבית מאד.

לשכן שלי חניה פרטית הסמוכה למעבר עגלות (עליה למדרכה מהחניה) שרץ בין הרכב שלו לבין גדר.

כנראה שהשכנים לא אהבו את הרוחב שהוא משאיר למעבר, והשאירו לו פתק על השמשה הקדמית עם בקשה אדיבה להשאיר יותר מקום. בעצם לא, מישהו בעט לו במראה והעיף אותה מהמקום.

בכביש סמוך שהוא כביש ראשי דו-נתיבי בשכונה, ממש לפני צומת מישהו התרגל לחנות בסמוך לבנין שלו, באזור המסומן בבירור באדום-לבן, זה נמשך כבר מעל חודש. הניידות מתעלמות.. אבל אני מנחש שבקרוב עוד נהג הולך לקבל מסר חד-משמעי ואפקטיבי.

matansab, השכן שלך ממרר לך את החיים... אל תתעצבן, פשוט תקשה עליו בחזרה. תחנה שם באופן קבוע ואל תוותר עד שירד ממך. שוב חנה שם - אל תתמרן. תצפור עד שירד למטה, תזמין משטרה, תמרר לו את החיים בחזרה. עם בבונים כל מקרה לגופו ובמקרה זה לדעתי אתה לא צריך לוותר. אם יש מקום בשבילו לחנות כך שלא יקשה עליך, הוא בסה"כ עושה לך דווקא וממרר לך את החיים.

si vis pacem, para bellum

פורסם

למיטב ידיעתי, גם אם אין איסור מפורש לחנות במקום מסוים, אם החניה מייצרת סוג של מכשול לתנועה, זה יכול להיחשב כהפרעה לתנועה.

תזמין ניידת עם שוטרי תנועה שירשמו לו דו"ח.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מה שאלעד כתב זה נכון. הפרעה לתנועה זה עבירה ואפשר להזמין ניידת שתטפל בזה. השאלה כמה הם יהיו שמחים לענות לקריאה כזאת.

הפיתרון של wwave הוא הכי טוב, אבל אמרת שאתה לא רוצה ללכלך את הידיים וגם הוא מן הסתם יידע שזה אתה, יגיש תלונה במשטרה כנגדך ואז סתם תסתבך.

יש לי רעיון בשבילך. מכיר את האבנים הגדולות האלה, בצורה של חצי כדור, ששמים על מדרכות או בקטעי כביש כדי שאף אחד לא יחנה?

אז למה שלא תשים שם אחת כזאת, או משהו יותר נגיש - פשוט תעמיס איזה בולדר רציני, ותשים שם. כמובן שאם הוא ישאל, תגיד לו שזה לא אתה, ושראית איזה קבלן שאמור כנראה להתחיל עבודות פה באיזור שם את זה שם אחרי שהוא העביר את זה ממקום אחר שכנראה מפריע לו לעבוד.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

יש לי רעיון בשבילך. מכיר את האבנים הגדולות האלה, בצורה של חצי כדור, ששמים על מדרכות או בקטעי כביש כדי שאף אחד לא יחנה?

אז למה שלא תשים שם אחת כזאת, או משהו יותר נגיש - פשוט תעמיס איזה בולדר רציני, ותשים שם.

ואז הוא יהיה אחראי לתאונה כי סבתא אחת לא שמה לב.. זה קטע כביש נאמר

si vis pacem, para bellum

• תוכן חדש...