Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לפני כחודש רכשנו מאזדה 3 2010 דגם קומפורט מליסינג.

אני מנסה לחשב את תצורכת הדלק ולא כל כך יוצא לי.

כשקיבלתי את הרכב המחשב הצביע על תצרוכה של 12.2 ליטר למאה

קילומטר. נתון זה כל הזמן בירידה והיום עומד על 11.4 מאחר ויש לי הרבה נסיעות בין עירוניות.

לפני כשבועיים תדלקתי מיכל מלא, ואיפסתי מודד הקילומטרים. עד חצי מיכל (בדיוק אחרי שנעלמה הקוביה השישית מתוך 12 קוביות) הרכב נסע 186 קילומטר רובם עם מזגן על המקסימום.

כשנשארה קוביה אחת נדלקה מנורת הדלק, המד הצביע על 355 קילומטרים ... אז תדלקתי שוב מיכל מלא , בסך הכל 39 ליטרים. (9.1 קילומטר לליטר)

האם זה הגיוני שהמנורה נדלקת כשעוד יש במיכל 16 ליטרים של דלק?? בהנחה שמיכל הדלק 55 ליטר כמו שהיצרן מצהיר.

תודה מראש למשיבים.

נשים עשויות גם להתעניין ולהבין ברכבים,

אז נא הפסיקו לפנות אלי בלשון זכר:roll:

פורסם

הגיוני, גם לדעתי מחשב הדרך מחשב תצרוכת ממוצעת של מספר נסיעות אחרונות שנעשו (לאו דווקא רק האחרונה).

מה עוד, אתה תמיד יכול לאפס את הצריכה שלו בהגדרות נדמה לי ולמדוד מחדש.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
  • תוכן חדש...