Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עבודה קטנה שעשיתי:

בהתחלה נעשתה שטיפה ע"י ריסוס ONR על הרכב המתנה של מספר דקות ושטיפה עם Chemical Guys Honedew Shampoo.

לאחר מכן נעשה פלסטלינה יסודית ועוד פעם שטיפה. לאחר מכן נעשה שלייף סבון חלקי לאיורים המתבקשים ע"י פד של 3M נעשה שימוש ב 1000 ו 3000 . לאחר מכן שימוש ב V32 compound . השלב הבא היה פוליש של V34 ולאחר מכן V36 של Chemical Guys ולסיום נעשה שימוש בפינישר V38.

וכמובן עוד פעם שטיפה ופלסטלינה. לאחר הפלסטלינה נעשה שימוש ב Go green של Chemical Guys החומר נועד לשטיפה יבשה והוא מכיל אחוז נמוך של פלסטלינה.

כהכנה לפני השטח נעשה יישום של VERTUA BOND 408 ולאחר מכן יישום של Black Light. ולגראנד פינל'ה יישום של Balck Wax של Chemical guys.

5o34.jpg

pm1a.jpg

0clp.jpg

szos.jpg

מקווה שנהנתם :-D

פורסם

לא הבנתי את זה " לאחר הפלסטלינה נעשה שימוש ב Go green של Chemical Guys החומר נועד לשטיפה יבשה והוא מכיל אחוז נמוך של פלסטלינה. "

אני מאמין שהרכב נראה נפלא אבל התמונות לא ממחישות את זה יותר מדי למען האמת.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

אני ממש לא מבין את הרעיון של לעשות 4 שלבי פוליש!

אני בטוח שתוצאה לא טובה יותר מ105 ואז 205 או FG400 ואז SF4000.

לבעל מקצוע זה לוקח זמן מיותר ולבעל הרכב זה מייקר את העלות משמעותית!

סכה תוצאה יפה מאוד

פורסם

התמונה הראשונה ממש מבלבלת.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

יש דגמים שהם AMG בכל הקשור בתוספות וקוסמטיקה ולא במנוע.

עבודה יפה, ככה מרצדס צריכה להראות.

פורסם

ניסיון נוסף בתקווה שהפעם נקבל תשובה, לא יצא לי לעבוד עם המוצר הזה ולכן אני מנסה להבין.

"

לא הבנתי את זה " לאחר הפלסטלינה נעשה שימוש ב Go green של Chemical Guys החומר נועד לשטיפה יבשה והוא מכיל אחוז נמוך של פלסטלינה.

"

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תוכן חדש...