Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, אם אני והוא מדברים על אותו הדבר יש בזה קצת פלסטלינה.

הוא מדבר על מה שנמכר בvix (לפי מה אני מבין), זה המוצר שמכיל פלסטלינה EcoSmart

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

או שאני לא מבין את מהות הפלסטלינה או שמישהו אחר לא מבין. מה זה קצת פלסטלינה? מהיכן אתם מקבלים את המידע הזה? אני באמת סקרן.

ראשית rupni בלינק שצרפת לא מופיעה פעם אחת המילה clay או אזכור לגבי זה.

שנית פלסטלינה כשמה היא גוש פלסטלינה. על מנת שהיא תעשה את קסמה היא צריכה לתפקד כגוש שנגרר על הרכב וסופח לתוכו מזהמים.

אני לא יודע מדוע קשרתם את המוצר הזה לפלסטלינה ואולי עוד אגלה (במידה ופותח השרשור יעיר את עיני) אבל נניח שיש חלקיקי פלסטלינה במוצר הזה (אני ממש בספק) זה לא יתן שום אפקט שמתקרב לפלסטלינה.

זה שהמוצר מעלה את הלכלוך על פני השטח כמו למשל QD של ONR זה לא אומר שיש ביכולתו להעלות על פני השטח חלקיקי מזהמים קשים שתקועים בשכבת ה clear coat.

חוזר על שאלתי, מה הקשר בין זה לזה? והאם מצאתם קשר אנא מכם הפנו אותנו לקישור הרלוונטי שם מסבירים אודות הקשר.

לומר שיש פלסטלינה (שהיא גוש) בתוך תרסיס זה כמו לומר שיש מגבת מיקרופייבר בתרסיס הזה :roll:

ואחרי הכל אם נגלה שאכן יש בחומר הזה פלסטלינה אני אקנה אותו רק בשביל לעשות 50/50 עם מבחן השקית המפורסם בהשוואה לפלסטלינה רגילה.

תרסיס ניקוי יבש Chemical Guys Go Green

מוצר ירוק מהפכני במיוחד! מאפשר נקיון ושטיפת הרכב, ללא טיפת מים, ובתוספת ווקס קראנובה. Go Green

הוא מוצר שמשלב מספר תכונות, העיקרית והחשובה בהן היא האפשרות לנקות רכב שלם במספר דקות, ללא מאמץ גדול, וללא טיפת מים, רק לרסס ולנגב. הפורמולה היחודית כבר תעשה את העבודה, היא תפרק את הלכלוך, וניגוב בעזרת מטלית מיקרופייבר יסיר אותו לגמרי. תכונותיו האחרות הן שבמהלך הניקוי, Go Green מבצע פוליש עדין, מותיר שכבת הגנה שמתפקדת כסילנט (אוטם) ולאחר מכן אף משאיר שכבת ווקס קראנובה שמעניקה ברק ועומק לצבע.

בשונה ממוצרי שטיפה ללא מים אחרים, Go Green קשוח במיוחד ואינו מוגבל ל"לכלוך עדין" בלבד, ניתן לנקות איתו רכבים שלא נשטפו מעולם! הוא יעמוד בכל משימה.

שמעתי:פוליש, סילנט, ווקס קארנובה.

לא שמעתי פלסטלינה.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

אתה צודק (חיפשתי עוד לפני שפרסמתי פה את הקישור ולא מצאתי) אבל אני בטוח שיש בדבר הזה פלסטלינה, עד כמה היא משפיעה אני לא יודע.

מאוחר יותר אני אחפש לך את הסרטון שהוא אומר שיש בזה פלסטלינה.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לא מצליח להבין איך אפשר לנקות רכב שלא נוקה מעולם-מלא חול,בוץ,מזהמים,כתמים,צואת ציפורים וכד'

על ידי ניקוי יבש של Go Green?

לא הייתי מנסה את זה אפילו על רכב שלא עבר ניקוי שבועיים.

פורסם

טוב דימה אתה צודק אין בזה פלסטלינה, אבל אני בטוח ב100% שיש לCG חומר שמגיע בצורת ספרי שיש בו פלסטלינה, ההדגמה שלו היא על רכב כחול עם ציור על המכסה מנוע ובחוץ (לא בתוך הסדנה וגם לא מחוץ לסדנה אלא במקום נטרלי).

אני מתחיל לחפש.

עריכה: מצאתי,http://www.youtube.com/watch?v=0YjqPWTmwqw בדקה 1:15.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
טוב דימה אתה צודק אין בזה פלסטלינה, אבל אני בטוח ב100% שיש לCG חומר שמגיע בצורת ספרי שיש בו פלסטלינה, ההדגמה שלו היא על רכב כחול עם ציור על המכסה מנוע ובחוץ (לא בתוך הסדנה וגם לא מחוץ לסדנה אלא במקום נטרלי).

אני מתחיל לחפש.

עריכה: מצאתי,http://www.youtube.com/watch?v=0YjqPWTmwqw בדקה 1:15.

הכוונה היתה לחומר הזה לא ל Gogreen בילבול קל :-D

חוץ מיזה מניסוי שעשיתי על הGoGreen הוא עובד ממש יפה גם על רכב מלוכלך מה שכן הוא אם תשימו לב הוא מיועד יותר למדינות שלא רדופות אבק כמו ישראל :|

פורסם

המוצר Go Green אכן מכיל שבבי פלסטלינה עדינים, וכאשר מורחים את החומר במעין תנועות ניגוב, הפלסטלינה עושה את פעולתה.

הפלסטלינה שיש בתוך Go Green נקראת Kaolin (חרסית) והיא לא שונה בהרבה מהפלסטלינה הרגילה שאנו מכירים.

עניין הפלסטלינה זה ממש לא גולת הכותרת במוצר הזה, ולכן בחלק מהאתרים (כמו שלנו) אפילו לא טורחים לפרט את זה. אם כי זה שם וזה וקיים.

פורסם
vix רק להזכירכם כרגע אין לכם אתר אז לא יכולנו לבדוק שם :wink:

אל דאגה, ממש בקרוב עולה אתר חדש מסודר ואינפורמטיבי.

אומנם ללא חנות אלקטרונית, אך עם מס' מותגים חדשים, שירותים חדשים, ועוד כמה הפתעות.

• תוכן חדש...