Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקארפלאן יש מוצרים מעולים במחירים מצויינים.

נכון, זה לא אקזוטי ומשום מה לא נחשב בפורום כמו כימיקל גייז או מגווירס.

אבל מניסיון שלי המוצרים שלהם בד"כ שווים למתחרים אם לא עולים עליהם.

פורסם

יפה מאוד, רק בוא ניישר קו במושגים, לAPC יש טווח דילולים מומלצים, האגרסיבי הוא 1:4 והעדין ביותר הוא 1:10 (1 ליטר APC על 4 ליטר מים או 1ליטר APC על 10 ליטר מים).

באיזה דילול השתמשת לצד האגרסיבי או העדין ? (יש גם באמצע - 1:6, 1:8).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

דילול גבוה משמע (אם לא היה ברור) שיש פחות חומר ויותר מים. לפי הפרשנות שלך, ״עדין״. בדילול זה השתמשתי בניקיון הראשון.

בניקיון השני השתמשתי בדילול נמוך, משמע יותר חומר פחות מים, או ״אגרסיבי״.

לא מכיר את החברות בתחום ולכן החומר נרכש מבלי לדעת מה עומד מאחוריו. בשורה התחתונה, החומר הזה מעולה ומומלץ. אם החומר מעיד על טיב היצרן אז אין מניע מלרכוש מוצרים נוספים.

פורסם

אני חייב לשאול - כמה מומלץ לפרק את הגלגל כדי לנקות את הג'אנטים?

אני נאבק כל פעם עם המברשות ובא לי פעם אחת לפרק את כל הגלגלים, לנקות כמו שצריך וליישם 4 שכבות של fk1000p, קיבינימאט!

פורסם

אם אתה רוצה הגנה טובה יותר ופחות מאבק בניקוי השבועי של הג'אנטים אז שווה.

(אני מאמין שאפשר לעשות את זה גם כאשר הגלגל מורכב על האוטו אבל זה היה יותר מסובך קצת אולי)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...