Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב

IlushaMesh
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצה להוסיף רק סאב (כמובן שאם מגבר/ קבל) למערכת שמע בסיאט MII

אבל אני רוצה שהעבודה תיהיה נקייה לגמרי בלי חורים וקדיחות

רעיונות ?? הצעות

אני מאזור המרכז ואין לי בעיה גם לשלם על העבודה

פורסם

בלי להבריג את המגבר לאנשהו, איך אתה רוצה שהוא יחזיק?

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

אז כמו שאתה אומר שתקמבן, ככה תכל "לקמבן" הכל לבד למה לשלם על עבודה.

לא מאמין שיהיה איזשהו מתקין שיסכים שהמגבר סתם ישכב בתא מטען ובכל פנייה חדש יתחיל להתעופף.

זאת התקנה לא רצינית בכלל.

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם
אז כמו שאתה אומר שתקמבן, ככה תכל "לקמבן" הכל לבד למה לשלם על עבודה.

לא מאמין שיהיה איזשהו מתקין שיסכים שהמגבר סתם ישכב בתא מטען ובכל פנייה חדש יתחיל להתעופף.

זאת התקנה לא רצינית בכלל.

אפשר לחבר את המגבר גם למקום אחר לא חייב בגב של הבגאז׳ ...

פורסם

התקנה בלי חורים במרכב הרכב זה ל בעיה ,תגיע למתקין יצירתי והוא כבר יחשוב על משהו.

בנוגע לשאר:

אתה צריך סאב +תיבה

מגבר

מנחת כדי לחבר את המגבר למערכת המקורית.

פורסם
התקנה בלי חורים במרכב הרכב זה ל בעיה ,תגיע למתקין יצירתי והוא כבר יחשוב על משהו.

בנוגע לשאר:

אתה צריך סאב +תיבה

מגבר

מנחת כדי לחבר את המגבר למערכת המקורית.

הנה המילה שחיפשתי , מנחת

ובמידה שאני מוכן להשקיע על הסאב בסביבות ה600₪ והמגבר כמה שצריך בשביל לסאב, כמה כל העיניין הזה יעלה לי כולל עבודה

פורסם

עלות מנחת 2 ערוצים טוב היא באזור 200 שח

עלות העבודה היא בהתאם לרמת הביצוע ,סוג הרכב וכמובן שלכול בעל מקצוע יש תמחור משלו.

לא ניתן לתת תשובה חד משמעית בעניין.

• תוכן חדש...