Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כמעט שנה קניתי יונדאי i10 ידני 1.1L חדש. אני אוטוטו לפני הטיפול הראשון ועשיתי בינתיים בערך 13000 ק"מ.

מההתחלה האוטו אכל שמן, בערך קילו כל 3500 ק"מ. מילאתי במוסך מורשה שלוש פעמים עד כה, לא יודע באיזה שמן הם משתמשים.

אני חונה במקום קבוע ואין כתמי שמן בחנייה. כמו כן בדקתי את האוטו בקומפיוטסט ואין פליטת גזים חריגה, שמן שרוף וכו'.

דיברתי עם המוסכניקים וקיבלתי תשובות שנראו לי מתחמקות כמו שהשמן הראשוני דליל, צריך לחכות לטיפול שבו יחליפו מסנן שמן וכו'.

הכוונה המקורית שלי הייתה למכור את האוטו אחרי שנתיים, כלומר בעוד שנה. הבנתי שאכילת השמן תפגע בצורה רצינית במחיר.

השאלה שלי היא מה בעצם לעשות? יש לי אחריות לעוד שנתיים, וייעצו לי לדרוש טיפול שיפתור את המצב בלי לפגוע בערך הרכב, אבל לא אמרו לי איזה טיפול בדיוק לדרוש. מה לדרוש? יש בכלל טיפול כזה, חוץ מהחלפת מנוע, שיחזיר את ערך הרכב למה שהוא צריך להיות? יש לי סיכוי לקבל החלפת מנוע? אין לי בעייה להתחיל בהליכים משפטיים איתם, יש לי עו"ד וסבלנות, אבל אני רוצה לדעת מה סביר לעשות במקרה הזה. ואולי בכלל זו אכילת שמן בכמות סבירה לרכב הזה?

תודה בחום לכל מגיב.

פורסם

אין חדש תחת השמש.

קרא את השרשור הבא לכל אורכו - מאוד רלבנטי לגביך.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455713

וגם את זה :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=468001

בקיצור - בעייה מוכרת וידועה בחלק גדול מהאקזמפלרים מדגם זה. אל תתרגש. בדוק שמן כל שבוע והשלם לפי הצורך.

ד.א. - יש עדיין כאלו הסבורים שאם הרכב יפאני או קוראני במותג הנפוץ ביותר אז הרכב חף מכל בעייה פוטנציאלית.

פורסם
אין חדש תחת השמש.

קרא את השרשור הבא לכל אורכו - מאוד רלבנטי לגביך.

וגם את זה :

בקיצור - בעייה מוכרת וידועה בחלק גדול מהאקזמפלרים מדגם זה. אל תתרגש. בדוק שמן כל שבוע והשלם לפי הצורך.

ד.א. - יש עדיין כאלו הסבורים שאם הרכב יפאני או קוראני במותג הנפוץ ביותר אז הרכב חף מכל בעייה פוטנציאלית.

לא חשבתי שהרכב יהיה חף מכל בעייה, אבל הרושם שקיבלתי מכל הסקירות שקראתי הוא שזו חברה אמינה מאוד. בפועל חוץ מהבעייה הזו קרו גם עוד כמה תקלות יותר קטנות שטופלו, חלקן ברמת המביך. למה הדברים האלה לא נכנסים לסקירות של עיתונאי רכב?

• תוכן חדש...