Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שלום.

אני יודע שיש סיכוי גדול שהודעה זו תמחק או תסיים את חייה בגיבוב, אבל רציתי לדעת אם אפשר לבטל את הצליל החזק והצורמני שנשמע ברגע שהנציג הווירטואלי שלכם קופץ.

אני שומע מוזיקה בעצמה נמוכה. רציתי לקרוא את הסקירה של חן פרחי על הרובר SD1 ולפתע צץ אלון והעיר את אחי שישן בחדר השני. שני החדרים סגורים. מדוע הצליל הספציפי הזה כ"כ צורם?!

תודה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מחזק את דבריו של פותח האשכול.

הצליל הזה פשוט סיוט, לפעמים אני פותח כמה טאבים במקביל והצליל הזה חוזר על עצמו בצורה חזקה ומעצבנת.

2015 - Mazda 3 Spirit - 2.0L

פורסם

יש כרגע באג בתוכנה שלא מאפשר להנמיך את הווליום. אני אבדוק אם אפשר לבטל את זה לגמרי.

עריכה: השרשור ננעל בגלל הבוט המספים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ביטלתי לאלון הנציג הצורמני את הגישה לאוף טופיק. בהמשך נפעיל סנקציות נוספות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

בכתבות והמאמרים באתר יש את ה"עוזר" הזה שקופץ ורוצה לסייע עם רכב.

אני מבין שהוא מכניס כסף לאתר אבל הרעש שהוא עושה זה ממש לא לעניין.

אי אפשר פשוט לגלוש בכתבות בלילה כי הוא מעיר לי את כל הבית ואני מקבל צעקות.

אי אפשר להשתיק אותו או להוריד לו את הווליום למינימום?

זו אחת הפונקציות הכי מעצבנות שיש כיום בכל אתר שהוא ולגמרי הורס להרבה אנשים את חוויית הגלישה.

פורסם

לצערי למרות שביקשנו מאלון שוב ושוב ושוב להפסיק לצפצף הוא לא הבין את הרמז.

לכן נתנו לו מכתב פיטורין ובהתאם לחוק פיצויי-פיטורים, תשכ"ג - 1963, אחרי החגים אלון יפוטר מעבודתו באתר ויוחלף בנציג וירטואלי אחר.

בימים אלו ממש אנחנו מתלבטים לגבי שמו. ייתכן שנבחר ביוסי.

פורסם

מעולם לא הכחשתי את הנפוזיטים. אם כי אני פתוח להצעות נוספות.

כרגע ההתלבטות היא בין יוסי, אסף ויהושוע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...