Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל פעם שמאחורי מזדה6 מהחדשות הולנטיין שלי מתחרפן שלוזרים עלי

בפעם הראשונה לא הבנתי אבל יש עקביות חד חד ערכית ספציפית למזדה6 החדשות

מה לעזזל שמו להם באורות?!

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

יש להם מערכת מיוחדת שבמידה ואתה לא שם לב בנהיגה ומתקרב עד לכדי התנגשות לרכב שלפניך המערכת בולמת את הרכב ומנסה למעזר את הנזק עד כמה שאפשר, מערכת מעולה!,

המערכת עובדת על ידי לייזר שבודק את המרחק בינך לבין הרכב שלפניך, אם רק כאשר המאזדה יחסית קרובה אלייך אתה מקבל את ההתראה?

פורסם

המזדה 6 החדשה מלאה פיצ׳רים מעניינים, בא לי ;-)

הנה הסרטון היותר מלא:

אולי על מנת להמנע מהתראות שווא אנשים יתחילו לאותת עם המערכות הללו.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
יש להם מערכת מיוחדת שבמידה ואתה לא שם לב בנהיגה ומתקרב עד לכדי התנגשות לרכב שלפניך המערכת בולמת את הרכב ומנסה למעזר את הנזק עד כמה שאפשר, מערכת מעולה!,

המערכת עובדת על ידי לייזר שבודק את המרחק בינך לבין הרכב שלפניך, אם רק כאשר המאזדה יחסית קרובה אלייך אתה מקבל את ההתראה?

עדי.הדגמים שמגיעים לארץ מצוידים במערכת?

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

בטופ גיר בפרק האחרון אחד המנחים נסע במהירות לכיוון החניה, והרכב (מאזדה CX5) בלם אותו כי הוא חשב שהוא עומד להיכנס בשיחים/מדרכה. אחר כך הם נסעו במהירת כלפי רכב אחר ממרחק של 10 מטרים בערך, וראו שהרכב בלם, אך הוא לא הצליח למנוע את ההתנגשות. לכו תבינו איך זה עובד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
בטופ גיר בפרק האחרון אחד המנחים נסע במהירות לכיוון החניה, והרכב (מאזדה CX5) בלם אותו כי הוא חשב שהוא עומד להיכנס בשיחים/מדרכה. אחר כך הם נסעו במהירת כלפי רכב אחר ממרחק של 10 מטרים בערך, וראו שהרכב בלם, אך הוא לא הצליח למנוע את ההתנגשות. לכו תבינו איך זה עובד.

הוא נסע עם הפנים של הרכב בכוונה לא מול הרכב וחתך בשנייה האחרונה שתהיה התנגשות. מה שמצחיק שהלך לו האינטרקולר מהמכה בדיחה הזאת (דיזל)

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
רק הדגם המפואר של הדור החדש, לכן אני בספק שמדובר בזה.

כל דגמי ה 6 מצויידים במערכת ה CITY BRAKE.

מה שכן, מערכת ה RVM נמצאת רק בפרמיום פלוס.

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...