Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

fi sp4 sub. נערך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מעוניין לדעת על הסאב קצת יותר. מה הוא שונה מ BTL ?

הריי הוא הדגם החדש יותר.

שמעתי את ה BTL .

הוא יוגבר על ידי רוקפורד 3000.1DB

הבנתי שאליקו היבואן. אך ללא מענה לצערי הרב.

כמה בערך הוא אמור לעלות ?

תודה מראש

יניב

audi A3 1.8T

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

פורסם

ברגע שינסה לבצע הזמנה הם יפנו אותו לאימייל של אליקו.

אופציה יחדה זה דרך שירות יושופס.

כבר שאלו פה על ההבדלים. הSp4 הוא סאב יומיומי לעומת הbtl שיותר לכיוון מערכות תחרותיות.

עם זאת סדרת הbtl כבר לא קיימת, הוחלף על ידי ה team fi

פורסם

אין לי בעיה לרכוש דרך אליקו .

הבעיה שהוא לא עונה להודעות בפרטי.

אשמח שמישהו ישלח לי את הנייד שלו.

ולא הבנתי המחליף של ה BTL זה team fi או SP4 ?

ואני לא מוצא באתר את team fi

audi A3 1.8T

פורסם

סאב SP4 18‏ או 15 בתיבה אטומה יכול להיכנס לאודי A3? ועל הגברה רוקפורד 3000 מונו הוא יהיה טוב?

audi A3 1.8T

פורסם

אז בתיבה פתוחה.

השאלה עם אפשרי לעשות בנייה מיוחדת לתיבה שיכנס בתא מטען של האודי A3 (שלוש דלתות)

audi A3 1.8T

פורסם

+1 לבוריס. הרוקפורד 30001 מגבר חזק מאוד, מוציא כמעט 4000rms ב1 אוהם , לא ייתן לך כלום מגבר כזה וסאב עם יכולת ספיגה גבוהה ככל שתהיה כל עוד מערכת החשמל לא משודרגת בצורה רצינית. אני באמת לא רואה גם את הטעם בסאב כזה בתיבה אטומה.

אני חושב שהכי טוב יהיה אם תגדיר מה התוצאה שאתה רוצה לקבל ברכב, ככה תוכל לקבל את ההכוונה הטובה ביותר. תשתדל לתת פרטים גם על מערכת החשמל שיש לך/ מתוכננת אצלך.

בהצלחה (-:

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

ובכל מקרה לשאלתך, תמדוד את הבגאז' , אורך רוחב וגובה מקסימאלי שיכול להכנס וככה יהיה אפשר להשוות לנפח שדרוש לסאב באתר של fi. תרשום את מה שמדדת אני אעזור לך לבדוק.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם

אוקיי תודה רבה !

אני אשמח גם להתייעץ לגבי שיפור מערכת החשמל ברכב.

אפשר כן גם כן?

מה העלויות לאלטרנטור חזק מספיק ומצבר לקדימה (אפשר גם להוסיף אחד או שניים מאחורה )

מדובר על אאודי A3 שנת 2000

audi A3 1.8T

פורסם

עזוב נתוני יצרן, תמדוד פיסית אורך רוחב וגובה.בנתוני יצרן יש הרבה שטח שלא ניתן לניצול כשמדובר בתיבה.

• תוכן חדש...