Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

fi sp4 sub. נערך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העלות של שדרוג חשמל בהיקף כזה יכולה להיות.גבוהה הרבה יותר מהעלות של המגבר והסאב. הכל שאלה של לאן אתה רוצה להגיע, יכול להיות שגםנסאב אחר עם יכולת ספיגה נמוכה יותר ומונו חלש יותר יכולים לספק אותך בתיבה והתקנה נכונות.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

מה שהכי הייתי ממליץ לך זה להגיע למפגשים ולשמוע כמה סאבים. יכול להיות שתשמע סאב אחר שיספק אותך ואז חבל על כל ההשקעה שאתה מתכנן פה.אגב יש הבדל לא קטן בין הbl לbtl. מה מותקן אצלך עכשיו? אני פשוט מדבר מניסיון שגם מסאבים אחרים ובהשקעה נמוכה יותר אפשר להגיע לתוצאה שתספק כמעט כל אחד.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם

אגב שלא תבין אותי לא נכון, אני אהנה לראות התקנה מעניינת וסאב מטורף חדש שמגיע לכאן פשוט חושב שעדיף שתהיה בטוח שזה מה שאתה צריך לפני שאתה נכנס לכזו הוצאה.

פורסם

כדי שתהיה בעניינים, להריץ 4000W אתה צריך מינימום 3 מצברים ואלטרנטור שמספק סביב 280A. וזה הרבה כסף.

פורסם

מדובר פה על השקעה של לפחות 10-13 אלף שקל רק על תשתית חשמל.

וזה לא בגדר המלצה, אלא חובה.

אפשר להכניס 15 בתיבה פתוחה ללא בעיה בA3, אבל 18 זה כבר לא מציאותי. לא יהיה מספיק נפח שם.

לא חסרים חברות של סאבים, יש את סאנדאון, SSA, PSI, B2, DC, DD.

• תוכן חדש...