Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם באורנג' אמרו לי שאין אפשרות לגלוש ולדבר ביחד, לאחר החלפת מערכת הפעלה בטלפון כן הייתה אפשרות לדבר ולגלוש ביחד.

אני עדיין עם גולן מההתחלה, כבר כמה חודשים נדמה לי שלא נתקלתי בבעיות.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הכרטיס עולה 33 ש"ח ב-Yellow, למיטב זכרוני 49 בשאר נקודות המכירה. האקטיבציה מתבצעת דרך אתר החברה.

כאשר ניידתי שני קוים היתה לי בעיה עם אחד מהם (גולן לא שחררו את הקו), השירות בצ'אט היה בסדר ובסופו של דבר הקו נוייד בהצלחה, לא לפני שקיבלתי הצעה מוזלת מאוד מגולן - אבל הניוד היה בגלל ריבוי ניתוקים בגולן וחוסר אפשרות לקבל תמיכה טכנית כך שהמחיר לא פיתה אותי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
גם באורנג' אמרו לי שאין אפשרות לגלוש ולדבר ביחד, לאחר החלפת מערכת הפעלה בטלפון כן הייתה אפשרות לדבר ולגלוש ביחד.

זו היתה ונשארה אחת "המחלות" של התשתית של אורנג' וזה יותר תלוי באיזור בו אתה נמצא בעת קיום השיחה, מאשר במכשיר עצמו. כבר שמתי לב שבעת קיום שיחות ממושכות כשאתה בתנועה, או שהמכשיר עובר ל GSM (דור שני) והדטא עובר מ HSPA ל GPRS בהתאמה, או שהדטא מתבטל כליל והמכשיר עובר ל GSM (ככל הנראה בשביל להמשיך את השיחה ולא לגרום לניתוק). ברגע שהשיחה מסתיימת, לאחר מס' שניות המכשיר חוזר אוטומטית למצב הרגיל. קרה לי עם אייפון 4, SGS 1, HD2 ועוד רבים ומקרקרים.

בנוגע לנקודה הספציפית הזו, נראה שידן של פלאפון/הוט/לוי על העליונה.

פורסם

עברתי ך012 עכשיו

כבר הניוד יסתיים

עזבתי את גולן לאחר 7 חודשים,הייתי בן הראשונים

\אבל דיי זה דיי

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

יש רשימה באתר שלהם. משום מה ה-Yellow יש הנחה של שליש. מה הבעיה להכנס לתחנת "פז" ולקנות כרטיסים? אינך צריך לתדלק כדי לקבל אותם במחיר זה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני משעה 15:00 עם 012 לבינתיים מבסוט

יו טיוב \ פייסבוק \וואצאפ {שהיה מגיע בדליי בגולן}

רץ יפה

מחר אני בים המלח,שם זה הבדיקה האמיתית כי מירושלים למלונות הקליטה סופר משובשת בגולן

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
זו היתה ונשארה אחת "המחלות" של התשתית של אורנג' וזה יותר תלוי באיזור בו אתה נמצא בעת קיום השיחה, מאשר במכשיר עצמו. כבר שמתי לב שבעת קיום שיחות ממושכות כשאתה בתנועה, או שהמכשיר עובר ל GSM (דור שני) והדטא עובר מ HSPA ל GPRS בהתאמה, או שהדטא מתבטל כליל והמכשיר עובר ל GSM (ככל הנראה בשביל להמשיך את השיחה ולא לגרום לניתוק). ברגע שהשיחה מסתיימת, לאחר מס' שניות המכשיר חוזר אוטומטית למצב הרגיל. קרה לי עם אייפון 4, SGS 1, HD2 ועוד רבים ומקרקרים.

בנוגע לנקודה הספציפית הזו, נראה שידן של פלאפון/הוט/לוי על העליונה.

אני מצליח לגלוש ולדבר בכל פעם, ללא שום בעיות (מכשיר אייפון 5) ברשת אורנג'.

מה שכן אני זוכר, שכשהייתי בסלקום עם אייפון 4 כמעט כל ניתוק

שיחה והרשת הייתה נמצאת בדור שני (עם העיגול הקטן במקום ה3G) והיה לוקח כדקה עד שחוזר לכיסוי דור שלוש.

פורסם

אני עכשיו אקנה סים של 012 ונתנייד מגולן טלקום הבזיוניים האלה. פחות מ24 שעות ומיציתי את המבצע "3 חודשים חינם" שלהם.

*פתחתי שרשור פריקת עצבים.

פורסם

קניתי מיקודם את הSIM ב33 שקלים.

צרךי לעשות את הקישקושים באתר.

האם אחרי הכל יהיה צורך להגדיר משהו במכשיר שלי בכדי שלא יהיו ניתוקים והכל יפעם כשורה?

משתנה ממכשיר למכשיר?

תודה.

פורסם

מתוך האתר של 012 -

הגדרות האינטרנט מוגדרות באופן אוטומטי. במידה ואתה חווה קושי בגלישה לאחר הפעלת ה-SIM יש לבצע את הפעולות הבאות: 1. לשלוח הודעת SMS למספר 999, תוכן ההודעה: 012OTA

2. מיד לאחר מכן תקבל הודעת SMS

3. לחץ על הקישור המופיע בהודעה והקש את הקוד 0000

4. המכשיר שומר את הגדרות הגלישה בהתאם לדגם שלו

5. במידה ולא התקבלה הודעה חוזרת אוטומטית לחץ כאן על מנת לבצע הגדרות ידניות במכשירך.

במידה ועדיין אינך מצליח לגלוש לאחר הגדרות ידניות, פנה למוקד הצ'אט המתקדם שלנו דרך עמוד שירות ותמיכה, דרך כפתור " צ'אט עם נציג אונליין " הנמצא בתחתית העמוד משמאל.

אגב, 012 יישרו סוף סוף קו עם גולן ומאפשרים מעתה לשלוט על הרשאות התכנים ולראות פירוט שיחות דרך האתר.

פורסם

תוך 10 דקות מהרגע שהפעלתי את הסים של 012 באתר שלהם(קניתי בYELLOW) ניידו לי את הקו עם אינטרנט וכל מה שצריך.

אני מבסוט! :-P:-P:-P

במיוחד לאחר ה"חוויה" שחוויתי בגולן טלקום :evil:

• תוכן חדש...