Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שרשור מעולה, אך מעל הרמה שלי בנושא.

אקפיץ ברשותכם,

עברנו לאחרונה ליח"ד והיא בקומה שניה של דו-משפחתי. יש חציצה של קיר. חדר השינה הוא ממ"ד.

הראוטר של הבית כנראה בקומה הראשונה, כי הקליטה הכי טובה אצלינו היא בשירותים, וגם היא לא להיט (3 קוים, אבל בדיקת מהירות בspeedtest מראה 0.3 מגה).

האם לקנות מגדיל טווח ולמקם אותו בשקע הקרוב לשירותים?

האם לקנות ראוטר יותר חזק ולהחליף את הראוטר של בעל הבית?

האם לקנות אנטנה?

לא כל כך מכיר את המוצרים והפתרונות, אבל כל דבר עד כ-250 ש"ח מקובל עליי כל עוד יתן פתרון.

צירפתי ציור של הבית - המקוקו זה היח"ד.

ובצד ימין תרשים במבט על של היח"ד.

Untitled.jpg

משכנתא זה קל

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שים ראוטר נוסף אצלך בסלון וחבר אותו בכבל רשת לראוטר הראשי.

עלות:

1. ראוטר פשוט כ-80 ש"ח

2. 100 מטר כבל cat5e כ-100 ש"ח

3. זוג שקעים לקצוות הכבל כמה שקלים בודדים

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

תודה על התשובה המהירה,

כבל רשת זה אומר לנתב אותו בכל הבית שלו וגם ביחידה + לתקוע איזה חלון/דלת אצלו בבית שאי אפשר לסגור או לקדוח בקיר.

אני מעדיף פתרון שלא כולל את כל זה.

משכנתא זה קל

פורסם

אתה מוזמן לנסות פתרונות של ריפיטר או HomePlug ואחרי כמה מאות שקלים וביצועים עלובים להרים ידיים ולהעביר את הכבל.

אתה יכול להשחיל את הכבל בצנרת הטלפון או ה-TV.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מצטער על ההקפצה, אך לינקסיס הציגו ראוטר חדש שנראה לי שהוא הפתרון לבעיות קליטת הרשת אצלי: http://www.linksys.com/en-mea/products/routers/WRT1900AC

כבר תקופה שאני מתכנן לקנות אותו. לא זול אבל נראה מעניין מאוד. גם אני כרגע עם WRT54GL.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תוכן חדש...