Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המחיר הרשמי הוא בסביבות מה שרשמת. לשמחתי ומסיבות שונות אני משלם פחות.

אבל לכל דבר יש סיבה - נכון, יש מועדונים שעולים חצי מהסכום הזה, אבל התמורה בהתאם. שזה אומר (מעבר למגבות :wink:) הכנת תכנית אישית כל 3 חודשים, סאונה, ג'קוזי, בריכה ועוד.

אה,ולצערי אין מיתאם סטטיסטי בין רמת המחיר לרמת הכוסיות :x

ממש לא מדויק, אני משלם 200 ש"ח לחודש למנוי של שנה וחצי (אין לי איזשהם קשרים מיוחדים, אולי משהו כמו 10% הנחה כי אמא שלי עובדת מכבי.)

המקום משופץ וברמה גבוהה מאוד, סאונה רטובה \ יבשה, מקלחות, ג'קוזי X2, בריכה אולימפית מקורה, בריכה אולימפית חיצונית

מכשירים מהמתקדמים ומהחדשים, כלוב, פלטות אכול כפי יכולתך, 3 מוטות אולימפיים, מדריכים שיעשו לך תוכנית תזונה\אימונים

בעת הצורך והרגשה ביתית וטובה.

פורסם
ממש לא מדויק, אני משלם 200 ש"ח לחודש למנוי של שנה וחצי (אין לי איזשהם קשרים מיוחדים, אולי משהו כמו 10% הנחה כי אמא שלי עובדת מכבי.)

המקום משופץ וברמה גבוהה מאוד, סאונה רטובה \ יבשה, מקלחות, ג'קוזי X2, בריכה אולימפית מקורה, בריכה אולימפית חיצונית

מכשירים מהמתקדמים ומהחדשים, כלוב, פלטות אכול כפי יכולתך, 3 מוטות אולימפיים, מדריכים שיעשו לך תוכנית תזונה\אימונים

בעת הצורך והרגשה ביתית וטובה.

אם כך - אז ברכותיי, יש לך דיל פנטסטי! :-D

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
כלוב, פלטות אכול כפי יכולתך,

:?:

נשמע כמו שת"פ של הדנג'ן עם שיפודי התקווה...

פורסם

מפונקים.

יש ספסל, יש ברזל, יש סאונה ובריכה?

מה עוד צריך?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...