Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החיבור שבין אדם למכונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וערב טוב.

אי מעוניין לדון אתכם בנושא שמציק לי כבר שבועיים.

לפני כמה חודשים קניתי אימפרזה WRX.הרכב כייף נוסע מצויין עד כאן הכל בסדר.

רק שבעיה אחת מאד מפריעה לי-אני פשוט לא מרגיש מחובר לרכב הזה ואני לא יודע מה הסיבה בדיוק .

אני יושב בנוח ברכב ולא רחוק מההגה אבל משהו גורם לי להרגיש לא מחובר לרכב ואני לא מדבר על נהיגה קיצונית פשוט על נהיגה יומיומית פשוט מרגיש לי שהרכב גדול מידי רחב מידי לא יודע בדיוק איך לתאר מעין הרגשה מוזרה .

חשוב לציין אני לא נהג חדש והיו ברשותי עוד 3 מכוניות לפני האימפרזה הזו.

הייתה ברשותי פיאט אונו שפשוט הרגשתי איתה כאילו היא חלק ממני.

הייתה ברשותי גם אלפא שלאחר חודשיים פשוט הרגשתי בה בבית.

מה לא בסדר כאן?

אם יש לכם טיפים או שאולי רק הזמן יעשה את שלו?!

בתחום האופנועים גם היה לי הרגשה דומה עם אחד האופנועים שהיו לי בעבר וגם שם אחרי חודש כבר הרגשתי בבית.

אשמח לעזרה ואולי טיפ איך להתחבר לרכב קצת יתר.

תודה מראש אסף.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפני שיתחילו להגיב פה על הגאים חשמליים וכל החלק הטכני, אולי אתה פשוט לא אוהב את הרכב?

יש מכונית שאתה קונה פשוט כי ממש התחברת אליה. יכול להיות שלא תתחבר גם לSTI או פרארי. מעבר ליכולות הטכניות (זה נשמע גרוע ממש) מכונית בשביל חובב רכב מערבת הרבה מאוד רגש

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אם קנית אוטומט אז סביר להניח שאין לך חיבור כי אתה לא מרגיש את המנוע, ואני מניח שהוא גם די שקט כך שאתה מאבד כל תחושה של חיבור

צודק או לא?

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

הרכב סטנדרטי?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
אם קנית אוטומט אז סביר להניח שאין לך חיבור כי אתה לא מרגיש את המנוע, ואני מניח שהוא גם די שקט כך שאתה מאבד כל תחושה של חיבור

צודק או לא?

איך הצלחת לחבר בין אימפרזה WRX לרכב שלא מרגישים בו את המנוע כי הוא שקט והרכב אוטומט..

גרסאות הספורט של האימפרזה מעולם לא היו שקטות במיוחד (בטח לא עם דודי הפליטה שקיבלו עם השנים על ידי בעלי רוב הרכבים) ובארץ נמכרו כמעט כולן ידניות (אלא אם מדובר בשנתונים חדשים יחסית).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תן לזה זמן,לפעמים הרכב צריך לגדול עלייך וזה לוקח כמה חודשים,ולפעמים זה לא קורה כי פשוט אין חיבור בינך ולבין הWRX.

קרה לי מקרה דומה עם הHGT,ואכן מכרתי אותה לאחר שבעה חודשים.

יש לי תיאורה לגבי המקרה שלך,אם הגעת מרכב סטנדרטי לWRX כנראה שלאחר שבועיים אתה לא ממש מביא אותה לקצה או קרוב לכך,ולא יצא לך להרגיש את היכולת האמיתית שלה והנסיעה הסתגלותית לרכב כבר החלה להיות משעממת עבורך.

יש רכבים שהמהות שלהם קבורה קצת יותר עמוק,ויש כאלו שלא,אם לדוגמא הייתה לך SLK הייתה נהנה ממנה מאוד מהיום הראשון ,המראה,הגאג'טים,הגג הפתוח,היוקרה והפינוקים,המותג וכו. לWRX אין הרבה מה להציע בסביבית תא הנוסעים או מראה חיצוני,או סמל סטטוס,זה רכב שהפאן היחידי בו הוא חווית הנהיגה ועל מנת להנות ממנה אולי צריך להסיר את כפפות ולנסות לקחת את הרכב קרוב יותר למגבלה שלו.

**וזאת הסיבה אגב שבזמנו שלא קניתי קליאו ספורט,הרכב משגע אבל לסוג הנהיגה היום יומית שלי ותוואי הדרך 80% מהזמן הייתי מוציא את עצמי בפפק או בהילוך חמישי ואז בעצם נשארתי עם רנו קליאו שרצה על 98,ולא הייתי נהנה מהרכב.

Porsche 944 turbo

פורסם

תופעה מוכרת שאני חווה בימים אלו עם הרכישה האחרונה שלי. התחלנו ללכת לטיפול זוגי, יום מסלול בכוכב יאיר פעם בחודש. בינתיים לא נרשם שיפור גדול אך אני שומר על אופטימיות.

צא עם האימפרזה לאיזה טיול בוקר בהרים או אימון ספורטיבי, אולי אחרי זה תתחיל להסתכל עליה אחרת גם ביומיום.

פורסם

למי ששאל הרכב לא אוטומטי והוא לא סטנדרטי.

מותקן דיפ' מוגבל החלקה מאחורה אגזוז +צנרת וטורבו גדול מהמקור הכוונה היא לא שהרכב לא מספק הוא חזק הוא אוחז הוא מתקשר ומדהים רק שאולי הוא לא למידותי אני פעם אחר פעם במהלך הנהיגה חוזר ונזכר בפיאט אונו שהייתה לי בעבר ופאן המטורף שהיא סיפקה עם שינויים מינוריים ביחס לאימפרזה.

אני באמת אנסה איזה כמה נסיעות בוקר לכיוון ירושלים ואתן קצת זמן במקרה הכי גרוע יש את יד 2 .

פורסם

הבעיה היא בצריכת הדלק, רכב משפחה שלוקח אותך לסופרמרקט וחזרה הביתה בפחות מ 6 שניות גמאני הייתי מרגיש לא בנוח.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

בוא נצא מחרטטת "הלא המתחבר" (ביטוי כללי שפירושו - אין לי מושג למה זה קורה לי ככה), וננסה להחליף אותה בשיח ענייני:

1. מה הרקע שלך בנהיגה טכנית?

2. למה בחרת ב-WRX?

3. אילו דוגמאות יש לך לרכבים שכן אהבת ומה כן אהבת בהם (בלי להשתמש בביטוי האמורפי "מתחבר")?

נ.ב. אני חושב שיש לי מושג למה אתה לא נהנה מהרכב, אבל נתחיל מהתחלה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

על פי מידת ההנאה שלך מאותה אונו ישנה עושה לי רושם שאתה לא נהנה מהרכב כי אתה לא מתקרב אפילו לרבע מהיכולות שלו ולכן הרכב מרגיש כמו שהוא.

אימפרזה, משופרת ככל שתיהיה, כל עוד לא תלחץ אותה חזק- היא תרגיש כלא יותר מאימפרזה 1600 רגילה....

האונו הישנה על 100 קמ״ש הרגישה כמו על 200, פתאום באימפרזה 100 קמ״ש לא מרגיש מהיר במיוחד.

תנסה לרשום מה מושך אותך ברכבים, מה הדברים שאתה אוהב במיוחד בנהיגה\ברכבים ולפי זה יהיה קל יותר להבין אותך.

פורסם
על פי מידת ההנאה שלך מאותה אונו ישנה עושה לי רושם שאתה לא נהנה מהרכב כי אתה לא מתקרב אפילו לרבע מהיכולות שלו ולכן הרכב מרגיש כמו שהוא.

אימפרזה, משופרת ככל שתיהיה, כל עוד לא תלחץ אותה חזק- היא תרגיש כלא יותר מאימפרזה 1600 רגילה....

האונו הישנה על 100 קמ״ש הרגישה כמו על 200, פתאום באימפרזה 100 קמ״ש לא מרגיש מהיר במיוחד.

תנסה לרשום מה מושך אותך ברכבים, מה הדברים שאתה אוהב במיוחד בנהיגה\ברכבים ולפי זה יהיה קל יותר להבין אותך.

אם כבר אתה מזכיר את זה, בטופ גיר היה פרק שהם נהגו בפיאט פנדה לעומת אופל OPC, וטענו שבכביש רגיל הפנדה הרבה יותר מהנה כי אתה כמעט תמיד לוקח אותה לקצה שלה כי זה מה שהמנוע שלה מסוגל בעצם.

כדי לקחת את ה OPC לקצה אתה צריך הרבה מעבר..

אז אולי הפונטו הגיע לקצה שלה ומזה בעצם הוא נהנה?

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

מתחבר מאוד למה שאתה כותב, ואולי זה באמת נמצא שם. אני עברתי לרכב קצת יותר חלש לאחרונה, ואני מרגיש הרבה יותר מחובר אליו והוא הרבה יותר מהנה לנהיגה ממה שהיה לי לפני. אני חושב שאפשר לחבר את זה גם לשרשור על הג'ימקאנה בדלתון שיש כאן, וגם לשיחות רבות שהיו לי לפני \ אחרי הטיסה לרינג על איך זה שהסתפקנו שם רק בסוויפט ספורט ולא לקחנו איזה m3.

לא תמיד רכב חזק יותר יהיה מהנה יותר, צריך לדעת לנהוג בו, צריך למצוא את המקום לעשות את זה ועוד. אנשים רצים יותר מדי לחזק ולשפר ולא תמיד שם נמצא הפתרון...

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אם יש לך מספיק זמן ללמוד M3 ואתה לא חושש ממנה אתה כנראה תהנה ממנה יותר בהשוואה לסוויפט, אם אין לך נסיון עם רכבים כאלה אתה אכן תחשוש מדי מהרכב ולא תמצא רבע ממה שהוא יכול לתת לך.

פורסם

בתור אחד שהחזיק פיאט אונו אלף סמ״ק קרוב לשנה, אני יכול להבין את המונח מחובר למכונה.

בפיאט אתה באמת חלק מהאוטו, שנסעתי עם חבר על אימפרזה משופרת ברמה די מפחידה, הכל הרגיש יותר מדי חלק, האוטו אומנם זרק למרות שהוא 4*4 ועשה המון רעש. אבל באמת שצריך הרבה בשביל להגיע למקסימום איתה.

תוך שניות היא על 180 וזה הרגיש כמו 80 עם האונו..

אולי הכיוון שלך הוא הוט האצ׳ בסגנון קליאו ספורט.

• תוכן חדש...