Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברוך הבא למועדון :-P

גוגל מאפס/אפל מאפס עובדות מצויין אצלי

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

 

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברצינות שאני לא מבין את התלונות שיש לאנשים על וויז. רוב התלונות הללו צריכות לחזור אליהם - למה אתם לא בודקים את המסלול קודם? למה לסמוך בצורה עיוורת? למה לא להפעיל קצת את הראש?

 

בכל מקרה, אני נוסע עם וויז כבר שנתיים, אין יותר מרוצה ממני. אני תמיד בודק את כל האפשרויות שהוא נותן, ומהן אני מחליט. כבר הפסקתי לספור את הפעמים שהוא הציל אותי מפקקים. לגוגל מאפס אין זכות קיום לדעתי עד שהם לא יכירו את כביש 22 (עוקף קריות). כן, אין להם אותו עדיין. לא מקובל עליי.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

רוב הסיכויים שהיה באחד הכבישים בדרך עומס תנועה/פקק והוויז עקף את זה,

בדר"כ גם אני כשאני נוסע למרכז לפעמים הוא אומר לי דרך 431 ואני לא מצטער,

אתה פשוט עוקף את כל העומס תנועה שיש באזור.

 

עכשיו באמת הוסיפו בגרסאות האחרונות לניווט קולי גם הנחיות לרח'/מחלף שאתה צריך לפנות אליו,

הטלפון פשוט אומר לך לדוגמא "פנה ימינה אל 20 איילון ד'"

זה נחמד וייעל מאוד, ככה אין שום סיכוי שתפנה לפני או תפספס את הפנייה.

פורסם

מה להסתכל על המפה? מזהיעזור לי ? אני לא מכיר את האיזור..בגלל זה אני פונה לgps אם מפה הייתי נכנס למאפס באייפון ומתחיל ניווט עצמאי, אבל אתם מפספסים את השאלה שלי פה, אני מחפש תוכנה אחרת לא שתטיפו לי על הוויז, הוא כבר נמחק מהאייפון, הוא עולה לי הרבה בסופו של דבר...

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

 

FRANCE

פורסם

נסעתי השבוע 3-4 פעמים עם ווייז בכבישים שאני מכיר, אחרי שלא עשיתי את זה כבר המון זמן, רק כדי לנסות ולחסוך זמן.

גם לי בחיים לא קרה שהגעתי בזמן לפי ההזמנים שוויז מציגים. ההבדל (בהתאם לאורך הנסיעה, כמובן) הגיע לפעמים למשהו כמו 15 דק' - המון זמן.

אני לא יודע אם האלגוריתם שלהם מתבסס רק על כמה עוד נהגים עם ווייז יש בסביבה, אבל אם כן - זה די מעפן. נראה שהם לא לוקחים בחשבון המון פרמטרים נוספים, כמו זה שיש צמתים בהם, לדוגמא, הרמזור כל כך קצר שמספיקות לעבור בכל פעם 2 מכוניות לכל היותר ואתה יכול להתקע שם את ה10 דק', שהיית אמור לחסוך במקום אחר. אבל אני מניח שמבחינתם הם השיגו את המטרה - הקימו מאגר משתמשים עצום שמאפשר להם לדעתם מי נוסע איפה, בכל רגע נתון כמעט.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

האמת- גם אני כבר לא סובל את התוכנה ה****.

 

הבעיה שלי היא שאין לי מעמד למכשיר כמו לGPS שלי ולכן אני שם אותו בדשבורג ומיתבסס על הניווט הקולי בלי להיסתכל על המפה, בקטע הזה הWAZE ממש גרוע ועלוב מול הIGO מ2010 שיש לי, רוב הזמן הוא לא מכין אותך לפניות ואתה נוסע על עיוור בלי שוייז משמיע קול ואז מטר לפני הרמזור הוא דופק לך "פנה ימינה!" WTF? אני ביכלל על הנתיב האמצעי או שממש לא מוכן ליקפוץ בשבירה חדה ימינה-זה ממש דפוק כי הIGO הישן שלי תמיד מכין אותי מאות מטרים לפני וגם 50 מטר לפני הוא אומר "בפנייה הקרובה-פנה ימינה" וגם בזמן הפניה "פנה ימינה".

 

אז הוייז הדפוק הזה לא שווה כלום אם אתה לא נוהג עם העייניים יותר בתוך מסך המכשיר מאשר בצג בשעון המהירות של הרכב- לא ממש תורם לבטיחות במיוחד של נהגים צעירים.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

זאת גם בדיוק המטרה שלי, אין לי כוונה לנעוץ בו עיניים בנסיעה זה לא בטיחותי ובדיוק כמו לדבר באייפון מבחינתי ועוד לנהג חדש כמוני לנסיעה של 3 שעות ! נראלי אני יסע עם הigo 2011 וזהו

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

 

FRANCE

פורסם

בקטע של הזמן תגובה אני בהחלט מסכים. יצא לי לא פעם ולא פעמיים

שוויז עדכן אותי מטרים ספורים לפני פנייה שאני צריך לקחת אותה. מסוכן מאוד!

 

אבל בשאר הפרמטרים היא בסדר גמור, לפעמים לוקח לה זמן להתאפס על עומסי תנועה אבל נסלח לה.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם
זה לא תמיד בתא כפפות, היום פשוט הוא קיבל מכת חום והיה צירך להתקרר, גם מחר יהיה חם..בדרך כלל הוא יושב על הדשבורד

 

זו הבעיה הכי מעצבנת עם טלפונים ו WAZE - בקיץ הוא עובד לך חצי שעה לכל היותר ואז החום של השמש גורם לו להתקע.

 

בנוסף אני בד"כ נוסע במסלולים האלו הרבה לכיוון נתבג - 431 וראשון לציון - מעולם לא נתקלתי בתלות.

הדבר היחיד שמעצבן בוויז זה כשיש לך כמה כבישים, אז אופן ההוראה שנותנת התוכנה לעלות ימינה / שמאלה / להשאר על הנתיב האמצעי לפעמים מבלבלת היות ואני נוהג עם מוזיקה, וכדי להבין במדוייק לאן לנסוע לפעמים צריך גם להקשיב למה שאומר הניווט הקולי.

 

האם אכן צריכים לשפר את אופן מראה המסלול לקראת היציאות וכדומה, בזה אני לפעמים מעדיף את גוגל מפות אבל בתאכלס WAZE היא תוכנה מעולה פרקטית וקלילה להפעלה.

Opel Adam S 2017

פורסם

3 שנים עם וויז ולעולם לא זכור שהאייפון נתקע או התחמם בזמן הניווט. אולי אין לכם מזגן באוטו ?

איזה כייף לי :)

פורסם

אין לי מושג איך אתם מגיעים אחרי הוויז. אני תמיד מגיע לפניו. יודעים מה? אני מגיע לפני האייגו, שלא מתחשב בפקקים ! :lol:

 

הוויז אכן נותן להודיע לך בשניה האחרונה שאתה צריך לפנות. גוגל ניווט עדיף פי כמה, במיוחד בתוספת העובדה שיש לו גם תמונת לווין, מי שיודע לקרוא טצ"אות (או שהוא אדריכל בוגר מאתייםחמש) זה ממש פ33ה בשבילו.

 

אם גוגל ישלבו את התוכנה שלהם עם יכולות השיתוף של וויז ועדכוני הפקקים, we have a winner !

פורסם

יש לי הרבה נסיון עם ניווט עם IGO במכשיר GPS יעודי וקצת פחות נסיון עם WAZE, אבל הIGO לוקח בפער פשוט עצום, גם אם אין דיווחי תנועה.

לא היתה פעם אחת שהשתמשתי בוויז והוא לא נתן לי את האמא של הדרכים העוקפות, אולי מתוך איזה 5 מסלולים היה אחד נורמלי. למה אני צריך להתחיל לחפור במסלולים שהוא מביא לי בשביל למצוא אחד שלא עובר בכל מיני דרכים לא קשורות? סתם דוגמאות שזכורות לי - מסלול מגבעתיים להוד השרון דרך איילון (מה הקשר? ולא, כביש 4 לא היה פקוק), מסלולים קצרים של 8 ק"מ מכפ"ס להוד השרון דרך כל מיני רחובות צדדיים במקום דרך כביש 531 (כמובן שנסעתי דרך 531, מה שחסך איזו רבע שעה במקום המסלול המוצע :roll:), ועוד שאני לא זוכר.

וזה עוד בלי להזכיר את הניווט עצמו שלעומת תוכנות אחרות הוא על הפנים, זמני התגובה כמו שהזכירו פה וכו'.

 

אני אישית משתמש ב-IGO\Sygic (גם IGO אגב הכניסו לאחרונה פונקציה של דיווחי תנועה, לא יודע עד כמה היא באמת פרקטית, אבל זוכר שקפצה לי פעם הודעה על המלצה למסלול שונה "עקב דיווחי תנועה"), פשוט לא סומך על וויז.

פורסם

מסכים גם לגבי העדכון שניה לפני הפניה,

ואכן אין לי מזגן באוטו כרגע לא תקין אבל גם עם מזגן לא היה עוזר כיוון שהוא בשמשה ושמש עדיין תחמם אותו, והוא מחובר עם כבל לאדיו דיסק(פיוניר) ככה שחייב לשים גם קצת מןזיקה מה שגורם לו להתחמם מהר יותר..

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

 

FRANCE


×
×
  • תוכן חדש...