Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי הוא שוטף לא נכון עם המטאטא כי הוא שוטף מלמעלה-למטה ומלמטה-למעלה.

צריך לשטוף מלמעלה למטה בלבד כי רוב הלכלוך הקשה והזפת נמצאים בחלק התחתון וברגע שהוא מעלה את המטאטא מלמטה למעלה הוא מעביר לכלוך קשה למעלה.

מעבר לזה המבשרת לצמיגים מדהימה, המקציפים שלו ממש טובים ונראה שהוא מנקה היטב, למקום כזה כנראה שגם אני הייתי הולך בשורה תחתונה.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

לא מדבר על הטכניקת שטיפה, רק על הציוד והאפשרויות שיש להם שם, מדליק ביותר

לדעתי הסיכוך שהסבון מספק מונע את יצירת הסווירלים וכמובן זה גם תלוי בשיערות של המטאטא

פורסם

מכונה מאוד מגניבה ושימושית,אך אותי אישית המטאטא מרתיע,במיוחד כשאני רואה איך שוטפים איתו בארץ.

אבל לגנטים,המרסס ווקס WOW איזה מדהים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש למישהו פרטים על הסבון הצבעוני ? :)

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם
יש למישהו פרטים על המערכת קצף הזאת?

יש למישהו פרטים על הסבון הצבעוני ? :)

למה אתם כלכך להוטים לדעת מהו הסבון הזה? הצבעוניות שבו ב90% מהפעמים היא גימיק שיווקי זול שנועד למשוך את העין ולפעמים הגימיק הזה יבוא על חשבון האיכות של הסבון.

גם בכותרות וגם באודות רשום את המילים Simoniz ו Triple Wax. אלו מוצרים/חברות מתקופת הדינוזאורים.

כמויות הסבון בסרטון הזה מעוררות גיחוך, כל המשטח מסביב מלוכלך, הנעליים והמכנס של האדם יהיו ספוגים בחרא הזה.

כמו שאמרתי לפני, אני רואה פה גימיק שיווקי (אני מתייחס לקצף, המתקן מגניב לדעתי).

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

לגבי החומרים אין לי מושג, אבל הקטע שיש שם תאורת לד חזקה מאוד שאפשר לראות בעזרתה סווירלים בקלות, וגם כל הציוד והאפשרויות שיש להם שם ממש מדליקות, לדעתי זה מטאטא עם סיבים מיוחדים לרכב לא כמו שיש בארץ

פורסם

קחו בחשבון שזה מתקן ציבורי ולא כל אחד יקפיד לשמור על המברשת, ככה שיבוא מישהו שישתוף איתה את הארגז של הטנדר אחרי שהוא הוביל שם חצץ, ואחרי זה לך תשטוף איתה את האוטו...

פורסם

הרבה פירוטכניקה.

יש אנשים שעבורם זה שיפור מצב.

לי לא.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
למה אתם כלכך להוטים לדעת מהו הסבון הזה? הצבעוניות שבו ב90% מהפעמים היא גימיק שיווקי זול שנועד למשוך את העין ולפעמים הגימיק הזה יבוא על חשבון האיכות של הסבון.

גם בכותרות וגם באודות רשום את המילים Simoniz ו Triple Wax. אלו מוצרים/חברות מתקופת הדינוזאורים.

כמויות הסבון בסרטון הזה מעוררות גיחוך, כל המשטח מסביב מלוכלך, הנעליים והמכנס של האדם יהיו ספוגים בחרא הזה.

כמו שאמרתי לפני, אני רואה פה גימיק שיווקי (אני מתייחס לקצף, המתקן מגניב לדעתי).

דווקא התכוונתי לאקדח הזה שמחובר לפיית אוויר שמוציא קצף, אולי אפשר לקמבן כזה דבר בבית כי יש לי קומפרסור.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
+1

כל הסרטון הזה עשה לי חשק לגלידה בכלל.

:roflmao:

דווקא התכוונתי לאקדח הזה שמחובר לפיית אוויר שמוציא קצף, אולי אפשר לקמבן כזה דבר בבית כי יש לי קומפרסור.

אני חושב שבהחלט אתה יכול לקמבן משהו בעזרת קומפרסור אבל לא ממש יודע מה:oops:

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

עם כל הקצף הצבעוני הזה נשאר רק להוסיף בחורות בלבוש מינימלי וקיבלתם הצלחה מסחררת :lol:

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • תוכן חדש...