Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב חברים.

אז אחרי כל העזרה שלכם וקריאה מרובה בפורום הבנתי שאני הולך לקנות פיאט פנדה ידנית / פיאט פונטו elx ידנית - שנתונים 2006-2007 פשוט מי שאמצא ראשון שהכי זול, אמין ושמור.

התקציב שלי הוא עד ה30k.

עכשיו נעבור למעמד הקנייה, זו תהיה הפעם הראשונה שלי ואין לי כל ניסיון בזה.

אז קודם כל - האם קונים מפרטי? האם לא עדיף ללכת לסוכנות רכב אמינה? מה ההבדלים בין השניים.

אשמח אם תייעצו לי מה צריך לבצע לרכב לפני הקנייה, מה הכי חשוב לבדוק ואיפה (נוזל קירור) וכו׳.

כמה זמן אמור לקחת כל תהליך הקנייה? כמה פעמים נפגשים עם המוכר?

מתי מועבר הכסף ואיך?

איפה הכי נכון ואמין לבצע את הבדיקות במידה ואתם מכירים היכרות אישית מכון באזור המרכז אשמח להמלצות.

תודה על העזרה הרבה מעריך את זה מאד.

פורסם

בסוכניות רכב גדולות לא יהיו כאלה רכבים,כי ישנים מידי למגרשים הליסינג למשל,לכן יש לך אופציה או מפרטי או ממגרש,לדעתי כדאי מפרטי.

בפיאט כדאי לבדוק שאין מים במקום נוזל קירור,ההגה CITY תקין וזהו שאר הדברים כמו בכול רכב,מזגן/חימום,חשמל..

אתה נפגש עם המוכר בודק את הרכב ואת הרישיונות כדאי לראות שמה הוא טוען זה נכון,אם מצא חן בעיניך אתם הולכים לבדיקה,במידה והכול תקין,אתם יכולים לקבוע יום למחרת,אתה מושך את הכסף,ואתם הולכים לדואר להעביר בעלות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בשנתון הזה לדעתי עוד ניתן למצוא רכבים עם היסטורית טיפולים במורשה.

זה יתרון גדול לעומת אחד בלי.

משכנתא זה קל

פורסם

Elx ידני כמעט ולא קיים אני כשחיפשתי ושאלתי פה אז ממה שהבנתי בספייס עדיף את המנוע 60 כח סוס 8 שסתומים ולא החזק יותר 80 כח סוס עם 16 שסתומים בגלל שהוא יותר אמין. בסוף קניתי את דגם החלש יותר ידני עם ספר טיפולים וקבלות מפיאט.

קיה קארנס 2008 בנזין ופונטו ספייס 2005

פורסם

רק לידיעה - ב-40K בערך אתה יכול לקנות פיאט פנדה בת שנתיים מסוכנויות הליסינג.

לפעמים שווה לנסות להרחיב את התקציב, בעיקר בשביל השקט הנפשי של לקנות רכב יד 1, שההיסטוריה שלו ידועה והוא עדיין באחריות או לחילופין מקבל יישור קו.

כמו כן בתקציב הזה יש גרנדה פונטו 2010, ידניות.

• תוכן חדש...