Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת גם אני לא הבנתי את המשפט, לעזאזל !

ממש לא, זה רומני בלאט לא משתכר מכוס יין אחת.

צריך בקבוק :) והוא איתי לכל הלילה.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני אכתוב את כול הסיפור:

אני עובד בC, בעיקר על לינוקס כותב תוכנה פורטבילית (ככה? portable) שממשת מספר פרוטוקולים ומתפקדת כשרת/לקוח.

טוב לי בסביבת לינוקס שלי, אני לא חובב לינוקס גדול אבל לפחות הכול מאורגן וברור שם (יחסית, פעם בזבזתי כמעט שלוש שבועות על איזו בעיה בהגדרת מיוטקסים)

לפני איזה חצי שנה מישהו החליט שוואלה אפשר הרי גם לדחוף אותה לאייפון ובעצם לכול מכשירי iOS , לא בשביל למכור אלא בעיקר בשביל להדגים קצת מה אפשר לעשות עם המוצר. עשו Outsource לאיזה אסיאתי , נתנו לו גרסא A כדי שיכתוב.

הוא כתב, עבר קצת זמן והגרסא בתוכנה כבר לא מעודכנת, במקום לשלם לו שוב כמה גרושים המנהל שלי החליט שהוא רוצה להראות לכולם ש"הנה, גם אנחנו יכולים לעשות את זה וזה יצא יותר מהר", מה הרווח שלו מזה? אני לא יודע.

אז שאלו אותי אם אני רוצה לעשות את זה ואמרתי שכן, אין לי ידע בזה כמו לכול אחד אחר בחברה הזאת אבל אני מוכן לנסות, לא דובר בכלל על לו"ז צפוף ואני הבנתי שזה די באיזי.

לקחתי את המאקבוק, התקנתי את כול מה שצריך, באתי לעדכן את הגרסא (סך הכול החלפה של סורסים, הAPI נשאר כמו שהוא היה) והופס גיליתי שהאסיאתי (אני כותב מלוכסן , נזכר שזה גזעני ולא פוליטיקלי קורקט ומוחק) בכלל לא השתמש בAPI בצורה נכונה. שובר את הראש ומתחיל לתקן, לקח לי שבוע לעדכן גרסא, לא נורא, זמן סביר בהתחשב בנסיבות.

ההנהלה התלהבה והחליטה שצריך להוסיף פיצ'ר, ליתר דיוק לשפר אותו, שוב פעם אמרו שיודעים שזה יקח זמן.

עכשיו (שבועיים אחרי) פתאום כולם לחוצים ולוחצים עלי.

ובתכלס? לא נשארה לי הרבה עבודה, סך הכול נשאר להוריד כפתור, להוסיף מתודה , ולשנות קצת טבלה אחת - בתכלס זה יקח לי יום יומיים.

את המתודה כתבתי, באתי לבדוק, היו קצת בעיות ברשת , פתרתי אותן , ראיתי שהמתודה שכתבתי עובדת והתחלתי לעבוד על הטבלה.

רציתי לבדוק אם הנתונים נטענים לטבלה והופס! פתאום Select() מחזיר -1 עם שגיאה מספר 22. אני לא שיניתי כלום, כלום בתוכנה עצמה, אפילו הקריאה של התוכנה לא השתנתה. הייתי אומר שזה זיכרון שנדרס אבל אפילו לא הוספתי שום דבר.

אני לא אוהב את זה, זה מהדברים שאני אבזבז עליהם שבוע כדי בסוף לגלות שזה משהו בIOS ושפתאום זה חזר לעבוד.

יאללה דניקס תשאל שאלות

עכשיו יש לי זמן לקרוא הכל ולהגיב לך.

סלקט היא פונקציית API? אם כן תנסה לברר מה המשמעות שלה אצל אפל, יש להם המון קודי שגיאה משלהם, לרוב זה אפילו מקביל לקודי שגיאה של איטיונס ואותם קל בהרבה למצוא.

אם אלך מחר לעבודה אני יכול לשאול מישהו שנפתח לאייפון אצלנו אם תרצה.

יש לך גם את ליביו שאתה יכול לשאול כאן.

במאמר מוסגר אני שונא שלו"זים מתקצרים, זה מתכון לכל צרות התוכנה האפשריות.

לא יודע אם יצא לי לספר פה אבל בצבא הייתי בצוות תוכנה (ביחידה שהיא לא תוכנה בכלל), המפקד של המפקד שלי לא בא מעולם התוכנה ופיקד על צוותים שלא קשורים לתוכנה ואחד של תוכנה.

יום אחד הוא החליט שאם אף אחד לא נשאר אחרי חמש וחצי זה לא תקין, ואמר בואו נקצץ את כל הלו"זים ב-20%.

קיצוץ כזה יחד עם צוות תוכנה שרובו המוחלט לא מספיק מקצועי באמת לקצץ 20% לו"ז, הביא לאינפלציית באגים חולנית, ברמה של תעופות בהפעלת תוכנה, Access violation reading על ימין לשמאל ואפילו הגביע הקדוש של תעופות - חלוקה באפס.

וכשהגיעה השיחות "מה לעזאזל קורה פה" הראש צוות שלי אמר לו שזה לא הצוותים מחקר שלו ושאלגוריתמי תוכנה צריכים להתבשל במוח, וכמו שלא מקצצים לעוגה 20% מהזמן בתנור לא מקצצים בזמן לבישול אלגוריתמים.

יותר לא שמענו חצי מילה בנושאי לו"ז.

הוא גם הסיבה שהשתחררתי מוקדם מקבע (הייתי צריך לעשות שנתיים לחצי עשיתי 7 חודשים).

לנה אצלי המנוי כולל ביקורים לא מוגבלים, משהו כמו 40 לחודש לכל אחד מהקטנים שלי.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
יבגני, הסונטה לא יקרה יחסית לאחזקה?

תשלח לי הודעת תזכורת מחר בסביבות 9 או 10 ואני מברר לך. מכר מחזיק אותה, אני ישמח לתת לו צלצול לשאול אותו

פורסם

אם מדברים על צריכת דלק מפתיעה. עם לנטיס 323 של אבא שלי הגעתי ל1:16. ירושלים-באר שבע הלוך חזור + נסיעות בתוך באר שבע. (ממש לא נסעתי על 90 כל הדרך).

תדלקתי לפני היציאה וכשחזרתי תדלקתי באותה משאבה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

מגניב השרשור של מי המשפט הזה.

יש שם משהו עלי .?

לנה אני מאמין, כל עוד הרכב שמור, נוסעים רגוע לא חייב 90.

אבל בלי האצות מטומטמות ומיותרות, בלי בלימות מיותרות, מכל רכב אפשר להנות מצריכה טובה.

אז שמגיע סופ"ש וחייב לטייל ב5K RPM.

FRANCE

פורסם

די נו, תהיה רציני. אני לא מאלו שמתענגים ומגרגרים כל שלוק.

בקיצור, לא אחד שלוקחים אותו לטעימות יין בליווי גבינות ומצפים שיתנהג יפה.

שותה נחוי עד הסוף.

Gn'f'R

פורסם

לוקו,אאל"ט מי שנוסע פחות מ10K ק"מ בשנה יש לו מחירים זולים משמעותית בביטוח מקיף (או ככה לפחות קראתי בכמה מקומות)

בהנחה שיש לך אחד.

ya_pl פולו SDI אני מניח? :) צריכה מעולה,אני כמעט כמוך עם הפאביה (1:16 בד"כ,כמעט אף פעם לא נוהג עדין ותמיד רגל כבדה)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הטעם של היין נשאר אותו דבר אם שותים אותו בכוס פלצנית גבוהה או מהבקבוק.

בירה זה כבר עניין אחר, יותר טעים לשתות מכוס שהיתה במקפיא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
תעזור לו בזה שתקח לו את הבקבוק. לא הבנתי כלום מהמשפט הראשון שלו.

אבל אני לא שותה אלכוהול ואין לי מצרכים כדי לבשל איתו.

סלקט היא פונקציית API? אם כן תנסה לברר מה המשמעות שלה אצל אפל, יש להם המון קודי שגיאה משלהם, לרוב זה אפילו מקביל לקודי שגיאה של איטיונס ואותם קל בהרבה למצוא.

select()

אם אין לך כוח אז עושים סלקט על סוקט עם טיימאאוט מסויים כדי לדעת אם הגיע אליו מידע או לא. אצלי למרות שמגיע מידע הוא מחכה את כול ה15 שניות טיים אאוט ומחזיר שגיאה.

תראה, אני לא רוצה להתרברב או משהו אבל אם אתה זוכר כתבתי שסיימתי חודש לפני, כמובן שבדרך נתקלתי בכמה בעיות אבל כשזה הגיע לQA כמעט הכול היה בסדר. כשמתכנתים אחרי התחילו לגעת בתוכנה ולשנות פתאום התחילו לצוץ להם באגים, אני לא פדאנט , אני יושב די הרבה באינטרנט אבל אני תמיד מגיע לדד-ליין עם מוצר עובד. הפעם לא שמו לי דד ליין ועכשיו לוחצים עלי עוד ועוד, אני לא רוצה לחפף, שיניתי שם די הרבה בGUI כדי שהוא יהיה הגיוני ויפה.

לדוגמה: ביזבזתי שעה-שעתיים על לעשות שכפתור הSAVE יעלם כשאני אפעיל את הפיצ'ר החדש. אם תשאל את המנהל שלי אז זה מיותר, אם תשאל אותי אני אסכים שזה מיותר, אבל אם כבר אני נוגע בתוכנה אז למה לא לעשות אותה טיפה יותר טובה?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
הטעם של היין נשאר אותו דבר אם שותים אותו בכוס פלצנית גבוהה או מהבקבוק.

בירה זה כבר עניין אחר, יותר טעים לשתות מכוס שהיתה במקפיא.

אני יכול להבין איפה התמונה של הדביבון ?!!?

FRANCE

פורסם

גם בצינור קרח לנרגילה יותר נעים לעשן,מעניין מה באמת קורה במקפיא כשהדלת נסגרת..

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אני יכול להבין איפה התמונה של הדביבון ?!!?

שכחתי, מחר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...