Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

דניקס, יא גרושה.

זהו, הייתי צריך לעבור בערך 4 דפים עד שסיימתי עם הדברים הלא חשובים שלכם, ואני יכול לפנק אתכם בפנינים שלי.

מתחדשת*

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תאגידוווו, יש במקרה אפשרות לבצע חיפוש בתוך שרשור ספציצי?

תיכנס לשירשור ואז יש כפתור בצד שמאל שרשום עליו "חפש בשירשור זה"

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
דניקס, יא גרושה.

זהו, הייתי צריך לעבור בערך 4 דפים עד שסיימתי עם הדברים הלא חשובים שלכם, ואני יכול לפנק אתכם בפנינים שלי.

אז פנק

פורסם

בוקר טוב גיבוב.

אבל היא חופרת בוואטסאפ...זה בעיה זה.

רציתי להציע לחסום אותה, אני רואה שזה כבר קרה, עשית בשכל (אני לא חושבת שזה יחסום אותה מסמסים או שיחות אבל).

גם אם היא תבוא לחנות תסביר לה בצורה כמה שיותר אסרטיבית שאתה לא רוצה שום קשר אליה, בלי לא נעים לי וכל השטויות האלה.

הדבר האחרון שאתה רוצה זה שחברה שלך תראה הודעות כמו בוקר טוב ממישהי אחרת.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

מה? אה.

זהו.

זה מה שהיה דחוף לי.

שלא יובן לא נכון, יש לי חרא עד גובה העיניים בערך, אבל אני לא מאלה שמשתפכים בפורום ציבורי.

גם לא פרטי למען אמת.

בפעם האחרונה שגובבתי רמיזות על משהו שעובר עלי, לא היתה אפילו חצי התייחסות, אז אין לי אינטרס לפתוח עוד בצורה הזו.

מתחדשת*

פורסם

יש בוחן מחר. בוחן ענק בשני. הגשה עוד יותר ענקית לראשון בלילה.

אבל המרצים כל כך מתחשבים (הפתיע אותנו בטירוף) שכל אחד דחה בשבוע. אז עכשיו אין לי כלום

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

דניקס, פנק את חברה שלך, תעשה לה טוב על הלב ותשמח אותה.

לגבי השנייה, אם היא באה לחנות, תסביר לה יפה שאתה לא רוצה איתה שום קשר, ואם היא לא מבינה בצורה יפה, אז אין מה לעשות וצריך לעבור ללא יפה. איזה צעקה קטנה בסגנון של "מה את לא מבינה?! לא רוצה קשר איתך! מה כל כך קשה להבין?!". אין ברירה.

היום הולכים להשקה של המיני קופר החדשה! אנסה לגובב משם כמה תמונות.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
הנה זה.

שנה וחצי השתעממתי למוות בליידי דיוויס והנה אני מגלה שהיה לי עם מי לגובב בחונטה. בושה

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
שנה וחצי השתעממתי למוות בליידי דיוויס והנה אני מגלה שהיה לי עם מי לגובב בחונטה. בושה

בחיים לא דרכתי במקום הזה.

המצב פה נהיה גרוע יותר מרגע לרגע. המרצה התחיל להשתמש במטול שקפים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

סלואו רייד לא רוצה להיחשף, לא היה עוזר לך.

למרות שעכשיו נראה לי רופני יעבור את כל הטכניון כדי למצוא את האוטו ויעשה לו מארב :)

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...