Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם הוא מתכוון לחכות לי ליד האוטו, כדאי שיביא ביגוד חם ומשהו לקרוא. היום אני פה מצאת החמה עד צאת הנשמה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
סלואו רייד לא רוצה להיחשף, לא היה עוזר לך.

למרות שעכשיו נראה לי רופני יעבור את כל הטכניון כדי למצוא את האוטו ויעשה לו מארב :)

זה בסדר. לא באמת ישבתי בליידי דיוויס ובחונטה. נכנסתי לטכניון רק למבחנים, הגשות ובחנים. שאר הזמן ביליתי בסניפים של קידום-לחמן באזור

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
זה בסדר. לא באמת ישבתי בליידי דיוויס ובחונטה. נכנסתי לטכניון רק למבחנים, הגשות ובחנים. שאר הזמן ביליתי בסניפים של קידום-לחמן באזור

מה עשית פה? השלמות?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

מה עשיתי בטכניון? או מה עשיתי בלחמן?

בטכניון למדתי הנדסת מכונות. בקידום-לחמן עבדתי כמדריך.

רומק, ליידי דיוויס שאני דיברתי עליו זו הפקולטה להנדסת מכונות בטכניון.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

בוא נראה עכשיו את כל מתכנתי העל שיש לנו כאן, עם כל הדיבורים שלכם על תכנות.

יש לי תוכנה שאני צריך, אההה, איך נקרא לזה, לגרום לה לעבוד בלי להפריע לי עם שטויות כמו קניית התוכנה. מקווה שאני ברור...

אם יש פה מישהו עם ניסיון בתחום הזה ויוכל לעזור, אז אני מאוד אעריך את זה. מאוחר יותר עכשיו על תמורה הולמת.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

טיילה בכל הארץ זאתי.

ליידי...

מתחדשת*

פורסם

בכל זאת, הייתה צריכה לפזר את הכסף של הבעל איפשהו.

פורסם
לא לא, מה שרשמתי על זה שנגעו והפסיק לעבוד זה בגרסא הרגילה והחדשה יותר, על האייפון דחפתי את גרסת הSTABLE האחרונה ולא נגעתי בו.

האמת שתכלס גם בקוד של הGUI לא נגעתי לפני שזה הפסיק לעבוד, כאילו שיניתי משהו מינורי , אני מוכן להוריד מחר את השינויים האלה ולבדוק אבל אין קשר בין החלק הזה לחלק שהפסיק לעבוד.

לדעתי לוקו לא מתאים לזה, אני לא מכיר אותו אישית אבל אני לא יודע איך הוא יסתדר עם לשבת 8-9 שעות ביום מול מחשב (וזה רק בעבודה), אצלי בדמיון לוקו הוא קצת יותר חופשי וזז יותר ולא יושב מול מחשב כמו דביל.

בשביל להיות מתכנת סביר סך הכול צריך לחשוב בהגיון.

זה מזכיר לי שהייתי צריך להסביר לאנשים טיפה על הפרוטוקול שאני ממש, זה ממש פשוט, יש איזה 15 פקודות בסיסיות (נראה לי שהגזמתי, אין לי באמת כוח לספור אותן) והכול נורא הגיוני ואפשר לתרגם לשיחה אנושית אז כדי שהם יבינו יותר טוב ממש האנשתי (מהמילה האנשה) כמה תרחישים ופתאום אנשים מבינים יותר.

לגבי השעות המתאימות...

הנה שוב 01:00 , עוד שש וחצי שעות אני קם, עוד שבע שעות אני בעבודה. אם אני לא ישן מספיק אז ממש קשה לי, כי אני יושב כול היום ונורא מפתה להימרך על השולחן או על הרצפה ולנמנם קצת.

כשהייתי טבח תיפקדתי גם על 3-4 שעות שינה, זה היה קל, אתה זז, יש אקשן.

בעבודה הזאת אין אקשן, אם אתה עייף אז אתה מתחיל להירדם (לא שלא ישנתי במשמרות כטבח, יצא לי קצת אבל אז הייתי באמת באמת גמור ולא בחסך של שעה שינה).

לגבי האפל באמת תנסה מה שאמרתי אתמול לברר מה זה קוד 22 באיטיונס, יכול להיות שזה דומה (לא תהיה פעם ראשונה אצלם), היום אני לא בעבודה אבל בראשון אני יכול לשאול מתכנת אצלנו אם תרצה.

תנסה במקביל להוריד דברים אחרונים או לחזור גירסה אם יש לך בצד לראות שזה התוכנה ולא נניח המכשיר או המחשב.

לגבי לוקו נראה לי שהחשיבה שלו מחוץ מתאימה למתכנתים, אבל לא נדע עד שלא נלמד אותו ונראה

לכל ההיי טקיסטים ושאר שמות פלצניים- כשאתם כותבים פה על תכנות ושאר ירקות- שימו תרגום. לא מבינים כלום וזה נורא מתסכל לקרוא מה שאתם כותבים.

בשמחה אתרגם, איפה להתחיל מאיזה הודעה?

בוא נראה עכשיו את כל מתכנתי העל שיש לנו כאן, עם כל הדיבורים שלכם על תכנות.

יש לי תוכנה שאני צריך, אההה, איך נקרא לזה, לגרום לה לעבוד בלי להפריע לי עם שטויות כמו קניית התוכנה. מקווה שאני ברור...

אם יש פה מישהו עם ניסיון בתחום הזה ויוכל לעזור, אז אני מאוד אעריך את זה. מאוחר יותר עכשיו על תמורה הולמת.

איזה תוכנה זו? לא לכולם יש פתרונות זמינים אבל לרוב כן.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
מה עשיתי בטכניון? או מה עשיתי בלחמן?

בטכניון למדתי הנדסת מכונות. בקידום-לחמן עבדתי כמדריך.

הספק יפה :mm_yeah:

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
לגבי האפל באמת תנסה מה שאמרתי אתמול לברר מה זה קוד 22 באיטיונס, יכול להיות שזה דומה (לא תהיה פעם ראשונה אצלם), היום אני לא בעבודה אבל בראשון אני יכול לשאול מתכנת אצלנו אם תרצה.

הקוד 22 זה מ errno.

קבלו תירגום:

במערכות UNIX או ביותר פשוטות בלינוקס, כשקריאה לאיזושהי פעולה נכשלת שמים קוד שגיאה במשתנה בשם errno ככה שכשאתה תראה שהקריאה נכשלה, תוכל לבדוק מהו קוד השגיאה ואז לפי זה אפשר להבין למה הפעולה נכשלה.

קוד 22 זה invalid argument כשבסלקט יש רק שני דברים שיכולים לגרור את זה: טיימאאוט לא נכון (שלילי לדוגמא) או סוקט סט לא בסדר. שניהם סבבה אצלי.

לiOS יש איזה קטע שאם תוכנה עוברת ל background (לחצת על כפתור הבית) אז תוך 10 דקות הסוקטים נסגרים ולך חפש אותם בסיבוב.

יש לנו באג רשום על זה אבל הוא נפתר ע"י ריסטרט לאייפון, אני משתמש בסימולטור וגם ריסט לסימולטור לא עוזר.

אני לא שואל את ליביו כי להשתמש בסלקט זה פחות הסטייל של iOS, הם גם ממליצים להשתמש בסוקטים שלהם ובפקודות שלהם, אבל זה לא ממש מתאים לנו.

אני לא אגובב על נושא טרי בעבודה, לא רק כי זה הרבה לרשום ולא כי חפרתי על עבודה אלא כי זה פשוט דפוק, אני שונא שמנסים לזיין אותי כדי לחסוך בכסף.

אם אתם רוצים לפטר מישהו כי אי אפשר לעבוד איתו, ולהפיל חצי מהעבודה שלו עלי ולהוסיף לי עוד הרבה שעות ועבודה ביומי שישי, אז גם תוסיפו לי למשכורת חצי מהמשכורת שלו.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

גיא בהצלחה בבחנים !

לנה זה בדיוק מה שחסר, שתראה הודעה ממישהי אחרת.

משה תודה ! נראלי אם היא תבוא היא תקבל גם צעקה קטנה.

סלורייד יא גמוווור :-) אם רופני לא מצא אני ימצא.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
איזה תוכנה זו? לא לכולם יש פתרונות זמינים אבל לרוב כן.

Avanset VCE Exam Simulator. תוכנה חדשה שלהם שיצאה לפני ימים בודדים וכמובן שלא הצלחתי למצוא גרסה שלה עם פריצה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

תנסה במקביל להוריד דברים אחרונים או לחזור גירסה אם יש לך בצד לראות שזה התוכנה ולא נניח המכשיר או המחש

בשמחה אתרגם, איפה להתחיל מאיזה הודעה?

ן.

בערך הכל. אבל תתחיל ממה ההבדל בין c# ל-c+ c++ ??

פורסם
Avanset VCE Exam Simulator. תוכנה חדשה שלהם שיצאה לפני ימים בודדים וכמובן שלא הצלחתי למצוא גרסה שלה עם פריצה.

מה עם זה?

09:41 200- 022513 Avanset.Visual.CertExam.Suite.v3.1.1

09:41 200- 021714 Avanset.Visual.CertExam.Suite.v3.4.2

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...