Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני אמור להיות ישן עכשיו. מחר יש הרצאה משעממת על הבוקר. יש כ"כ הרבה חוקים כדי למנוע ממטומטמים לפצוע את עצמם בבניינים. למה צריך את זה? ברירה טבעית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אבל אני לא שותה אלכוהול ואין לי מצרכים כדי לבשל איתו.

select()

אם אין לך כוח אז עושים סלקט על סוקט עם טיימאאוט מסויים כדי לדעת אם הגיע אליו מידע או לא. אצלי למרות שמגיע מידע הוא מחכה את כול ה15 שניות טיים אאוט ומחזיר שגיאה.

תראה, אני לא רוצה להתרברב או משהו אבל אם אתה זוכר כתבתי שסיימתי חודש לפני, כמובן שבדרך נתקלתי בכמה בעיות אבל כשזה הגיע לQA כמעט הכול היה בסדר. כשמתכנתים אחרי התחילו לגעת בתוכנה ולשנות פתאום התחילו לצוץ להם באגים, אני לא פדאנט , אני יושב די הרבה באינטרנט אבל אני תמיד מגיע לדד-ליין עם מוצר עובד. הפעם לא שמו לי דד ליין ועכשיו לוחצים עלי עוד ועוד, אני לא רוצה לחפף, שיניתי שם די הרבה בGUI כדי שהוא יהיה הגיוני ויפה.

לדוגמה: ביזבזתי שעה-שעתיים על לעשות שכפתור הSAVE יעלם כשאני אפעיל את הפיצ'ר החדש. אם תשאל את המנהל שלי אז זה מיותר, אם תשאל אותי אני אסכים שזה מיותר, אבל אם כבר אני נוגע בתוכנה אז למה לא לעשות אותה טיפה יותר טובה?

מסכים איתך לחלוטין אם כבר נוגעים בקוד אז לשפר מה שאפשר, אני אוהב שגם הראש צוות שלי בעבודה עובד לפי התפיסה הזו.

חשבתי שאף אחד אחר לא נגע בקוד שלך וזה פתאום התחיל לא לעבוד (קרה לי לא מעט כשעשיתי דברים לאייפון, זה דופק את המוח), דברים שפשוט לא קורים עם טלפוני אנדרואיד או WP8 או אפילו טמבלפונים

הייטקיסטים התפלשו לגיבובי לילה. חושבים שלא קלטנו אותם.

וגם אין כתוביות אז בכלל לא מבינים כלום.

אנחנו חיות מוזרות, עובדים וישנים ומגובבים בשעות משתנות ומשונות.

תעלים עין אם נלמד אותך לתכנת לוקו?

נראה לי יש לך ראש חריף לתכנות ואני בדרך כלל לא טועה בזה.

נתחיל איתך משפת סי - שפה דיי פשוטה ללמידה ולהתחלה, נותנת בסיס טוב, והיא כמו לגו, אתה לומד פונקציות שהן כמו אבני לגו ואז מרכיב תוכנה מהאבנים האלו לפי הצורך.

נראה לי מתאים לך לתכנת לוקח, הגוף שלך כבר עובד לפי השעות המתאימות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם
פורש לישון ?

לא.

מעצבן אותי שהאטם מכסה שסתומים שהחלפתי במוסך לפני הטסט ממשיך להזיע. כנראה צריך להחליף גם את הגומיות הקטנות של הברגים.

בן אדם נורמלי היה משאיר את זה ככה, אני סתם אוכל סרטים, כי השמן מגיע עד לחיבור בין מהראש לבלוק ואני צריך לשכנע את עצמי שאין נזילה בין הראש לבלוק, למרות שעקבתי אחרי הנזילה מהאטם של המכסה שסתומים עד שהיא הגיעה לאזור בין הראש לבלוק. כוס אמק ההפרעות האלה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כן אבל יש 3 גומיות, הזמנתי רק אחת כמו מפגר ואני לא מצליח להזמין עוד 2 מאותו מוכר, הוא היחיד שיש לו משלוח חינם לארץ.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

2.5 ליש"ט לגומיה ועוד 12!!! משלוח. זיבי.

אבל הנה, עכשיו הצלחתי לקנות ממנו עוד 2 כי הוא עשה relisted למוצר.

אני גם מחכה שיגיע כבר הצופר שהזמנתי, בתקווה שהבעיה היא רק צופר ולא להתחיל לחפש עכשיו כל מיני בעיות מגעים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

• תוכן חדש...