Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ya_pl פולו SDI אני מניח? :) צריכה מעולה,אני כמעט כמוך עם הפאביה (1:16 בד"כ,כמעט אף פעם לא נוהג עדין ותמיד רגל כבדה)

אכן מדובר בפולו SDI 2005.

אימי נוהגת יותר רגוע ממני (אני לא יורד מ110 בכביש 6 או 431 ודומיהם), ומשיגה 1:21 חופשי ומצליחה להתמיד בכך.

אני אישית הייתי מצמיח קרניים אם הייתי נוהג כמו אימי.

האמת? חשבתי להחליף לפאביה, אבל הגעתי למסקנה שלהישאר בקטגוריית הסופר מיני ורק להתחדש זה לא מספיק עילה בשבילי, גם אם המנוע יותר חזק, פשוט בעיני זה לא שדרוג מספק.

חוץ מזה שאני עוד לא מוכן מנטלית ונפשית לפאביה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

יחי ה-OCD!!

:lol:

תמיד אחרי שאני מעביר הילוך אני חייב לגעת במוט עוד פעם להרגיש שהוא יושב במקום..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
חשבתי שאף אחד אחר לא נגע בקוד שלך וזה פתאום התחיל לא לעבוד (קרה לי לא מעט כשעשיתי דברים לאייפון, זה דופק את המוח), דברים שפשוט לא קורים עם טלפוני אנדרואיד או WP8 או אפילו טמבלפונים

תעלים עין אם נלמד אותך לתכנת לוקו?

נראה לי יש לך ראש חריף לתכנות ואני בדרך כלל לא טועה בזה.

נתחיל איתך משפת סי - שפה דיי פשוטה ללמידה ולהתחלה, נותנת בסיס טוב, והיא כמו לגו, אתה לומד פונקציות שהן כמו אבני לגו ואז מרכיב תוכנה מהאבנים האלו לפי הצורך.

לא לא, מה שרשמתי על זה שנגעו והפסיק לעבוד זה בגרסא הרגילה והחדשה יותר, על האייפון דחפתי את גרסת הSTABLE האחרונה ולא נגעתי בו.

האמת שתכלס גם בקוד של הGUI לא נגעתי לפני שזה הפסיק לעבוד, כאילו שיניתי משהו מינורי , אני מוכן להוריד מחר את השינויים האלה ולבדוק אבל אין קשר בין החלק הזה לחלק שהפסיק לעבוד.

לדעתי לוקו לא מתאים לזה, אני לא מכיר אותו אישית אבל אני לא יודע איך הוא יסתדר עם לשבת 8-9 שעות ביום מול מחשב (וזה רק בעבודה), אצלי בדמיון לוקו הוא קצת יותר חופשי וזז יותר ולא יושב מול מחשב כמו דביל.

בשביל להיות מתכנת סביר סך הכול צריך לחשוב בהגיון.

זה מזכיר לי שהייתי צריך להסביר לאנשים טיפה על הפרוטוקול שאני ממש, זה ממש פשוט, יש איזה 15 פקודות בסיסיות (נראה לי שהגזמתי, אין לי באמת כוח לספור אותן) והכול נורא הגיוני ואפשר לתרגם לשיחה אנושית אז כדי שהם יבינו יותר טוב ממש האנשתי (מהמילה האנשה) כמה תרחישים ופתאום אנשים מבינים יותר.

לגבי השעות המתאימות...

הנה שוב 01:00 , עוד שש וחצי שעות אני קם, עוד שבע שעות אני בעבודה. אם אני לא ישן מספיק אז ממש קשה לי, כי אני יושב כול היום ונורא מפתה להימרך על השולחן או על הרצפה ולנמנם קצת.

כשהייתי טבח תיפקדתי גם על 3-4 שעות שינה, זה היה קל, אתה זז, יש אקשן.

בעבודה הזאת אין אקשן, אם אתה עייף אז אתה מתחיל להירדם (לא שלא ישנתי במשמרות כטבח, יצא לי קצת אבל אז הייתי באמת באמת גמור ולא בחסך של שעה שינה).

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
2.5 ליש"ט לגומיה ועוד 12!!! משלוח. זיבי.

נו מה רצית? הדואר שלהם (ROYALMAIL) שוחט גם אותם,כמו הדואר בארץ

12 פאונד זה מחיר של משלוח קטן (צרור) רשום וקוד מעקב.

יכולת לבקש משלוח ללא מעקב שעולה רק 3-4 פאונד לאותו משקל והגבלות.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

פורסם

ערב טוב למי שלא ישן.

התגעגתי ואני מת לגובב אבל אני אחרי בקבוק וואנגוך וחמי ארגז רדבול.

מצ"ב תמונה-

uploadfromtaptalk1395876378930.jpg

החיים הם כמו....

פורסם

יש בעיה קטנה,

יום אחד הגיעה מישהי לחנות קנתה משהו, אחרי שעתיים ראיתי בקשת חברות ממנה בפייסבוק, אמרתי טוב נראה מה היא רוצה..סתם חפרה.

השיגה את הפלאפון שלי איכשהו, מאז חופרת לי, היא מודעת לעובדה שיש לי חברה, שאני מאוד קשור לחברה שלי, והיא עדיין ממשיכה לזיין תמוח.

אין לי כוח אליה,היא עברה טראומה במשפחה, אז קשה לי לצאת עליה שפשוט תעוף לעזאזל, היא גם קטינה לעזאזל.

היא שולחת לי בוקר טוב וכן׳ ואני לא מגיב לה.

אחרי שבוע היא יוצאת עלי למה אני לא מגיב ולמה אני חרא.

קיצר נמאס ממנהה, אין ממש לא מתכוון להתכתב עם אחרות כל עוד ישלי חברה, לא יבגוד בחיים, אז מה הקטע של סבתא שלה?

איך אני נפתר ממנה? מה עושים?

דרך אגב תפוחי, זה שלא תגיע למפגש גיבוב זה אומר שבחיים לא אפגוש אותך?

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

מיכאל שכנעתי את שכן לי לגבי המסך, תוך כמה ימים אצלך ! סורי שלא גיבבתי איתך פשוט אני בלחץ מהמבחנים. ב7.4 אני סוף סוף מסיים.

FRANCE

פורסם
מלא טקסט לא רלבנטי

מה לא הבנת? צריך רמזים עבים? היא רוצה 3SOME עם זוגתך שתחיה :)

וברצינות,לדבר עם אחרות (בגבולות הטעם הטוב) לא נחשב לבגידה או משהו אסור גם כשיש לך חברה\בת זוג רצינית\נשוי.

מיכאל - תמונה מפחידה משו,תעלה ל9GAG

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

אבל עדיין, היא עוברת גבולות לפעמים, ולא באלי.

כמו שיש דברים שלא הייתי רוצה שחברה שלי תעשה, ככה גם אני לא יעשה.

חוץ מזה, היא פאקינג קטינה לעזאזל.

FRANCE

פורסם

כמה קטנה? אתה בן 19 והיא בת 10?

אם ההפרש מסתכם בשנתיים-3 אפשר להשאר מנומס,להבהיר עוד יותר ובנחישות את מצבך,ועדיין לצ'וטט בקטנה מדי פעם.

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

דניקס אתה דופק חשבון יותר מדי. פשוט תחסום אותה בפייס ותרשום אותה כ"חופרת-לא לענות" בטלפון..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

דניקס. זה בסדר. אני צריך אותך בשיא. סיים מבחנים ואני בנתיים קורא פטנטים. הגעתי ל-400 מתוך 2300 ובנתיים אין דבר כזה. זה טוב וגם ביוטוב אין, זה אומר שאנחנו מיוחדים.

בנצי שאלתי פעם האם היה לך ניסיון עם פטנטים בארה"ב?

החיים הם כמו....

• תוכן חדש...