Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בדיוק בגלל זה רוב האנשים מתייחסים אליך כמפגר כשהם שומעים שהלכת לעשות דיטיילינג לרכב בסכום של 4 ספרות, חוץ מחובבי רכב אחרים.

זה הכל עניין של תפיסת המציאות. תוסיף על זה שלכל אחד יש היגיון שעובד קצת שונה (כנראה בגלל רמת אינטיליגנציה שונה) וקיבלת חבורה של דפוקים שיכולים להסכים רק על עניינים כלליים ביותר.

בגלל זה אני חושב שכדאי לבדוק יותר לעומק טענות של אחרים גם כשהם נשמעות לי מטורפות לגמרי.

סוויפט זה אחלה אוטו לאניסות. לא לאנוס בתוכו מישהו, לקחת אותו לשדה ולהתפרע שם. גם איגניס זה ככה וכל היפניות הפשוטות מהתקופה ההיא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתמול בלילה השקעתי שעה וכתבתי הודעה, היא נעלמה כלא הייתה, מזל, גם אני כתבתי משהו על היטלר, היטלר קומי למען האמת.

יוליה, לא צריך פמיניזם בגיבוב, יש לך פה הודאה כתובה שכולנו שפוטים שלכם.

אני אסביר לך למה גברים מרוויחים יותר, לנו יש מס עקיף.

אני מרוויח 10 נגיד, אשה תרוויח 8, אני אוציא מה10 לפחות 4 על אישה, ככה שבסופו של יום גברים מרוויחים פחות.

אני לא אוהב הודעות פמיניסטיות, נשים נאבקו, בכו ומה לא. לאן זה הביא אותנו? זאת צביעות. נשים רוצות שוויון זכויות לא שוויון בנטל.

ועכשיו לעובדות:

המוח של האישה קטן מהמוח של הגבר בכ50%.

אם אשה חכמה משמעו שהמוח שלה עסוק בדברים אחרים במקום בדברים שלשמם האישה קיימת, כמו כביסה, בישול, ניקיון, טלנובלות, ריכולים.

אם נשים היו שולטות בעולם, לא היו מלחמות אבל העולם היה מתחלק להמון מדינות קנאיות שלא מדברות אחת עם השניה.

דניקס אני מקווה שאתה לוקחת את.הכל בהומור, אני מעריץ גדול של המין הנשי.

או המין הערמומי, תלוי איל מסתכלים על זה.

ד"א כתבת כמה אתה אוהב את הרכב הישן שלך ופתחת עין על הצינורות.

תקנה רנו 4 , זאת רנו אמיתית. ובלי פסים בבקשה.

גם אני צריך קצת כסף, אני מוסיף את השורה הזאת כי אולי איזה נדבן משוטט בפורום, כן כן, אני רוצה לקנות משהו, צריך $450k, מבטיח להחזיר $600k אחרי שנה ויכול לתת ערבויות על ההשקעה. תשואה של 30% בשנה!

איזה בנק יכול להתחרות איתי?

יאללה עוד יום עבודה, שכחתי לאסוף צ'ק אחד ביום שישי, הלקוח טס לחו"ל לעשרה ימים, עכשיו אני קצר ב$10k, באסה, שוב עשיתי משהו שהכניס אותי ללחץ.

יאללה גיבוב, נתראה בקרוב.

haters will hate

פורסם

הוא יסופח למדינה?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מס הכנסה האמריקאי יעלה עליו ויעקל לו את הוילה והזונות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני לוקחת הכל בצחוק כמובן,

לא פתחתי עין חלילה, מזמן ידעתי שהצינור הזה ילך.

פשוט היתה נזילה קטנה בבית טרמוסטט והצינר הזה נמצא מתחתיו אז הוא נאכל מהמים החמים שנשפכו עליו ונהיתה בועה ועכשיו נהיה חור.

והצרפתיים החמודים מוכרים את זה רק בחתיכה אחת של 3 צינורות.

לא הצלךחתי להשיג רק 1.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
מציאות היא אכן דבר סובייקטיבי. בתור בני אדם לרובנו יש חושים שמגיבים באופן דומה ועל כן, תפיסת המציאות אצלינו דומה.

לכל אחד מאיתנו יש סביבה שונה שבה הוא חי וגדל וצורה שבה כל אחד מאיתנו תופש דברים (ברמת האישיות) - אז הטענה שלך מאוד כוללנית ולאו דווקא נכונה.

אתמול בלילה השקעתי שעה וכתבתי הודעה, היא נעלמה כלא הייתה, מזל, גם אני כתבתי משהו על היטלר, היטלר קומי למען האמת.

יוליה, לא צריך פמיניזם בגיבוב, יש לך פה הודאה כתובה שכולנו שפוטים שלכם.

אני אסביר לך למה גברים מרוויחים יותר, לנו יש מס עקיף.

אני מרוויח 10 נגיד, אשה תרוויח 8, אני אוציא מה10 לפחות 4 על אישה, ככה שבסופו של יום גברים מרוויחים פחות.

אני לא אוהב הודעות פמיניסטיות, נשים נאבקו, בכו ומה לא. לאן זה הביא אותנו? זאת צביעות. נשים רוצות שוויון זכויות לא שוויון בנטל.

ועכשיו לעובדות:

המוח של האישה קטן מהמוח של הגבר בכ50%.

אם אשה חכמה משמעו שהמוח שלה עסוק בדברים אחרים במקום בדברים שלשמם האישה קיימת, כמו כביסה, בישול, ניקיון, טלנובלות, ריכולים.

אם נשים היו שולטות בעולם, לא היו מלחמות אבל העולם היה מתחלק להמון מדינות קנאיות שלא מדברות אחת עם השניה.

דניקס אני מקווה שאתה לוקחת את.הכל בהומור, אני מעריץ גדול של המין הנשי.

או המין הערמומי, תלוי איל מסתכלים על זה.

יאללה גיבוב, נתראה בקרוב.

אני לא פמיניסטית - אני לא מדברת בשם כל הנשים. אני מדברת בשם עצמי. אני כאדם וכאישה רוצה להרגיש שאת ההישגים שלי במהלך חיי אני משיגה בזכות האישיות שלי ולא בזכות המראה. יחד עם זאת - עדיין חשוב לי המראה שלי - ובגלל זה השקעתי את מיטב המרץ בשנה האחרונה לרזות. אני לא אומרת שנשים צריכות לשלוט בעולם כי הן טובות יותר - כי הן לא. נשים וגברים - כולנו נמצאים בקלחת חרא אחת גדולה וכל אחד יוצא ממנה בדרכים שלו. אני לא אוהבת להרגיש שמממנים אותי - אינספור דייטים ראשונים העברתי בויכוח על כך שאני מעוניינת לשלם על עצמי - לפעמים שכנעתי, ולפעמים שוכנעתי שלא.

בן הזוג שלי מרויח יותר ממני, ועדיין כשעברנו לגור ביחד התעקשתי שנשתתף בהוצאות לא כל אחד לפי יכולתו אלא שווה בשווה - למרות שיכל להיות לי מאוד נוח לומר לו שבגלל היכולות שלו אני אשמח אם הוא יכסה את החלק הארי של ההוצאות. שלא תבינו אותי לא נכון - בן הזוג שלי הוא האדם הכי מפנק ביקום. 4 חודשים אחרי שהתחלנו לצאת והיה לי יום הולדת הוא הצניח אותי ממטוס. הוא קונה לי פרחים, הוא אוהב אותי ורוצה שיהיה לי כיף ושתמיד הוא יוכל לספק לי את כל מה שאי פעם חלמתי עליו - וזה מרגיש נפלא להיות עם בן זוג כזה.

זה לא כי אני פמיניסטית, אלא כי אני אוהבת לחיות בהרגשה שאני, עצמי ואנוכי יכולה להרשות לעצמי לחיות ברמת החיים שלי כיום. המילה "אנוכי" גם מאוד מתאימה פה כי זו תחושת הישג שאיתה אני טופחת לעצמי על השכם ומגדילה לעצמי את האגו - לא כי אני אישה, אלא כי אני יכולה. כי אני מספיק מוכשרת ומספיק מוצלחת כדי להרויח את מה שאני מרויחה. תחושת העצמאות הזו פשוט עושה לי טוב.

אז לאט לאט כשאני מבינה שתקרת הזכוכית שלי נמוכה משלו אני מקבלת ומפנימה את הרעיון שתמיד יהיו לו יכולות כלכליות יותר גדולות משלי ואני לומדת לוותר על האגו בהקשר הזה. זה עדיין לא מוריד מהרצון שלי לתרום לאיכות החיים המשותפת שלנו אז אני עושה מה שכל בת זוג טובה עושה -

מבשלת :D

(אבל אני לא מגהצת - הוא יותר טוב בזה ממני)

פורסם

וואי דפקתי חתיכת גיבוב בשרשור "זוגות בלי כסף לדירה" (או בשמו השני "שרשור פריפריה").

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אני כאדם וכאישה רוצה להרגיש שאת ההישגים שלי במהלך חיי אני משיגה בזכות האישיות שלי ולא בזכות המראה.

אה, זה קל :-)

הייתי חייב.

אוהב אותך

haters will hate

• תוכן חדש...