Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ניטש, יאללה אני בעניין..

נשים מסובכות מידי בישבילי.

וכן לוקו המסעדה נראת כמו חור תחת של פליט.

אבל הם נקיים והם עושים אחלה אוכל

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

מה הקטע של בנות שעונות לשאלה "מה התחביבים שלך?" ב"שופינג", זה רק אומר לגבר שאם הוא יקח את הצרה הזאת, אחד מהתחביבים העיקריים שלו יהיו מעכשיו "לפרנס אותך".

פורסם

מצאתי פתרון לכסף מהיר:

כפי שידוע לחלקכם כביש 31 עובר שיפוץ לצורך הרחבה,

במסגרת זו פונו בתים מאולתרים של בדואים.

אם אתם מכירים אז קצת אחרי חורה היה צריף ששימש

כחנות ירקות.

הבן אדם קיבל מהמדינה 5 מיליון שקל! זה אמיתי? בחייאת דינק.

רק אני משלם אגרת טלויזיה כמו מפגר ולא גונב חשמל ומים.

Gn'f'R

פורסם
מה הקטע של בנות שעונות לשאלה "מה התחביבים שלך?" ב"שופינג", זה רק אומר לגבר שאם הוא יקח את הצרה הזאת, אחד מהתחביבים העיקריים שלו יהיו מעכשיו "לפרנס אותך".

היום רובן חיות בסרט אמריקאי.

רוצה בחורה איכותית? קיבוצניקית / מושבניקית.

חברה שלי מזה כמעט 4 שנים כזו, הקשר הטוב שהיה לי.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

כשאני חולה אני בדרך כלל מקווה למות מהר.

שמתי לב שבאמת יש גברים כאלה שברגע שהם ניהיה קצת חולים אז בשבילם זה כאילו הם גוססים.

כשהייתה לי אלרגיה (נו, עם הגירודים מלפני שבועיים( קראתי שאנשים מתמודדים עם זה כול החיים והתחלתי לחשוב האם אני בכלל יכול לשרוד דבר כזה, או אם הייתה לי מחלה מסויימת שהיא לכול החיים האם הייתי נלחם בה, נראה לי שלא.

כשאני לא חולה והכול בסדר אז אני מוכן לחיות, אם אני חולה אני מוכן למות ואם זה יגיע אז עדיף כמה שיותר מהר.

אם אומרים לי שסוף העולם הוא עוד 24 שעות אין לי באמת משהו שאני רוצה לעשות, אולי אני אפרוץ לסמל"ת חיפה ואקח את ה 4C לכמה סיבובים, לא לזיין , לא קוק, לא אסיד, או להמשיך כרגיל או לתת איזה התגרזנות באיזה רכב מעניין.

הדבר הכי חשוב שהיה באירופה ואין לי פה בארץ זה מים חמים תמידיים שלא צריך להתקמצן עליהם. ביום הראשון שהייתי שם עמדתי איזה 40 דקות מתחת למים רותחים, הפכתי להיות לובסטר.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
יא נקניק, התקשרת אליה?

התקשרתי , לא ענתה ולא חזרה.

חשבתי לשלוח לה הודעת / נאצה מחר .

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

למה כולם חושבים שבנות שקונות בגדים עושות את זה על חשבון החבר? כל עוד אין חשבון משותף, שניהם מקבלים משכורת וכל אחד עושה עם הכסף שלו מה שהוא רואה לנכון.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
ניטש, יאללה אני בעניין..

נשים מסובכות מידי בישבילי.

וכן לוקו המסעדה נראת כמו חור תחת של פליט.

אבל הם נקיים והם עושים אחלה אוכל

אתה מתכוון לזו שמאחורי בניין כלל?

ואתה ירושלמי?

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תוכן חדש...