Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אורב, מה עם איזה מפגשון גיבוב ירושלמי? נדמה לי שגם tal89 ירושלמי..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואו את כמה שנים אחריי לא? אני סיימתי ב-2006 י"ב, הייתי בטוח שהם הולכים לוותר על ה-7:40 המטומטם הזה.

חוץ מלהוציא אותי מהבית בשעה 6 זה לא נתן כלום.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

רביעי בבוקר זה הזמן שלי להתעדכן בגיבוב. נכנסתי לתקופה עמוסה בלימודים, איכשהו לא משנה כמה אני לומד אני עסוק בלכבות שריפות. רודף אחרי הגשות, רודף אחרי בחנים ומועדי ב. מה אם לרדוף צדק? או את הזנב של עצמי? או שמלות? או סתם לשחק תופסת?

אבל רביעי בבוקר, יש לי שלוש שעות של מאקרו כלכלה! שזה קצת כמו לחזור לתיכון. ולהיות בפוקוס כל ההרצאה זה אומר למות מסתכול ומקצב של חילזון נטול מחושים.

Battery drainer רציני.

אבל

היי, מזל שהיו לי 25 עמודים להשלים! (טאפאטוק. תבורך. )

אתם רציניים חברים. כל הכבוד על ההתמדה, אני מוריד את הכובע. וקר היום, אז זה אומר משהו.

אורב, מה עם איזה מפגשון גיבוב ירושלמי? נדמה לי שגם tal89 ירושלמי..

ירושלים של גבבה.

ושל ירוקת ושל עור.

הלא לכל שירייך אני צינור.

עיר בירה... אבל את הבירה הכי טובה שמצאתי כאן שתיתי בפאב של המעונות. (ממש חיים סטודנטיאלים! גר במלונה, שוכב עם השכינה, שותה בירה קומה למטה).

נגב, פורטר אלון, או אלון פורטר. כהה, מרה, עשירה ומרתקת. מעניין איך היא מחבית.

בואו נשב לבירה. גיבוב של קודש.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

בוקר טוב אדון לוקו, איך אתה?

תודה תודה, שלומי גוסס אך יציב.

גררתי את גופתי המתה לעבודה, מנסה לסחוב. מישהו צריך לעבוד עבור העשירים.

רק עכשיו אני יושב עם כוס הקפה הראשון שלי(אני ער מ5 ), שתיתי תה כמו מניאק עד עכשיו.

מזג האוויר בחוץ לא משהו, לא יציב, לא ברור, בערך כמוני.

איך אתה?

Gn'f'R

פורסם

מורזילקה אני צריך המלצה לציוד בשביל לנקות את האוטו. החברה באה איתי ביום שני לקנות (תכלס, היא קונה לי בגלל היומהולדת). צריך המלצה על מקום במרכז וציוד.

פורסם (נערך)

מה אתה צריך ? ומה התקציב ?

עריכה אחרונה על ידי rupni

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לוקו, מה רע בתה? אני שותה תה במקום מים

הייתי היום בבדיקת רנטגן של הברך, שמו ג'ל על המכשיר ואז אמרו לי להסתובב על הבטן. הרגע הזה שעוברת בראש המחשבה שהולכים לעשות לי חוקן בטעות...

לא הבנת שהוא צריך צינור?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תומר התבלבלת נראה לי ביני לבין דניקס.

שכחתי שגם אתה בפורום משפשפים. האמת כבר חשבתי שאולי הייתי צריך לשלוח לה הודעה בטלפון שלוקו לא יתעצבן שאנחנו מסיטים לו את הגיבוב אבל אם כבר אז כבר. בעיקרון צריך הכל חוץ מווקס (קניתי אחד שן מגווירס. לא הכי טוב שקיים אבל השתמשתי בו רק פעם אחת אז יש עוד מלא. כשנסיים איתו נעבור למוצר איכותי). התקציב הוא 500 שקל ואם צריך אני מוכן להוסיף עוד 200.

יבגני אם אתה קונה פולישר או איזה אוטם טוב, אני אצלך.

בשביל זה אתה תגיע אבל סתם לבוא לפה לשבת על איזה בירה או משהו אתה לא חתיכת ח*א נכון?! :wink:

סתם, תבוא בכיף.

פורסם

אין כמו תה.

בעבודה אני שותה הרבה תה, וזה גם בגלל שיש לי בוס קמצן שמתקמצן על מקרר קטן כדי שאני יוכל לשים חלב לאיזה נס.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
וואו את כמה שנים אחריי לא? אני סיימתי ב-2006 י"ב, הייתי בטוח שהם הולכים לוותר על ה-7:40 המטומטם הזה.

חוץ מלהוציא אותי מהבית בשעה 6 זה לא נתן כלום.

שנה אחרייך, סיימתי ב2007.

מורזילקה אני צריך המלצה לציוד בשביל לנקות את האוטו. החברה באה איתי ביום שני לקנות (תכלס, היא קונה לי בגלל היומהולדת). צריך המלצה על מקום במרכז וציוד.

אני רואה שהיה שווה לבוא עם החברה ביום שישי האחרון :)

רופני כבר יעזור לך, אם לא. אתה תמיד מוזמן לסמס או לשלוח הודעה פרטית.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

היא עדיין בטוחה שזה מפגר ושאני דפוק שחושב שזה מתנה מוצלחת אבל היא אמרה שאני יגיע לבחור והיא תשלם.

עריכה אחרונה על ידי ZX2.0

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תה זה מעולה. הרבה יותר בריא וטעים מקפה ויש לו כל מיני שיפורים שזה לא נחשב גיי לשתות אותם.

קפה שותים רק שחור/אספרסו ממכונה.

כל השטויות האלה עם הצורות עלים בחלב, קצפת, נס, סויה ואלה זה לגרושות שרואות שידורים חוזרים של "חברים" בבית לבד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...