Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מצבך טוב, אני צריך 320,000 ואני מעל 30. אני מתנחם בזה שאשתי יש לה עוד 3 שנים עד 30 ואז יכול להיות שהיא כן תוכל לרכוש לפני 30. כי אצלי זה איכשהו התפספס.

אני כבר מזמן הורדתי את זה מהתכנונים העתידיים, לא עד 30,40 או עד הקבר, לא באמת ריאלי, דורש יותר מידי מאמץ וסיכונים וגם הכדאיות גבולית ביותר.

תנסו, זאת הדרך הקלה ביותר לשפר את המצב רוח הכלכלי שלכם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הכי טוב דירה. גם אם אתה לא גר שם, אתה יכול להשכיר אותה ולשלם ככה את המשכנתא/ הכנסה נוספת.

החלק הכי כיף זה שכשמאחרים בתשלום תמיד אפשר לשחק אותה חולה נפש ולהפחיד את הדיירים בכל מיני צורות מוזרות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בחורה יכולה להשיג את הכסף יותר מהר מגבר.חיוך קטן עושה הכל.

קוראים לזה זנות.

הבעיה היא שנשים לעומת גברים מקבלות משכורות נמוכות יותר - אז יותר קשה לנו לחסוך לבד לדירה.

בגלגול הבא אני רוצה להיות בחורה ולהתחתן עם גבר עשיר.

אני רוצה להרויח את הכסף שלי בזכות כישרון ושכל. שוגר דדי זה ממש לא מה שיביא אותי להגשמה עצמית.

כולם להוטים על לקנות דירה.

אני לא להוט בכלל, בטח זה כי אני רווק צעיר.

אולי - מצד שני ככל שאתה יותר צעיר משתלם לך יותר לרכוש נכס - כשתגיע לגיל 50 כבר תהיה לך דירה כמעט ללא משכנתא לעומת אם תתחיל ב-35...

אל תקחו הלוואות, תתחפשו לקוקסינל!

איך נשים אמורות להתארגן על דבר כזה?

פורסם

קראתי היום בפעם הראשונה את השרשור ההזוי ביותר על האטיופים.

אני לא יודע איך להגיב. נתקלתי באנשים הזויים. נתקלתי בסיטואציות הזויות.

speechless

אני מרגיש שהמוח שלי התפוצץ עכשיו. לא יודע אם לצחוק או לבכות

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
אני רוצה להרויח את הכסף שלי בזכות כישרון ושכל. שוגר דדי זה ממש לא מה שיביא אותי להגשמה עצמית.

גם אשתי מנבלת את הפה ככה. לא שאני לא מפרנס אותה handsomely, אבל לפני היא יצאה עם סמנכ"ל כספים כבד.

לא סלחתי לה עדיין על זה שנפרדה ממנו, זה נגד העקרונות שלי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כ*סאמא של כל הבנקים. יום אחרי שנכנסתי למינוס של 600 שקל מתקשרת מישהי מהבנק ומציעה לי הלוואה... שלחתי אותה לחפש פראייר אחר :lol:

הגיבוב על זוגות בלי כסף לדירה עושה חשק לעוף מהמדינה הזאת כמה שיותר מהר.

פורסם
גם אשתי מנבלת את הפה ככה. לא שאני לא מפרנס אותה handsomely, אבל לפני היא יצאה עם סמנכ"ל כספים כבד.

לא סלחתי לה עדיין על זה שנפרדה ממנו, זה נגד העקרונות שלי.

בשביל זה אני גרה עם VP R&D :p

פורסם
קראתי היום בפעם הראשונה את השרשור ההזוי ביותר על האטיופים.

אני לא יודע איך להגיב. נתקלתי באנשים הזויים. נתקלתי בסיטואציות הזויות.

speechless

אני מרגיש שהמוח שלי התפוצץ עכשיו. לא יודע אם לצחוק או לבכות

גם אתה נפגעת מה-DEW?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אתה נשוי עם ילדים.

כבר מזמן עברת את השלב הזה.

אז מה אתה אומר על רעיון החתונה המפוברקת?

כ*סאמא של כל הבנקים. יום אחרי שנכנסתי למינוס של 600 שקל מתקשרת מישהי מהבנק ומציעה לי הלוואה... שלחתי אותה לחפש פראייר אחר :lol:

הגיבוב על זוגות בלי כסף לדירה עושה חשק לעוף מהמדינה הזאת כמה שיותר מהר.

אווו, שלום לך! חתמתי עלייך ערבות וככה נעלמת מהשטח?

Gn'f'R

• תוכן חדש...