Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
כל מה שהיית צריך זה לבקש שתדבר עברית, הן יודעות בדר"כ.

כן אבל זה פחות מגניב, זה לא אותנטי.

בואנה רז מפציץ היום בכותרות.

עריכה אחרונה על ידי rupni

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רופני ודניקס מככבים היו בכותרת

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
זה ברור שהוא מאמין בזה, זה לא צריך להיות הגיוני או בכלל אפשרי ע"מ שהחולה יאמין (זאת המחלה), הבעייה של החולים היא לגרום לשאר האנשים להאמין, ומבחינתם, המטרה משרתת את כל האמצעים, כולל זיוף תוצאות וכו'.

אני לא פסיכיאטר, אבל זה נראה לי מוזר שמישהו עם הזיות ישנה פיזית את המציאות כדי להוכיח לאחרים שהוא צודק. הרי עצם זה שאתה משקר במודע מוכיח שאתה יודע שאתה הוזה ומשהו דפוק אצלך. מי שחולה חושב שהכל בסדר איתו.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יבגני חפש חומוסיה טובה באמצע ואני ובא, אני מאיזור קרית מלאכי.

כוסאומו גשם, איך אני יתקן את האוטו שלי?

hemumahu.jpg

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

הוא לא משקר במודע, הוא באמת ובתמים מאמין בזה, הוא שומע קולות ומרגיש בדיוק מה שהוא אומר שהוא מרגיש (זאת המחלה, הוא באמת שומע קולות וכו'), הבעייה שלו היא ששאר העולם לא שומע את הקולות שהוא שומע, אז הוא מנסה לשכנע את כולם, מבחינתו כולנו עיוורים וחרשים ולא רואים את מה שקורה מתחת לאף שלנו.

רוב הסיכויים שהוא אפילו לא יודע שהוא מזייף את התוצאות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא מסובך מדי לזייף תוצאות של קרינה באופן לא מודע?

פורסם

לא במיוחד, זאת המהות של סכיזופרניה, אתה מסתכל על זה בעיניים של אדם בריא, סכיזופרניה (מכל הסוגים) זו בהגדרה עיוות של תחושת המציאות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

טוב, מציאות זה עניין חלקלק אתה יודע. אין באמת מציאות אחת לכולם.

פורסם

לא ממש עקבתי אבל אני מאמין שמדברים על צביביפר, אני לא הבנתי אם הוא נהג מונית ונוהג במונית מרצדס דיזל או עובד באיזה חברת הייטק ונוהג בסוויפט.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

מציאות היא אכן דבר סובייקטיבי. בתור בני אדם לרובנו יש חושים שמגיבים באופן דומה ועל כן, תפיסת המציאות אצלינו דומה.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.

• תוכן חדש...