Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בצער רב ויגון קודר, לא יצאתי לגדנ''ע, האם זה ישפיע לי על משהו בצבא?

(אם זה משנה אני מיועד למשהו ספציפי בינתיים)

גם אם לא תעשה צבא, רוב הסיכויים שזה לא ישפיע על משהו באזרחות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

במקסימום לא תתקבל למשטרה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
תודה על התשובה,

עכשיו עברתי על כל התגובות שלכם בקשר לג'אווה.

כמה משמעויות יש למילה אחת, מדהים.

והמשמעות שאני התכוונתי אליה היא "סוג של שפת תכנות"

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אתה לא יודע איך זה עובד בקארספורום? אתה אומר דבר אחד ומיד כולם לוקחים את זה לכיוון אחר לגמרי ממה שהתכוונת. לפעמים זה בצחוק, כמו פה בגיבוב, ולפעמים זה ברצינות.

בערך כמו הבחור ההוא ששאל איפה אפשר לשכור סדרה 5 לחתונה שלו והמון אנשים התחילו להיכנס לו לחיים ולכיס.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

בטח שאני יודע גוסטי.

תמיד כשמישהו פותח שרשור תלונה על מישהו/משהו אני ישר תופס פופקורן ונכנס לקרוא איך לאט לאט השרשור מתהפך עליו (לפעמים לא כזה לאט).

לפעמים זה נהיה כבר מגוחך. כמו למשל הבחור שסיפר על העקיפה של המשאית בכביש 6 בזמן שאיזה טייס מאחוריו הבהב לו בטירוף.

אנשים אשכרה כתבו לו שהוא היה צריך לפנות את הנתיב בשמאלי במיידי. וזה לא שינה כמה הוא הסביר שהנתיב הימני היה מאוכלס באותו רגע על ידי משאית.

או השרשור שלך על הסדק בדשבורד שגם אנשים חשבו שאתם צריכים להשלים עם פגם ייצור.

באסה. תכננתי להעלות כאן עוד שרשורים שייצרו מחלוקת בשביל למשוך קצת אש אבל לא עולים לי עכשיו.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם (נערך)

אני אדיוט, עשיתי איזו עבודה קטנה בבית ונפל לי משהו ממש כואב על הרגל, אז אינסטינקטיבית נתתי אגרוף בדבר הקרוב אלי כשזה קרה.

אז אפשר להגיד שהלכתי מכות עם דלת מזכוכית.

אז עכשיו כואבת לי הרגל והאגודל (שמשום מה רק הוא נחתך, אבל אחלה שפריץ).

עברו כמה שנים מאז יצא לי לחבוש את עצמי עם יד אחת, אבל תשמחו לשמוע שזה כמו לרכב על אופניים...

אדיוט, אמרתי?

PICT1042.JPGPICT1044.JPG

אז עכשיו יש לי פחות דלת אחת בבית, מעולה.

דביל.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם
אני אדיוט, עשיתי איזו עבודה קטנה בבית ונפל לי משהו ממש כואב על הרגל, אז אינסטינקטיבית נתתי אגרוף בדבר הקרוב אלי כשזה קרה.

אז אפשר להגיד שהלכתי מכות עם דלת מזכוכית.

אז עכשיו כואבת לי הרגל והאגודל (שמשום מה רק הוא נחתך, אבל אחלה שפריץ).

עברו כמה שנים מאז יצא לי לחבוש את עצמי עם יד אחת, אבל תשמחו לשמוע שזה כמו לרכב על אופניים...

אדיוט, אמרתי?

[ATTACH=CONFIG]443560[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]443561[/ATTACH]

אז עכשיו יש לי פחות דלת אחת בבית, מעולה.

דביל.

אופס.

סתם בדקתי הבוקר שהרגל של המיטה יציבה. עכשיו יש לי זרת שחורה (ברגל).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...