Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל מה שכתוב שם לגבי הגיר והמנוע זה כלום ושום דבר שכותבים כמעט בכל בדיקה .

הדבר היחידי שצריך לבדוק זה האם בוצע עדכון תוכנה לגיר ואת זה עושים במוסך מורשה , הבדיקה נראית תקינה מבחינה מכאנית לדעתי .

פורסם

תקין או לא תקין לא הייתי מתקרב לאוטו הזה.

יש כזה לאמא שלי ואני לא מבין איך היא נוסעת בו. הגיר הזה זה מכה. כל החלפת הילוך אתה מרגיש את האוטו מאבד תנופה, נסיעה לא חלקה בכלל.

לא ממליץ. ואם כבר החלטת לקחת אותו תעשה נסיעת מבחן בכל מיני סוגי דרכים.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

נקישה בהעברת/שילוב הילוך זה כסת"ח שבד"כ רושמים בבדיקה של גיר אוטומטי פלנטרי. כיוון שמדובר על גיר רובוטי ( כמעט זהה מכאנית לידני ) , אני חושב שמדובר על כסת"ח סטנדרטי .

 

סה"כ כתובים דברים שניתן לראות כמעט בכל בדיקה .

 

הכי טוב לגשת למוסך מורשה טויוטה, לבקש לבדוק את הדברים החשובים ולקבל הצעת מחיר לתיקון על מנת לקזז מהמחיר .

×
×
  • תוכן חדש...