Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טאבלט לא יקר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זקוק להמלצה על טאבלט לא יקר, אפילו זול אם אפשרי-משהו שלא נורא אם יגנב או יישבר.

אמור לשרת צרכים פשוטים של אינטרנט ומייל של אדם שנאלץ ל"בלות" זמן רב מחוץ לבית.צריך מסך מגע טוב ומימשק נוח לאדם שאינו מורגל במכשיר כזה. מינימום התעסקות מוקדמת, אי תלות בקשר למחשב ביתי לצרכים שונים.

אני מאמין ששיבעה אינץ' הוא גודל טוב, אך אפשר לחרוג לכאן או לכאן.

צריך לרכוש בימים הקרובים ולא הזמנה מחו"ל.

אני רואה פרסומות רבות של קרביץ, דיפו ואחרים ב300 שקלים ומעלה אך צריך מכשיר סביר שלא יתסכל בפעולתו. אם יתקלקל אחרי שנה, לא נורא.

בנוסף, אם יש כאן אנשים שנוסעים תכופות בבוקר מראשון לבאר שבע או בצהריים פלוס מבאר שבע לראשון[או בכיוון]. אשמח לדעת לצורך טרמפ אפשרי, תודה.

פורסם

כולל מודם סלולרי או לא? בלעדיו תוכל להסתנכרן רק במקומות שיש רשת אלחוטית פתוחה. עם מודם סלולרי תוכל לגלוש בכל מקום, אבל תצטרך SIM עם תוכנית גלישה

פורסם

לפני מספר חודשים קניתי טאבלט זול (100 ש"ח+משלוח) מחוברת של אחד מכרטיסי האשראי. נושא את השם SAKA ומספר הדגם בתכונות המכשיר T272. אחד הבנים השתמש בו לצפיה בסרטים, אשתימשחקת עליו סוליטייר בשעות הפנאי. גלישה באינטרנט תהיה יותר מהירה עם נוקיה 3100.

מצד שני - בני הבכור הביא מארה"ב "Galaxy Tab 2 7 ומרוצה ממנו מאד.

בקיצור - להזהר מרכישת "מציאות"

ראיתי די הרבה פרסומים של טבלטים במחירי בינייים (סביב 600-700 ש"ח) במותגי מדבקה מוכרים, אין לי מושג מה הם שוים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נקסוס 7 הוא הדבר בראשון שעולה לי בראש כשאני שומע "טאבלט 7' "

חוץ מזה, אם יש לך אפשרות להביא מארה"ב, תבדוק את סידרת הA של לנובו - הכי הרבה איכות לטאבלט במחיר נמוך מ-200$:

Android™ 4.2 OS

MTK MT8317 dual core 1.2GHz

7" LED display (1024x600)

0.3M front webcam

802.11b/g/n WiFi and Bluetooth 4.0

Up to 8 hours battery life

Micro-USB port and microSD slot

Starting at 0.77 lbs

lenovo-tablet-ideatab-a1000-white-front-back-1.jpg

.We apologise for the inconvenience

פורסם

הטאבלט צריך לשמש בסורוקה את מי ששהותו שם התארכה, אח"כ אולי במקומות נוספים. נאמר לי[ לא בדקתי] שיש שם ויי פיי במחלקות.

אם ממליצים, אשמח לדעת סביבת מחיר כדי לרכוש בסביבת מחיר הוגן.

לא חייב להיות הטוב ביותר, לא חייב להיות הזול ביותר, צריך לענות לצרכים שהסברתי, תודה.

אם יש המלצות היכן לרכוש, בשמחה. שוב- לא חייב להיות אבסולוטית הטוב ביותר.

פורסם

אני רכשתי לילד בן 6 במחסני חשמל ב 260 שקלים,גולש בוי פיי חלק מריץ משחקים נחמד,מסך מגע סביר +.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

קניתי לילדה מכשיר סיני מומלץ של ainol הוא בסדר מינוס. עובד סביר אבל לא מתקרב לרמה של האיפודים. אני משתמש בו המון כנגן plex למיילים ופיסבוק, קצת איטי אבל נסבל. לגלישת אינטרנט לא הייתי ממליץ.

במבט לאחור חבל של קניתי נקסוס

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
+1

אל תתפתה למכשירים של ה 400 ש''ח

מה רמת המחיר בארץ ומי משווק? האם יש המלצות נוספות במחיר דומה או נמוך יותר לצרכרים שציינתי?

כאמור בעיקר לגלישה עם ווי פי[אפשרויות נוספות זה בונוס נחמד]

אני חוזר- צריך להירכש בארץ בימים הקרובים , תודה.

פורסם

פנדוב, מהיכרות קרובה ומתסכלת - אין ווי פיי פתוח בסורוקה.

עקב קירבתי היחסית לאיזור אשמח לסייע לך ולאדם המאושפז שם בכל אשר תחפצו באם יש צורך.

Gn'f'R

פורסם

נאמר לי אחרת לגבי המחלקות בבניין האשפוז החדש, יחד עם זאת אני מבין שאתה מדבר מנסיון.

לאור זאת, מקפיץ השאלה על הטאבלט ומוסיף שאלה- בסוף איאלץ לפתוח עוד שרשור... האם יש וייפיי בסורוקה במקום שציינתי.

ערן, תודה מקרב לב על הצעת העזרה.

פורסם

לדעתי צריך להגיע למקום עם סמארטפון ולבדוק נקודתית במקום האשפוז. במרפאות קופ"ח רבות יש WiFi פתוח אבל הוא לא מסתדר עם חלק ממערכות ההפעלה. עד כמה שהבנתי גם באוניברסיטאות יש בעיה דומה, או לפחות היתה בעבר. לי היו לא מעט בעיות עם חיבור ל-WiFi ציבורי במקומות שונים, לא רק בארץ, עם מכשירי סימביאן ו-BB, אבל אולי המצב עם אנדרואיד ו-iOS יותר טוב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני טס לחו"ל בשבוע הבא ומשאיר את האייפד שלי בבית ללא שימוש. אם תרצה לקחת אותו בהשאלה לכמה שבועות, עד שתקנה משהו אחר או עד שהפציינט יצא מאשפוז - דבר איתי.

בכל אופן, רפואה שלמה.

• תוכן חדש...