Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טאבלט לא יקר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם הטאבלטים הפשוטים שנמכרים בפחות מ300 שקל יעשו את העבודה.

ברשותנו טבלט TEAC כפול ליבה 7" שנמכר בזמנו בבאג בכ500 ש"ח.

עכשיו מכרו משהו דומה של AKAI במבצע באופיס דיפו בפחות מ300 שקל.

מייל ואינטרנט - יעשה את העבודה מצויין.

משחקים וסרטים- לא רע בכלל.

רוב הדגמים עם אופציות לכרטיסי זיכרון, חיבור USB רגיל, ואולי גם HDMI.

מעבד - cortex A9 dual core

חסרונות - זה לא נקסוס. רזולוציה ובהירות מסך בינוניים.

אבל שוב, נראה לי שיעשה לך את העבודה, ואתה צריך לעשות סדר עדיפויות בראש מבחינת דרישות / מחיר.

קפוץ לאופיס דיפו / באג / קרביץ, אני מאמין שיהיה להם בתצוגה.

פורסם

בכל אתרי הקניות באינטרנט, יצא היום ("השקה" הם קוראים לזה) טאבלט של HP בגודל 7" ב 790 ש"ח.

שם הדגם המלא הוא HP Slate 7

"על הנייר" הנתונים נראים בסדר גמור, לא יודע מה איכותו.

http://www.wallashops.co.il/GroupDeal/gdp.aspx?ai=2616689&cfm=77E690D7B802&utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=190613_Group_All

http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7752976&came=2680&mailId=240712&cubeNo=prod1&utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=Mail2_8product_190613

שים לב, יש כמה דגמים לטאבלט הזה (2800 ו 2801) ואין לי מושג מה ההבדלים (למראית עין, שניהם אותו הדבר).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
בכל אתרי הקניות באינטרנט, יצא היום ("השקה" הם קוראים לזה) טאבלט של HP בגודל 7" ב 790 ש"ח.

שם הדגם המלא הוא HP Slate 7

"על הנייר" הנתונים נראים בסדר גמור, לא יודע מה איכותו.

http://www.wallashops.co.il/GroupDeal/gdp.aspx?ai=2616689&cfm=77E690D7B802&utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=190613_Group_All

http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7752976&came=2680&mailId=240712&cubeNo=prod1&utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=Mail2_8product_190613

שים לב, יש כמה דגמים לטאבלט הזה (2800 ו 2801) ואין לי מושג מה ההבדלים (למראית עין, שניהם אותו הדבר).

איציק

מסתבר שגם HP לא יודעים מה ההבדל:

המפרט של 2800 והמפרט של 2801 זהים לחלוטין :shock:

.We apologise for the inconvenience

פורסם

ראשית תוודא שיש לך ויפי במקום האשפוז (למשל עם טלפון סלולרי או לפטופ)

מבחינת שימושיות הייתי ממליץ על נקסוס 7 שהוא מעולה בסדר גודל של 1000-1100 בארץ

דרגה מתחתיו מצאתי עכשיו Asus MeMO Pad ME172 בארץ 629 שח שיספיק לך בקלות

על יותר זולים לא הייתי ממליץ (למרות שכנראה למספר שבועות גם הם יהיו בסדר) - יש להם אורך חיים קצר והמסך מגע לא משהו. אבל בתקציב קצר גם הם יעשו את העבודה

פורסם

לשימוש סטטי לא הייתי מסתכל בכוון 7 אינץ. זה קטן. יש לי סמסונג 7" ואייפד. הבדל של שמיים וארץ כאשר שוכבים במיטה עם המכשיר. רזולוציה זהה.

פורסם

תודה על העצות ובמיוחד לדריש על ההצעה האדיבה, לא מעונין בהשאלה מהסיבות שציינתי.

אם יש עצות נוספות כולל סביבת מחיר, בשמחה.

בינתיים, שמע האייפד 2 שלי בן כשנה וחצי שאני מחפש טאבלט נוסף, שמע ונעלב. ניטען רק עד שמונים אחוזים. מה עושים? האם רצוי מדי פעם לרוקן הסוללה לחלוטין? האם אצטרך לרכוש סוללה ואם כן היכן וכמה? האם לקחת אותו לצדיק לתיקון גדול או שאורן זריף עדיף?

פורסם

בינתיים, שמע האייפד 2 שלי בן כשנה וחצי שאני מחפש טאבלט נוסף, שמע ונעלב. ניטען רק עד שמונים אחוזים. מה עושים? האם רצוי מדי פעם לרוקן הסוללה לחלוטין? האם אצטרך לרכוש סוללה ואם כן היכן וכמה? האם לקחת אותו לצדיק לתיקון גדול או שאורן זריף עדיף?

תתחיל בדבר הכי פשוט (וזול), תבדוק שהמטען לא מתחמם ממש הרבה, במידה וכן תנסה מטען אחר ותזמין חדש דרך דיל אקסטרים.

.We apologise for the inconvenience

• תוכן חדש...