Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע החשמלאי עובד אצלי בדירה. הוא מתקין מרכזיה של 6 שקעים RJ45 בנקודה שבחרתי, ומשם מעביר צינורות לנקודות קצה בבית, בכל אחת יש גם שקע RJ45, לשם יתחבר המחשב עם כבל רשת סטנדרטי.

בצינורות אני אשחיל כבל cat5-e. השאלה שלי היא לגבי החיווט כי החשמלאי לא מכיר את הנושא.

אני צריך לחווט את הכבלב שעובר ברצפה לפי הצבעים בתוך השקע?

או שבגלל שמשתמשים פה בעצם בשני כבלי רשת - אחד מהראוטר למרכזיה ואחד בקצה השני מהמחשב לקיר, אז צריך חיווט שונה?

תודה מראש לכל המומחים.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

החיווט הוא סטנדרטי, לפי הצבעים בשקע. טיפ קטן, סמן כל כבל המרכזייה מאיזה חדר מגיע.

ממליץ לך להשחיל כבר CAT6 אם אתה עושה עכשיו תשתית, ההבדל הוא לא גדול ולעתיד יהיה עדיף שהתשתית שלך תוכל לתמוך במהירויות גבוהות יותר וביצועים גבוהים.

כמו כן גם חשוב איזה ציוד קצה תשים במרכזייה, אל תרכוש סוויצ' 10/100, תרכוש Gigabit.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

תודה רבה.

איפה אני קונה 50 מטר כבל cat6 וכמה אמור לעלות?

איזור חיפה והמפרץ.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

מציע שתבדוק מחיר של גליל (100 מטר). כשאני קניתי היה זול בהרבה ממחיר "לפי מטר". מקסימום תמכור את השארית ביד2.

:turn-l:
פורסם

אתה יכול לבדוק אצל חנות בשם MEDIA GALAXY באזור נשר בחיפה, כל החנות שלהם זה כבל אחד גדול... כשתכנס תבין.

הם מחזיקים כמעט כל כבל ומתאם שקיים.

הייתי מציע לך לרכוש אצלי אבל כעת יש לי רק CAT5E וCAT7... :)

ציוד קצה יש לי בשפע.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
תודה רבה.

איפה אני קונה 50 מטר כבל cat6 וכמה אמור לעלות?

איזור חיפה והמפרץ.

media galaxy בנוה שאנן רחוב הגליל, מאוד מומלצים

יש להם אתר תוכל לחפש מחירים שם

• תוכן חדש...