Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני יודע.. אבל דאבוני משום מה 95% מהלקוחות שלי מבקשים חלונות בעברית. לך תבין!

גם הם לא מבינים.

אצלי בבית התקנה של "חלונות" בעברית היא טאבו, אלא אם מדובר בעסקה מיוחדת כגון הסכם מורים, שבעבר סיפק התקנה רק בעברית (דומני שזה היה בימי ה-XP). אבא שלי החזיר פעם שני מחשבים לחנות לאחר שהתקינו לו מערכת הפעלה בעברית במקום באנגלית, על מנת שיתקינו לו מחדש.

התוכנה היחידה שאני מעדיף בממשק עברי היא Office, שגם מגויירת היטב וגם נוח לי לעבוד עם ממשק עברי כאשר אני כותב מסמכים בעברית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

sperial,

על כל אופיס באנגלית, ניתן להוריד חבילת MUI בעיברית, שמעבר לשפת הממשק, מוסיפה גם מילון איות.

אני דואג להשאיר את הממשק באנגלית, ולהנות מהמילון.

ההורדה היא מאתר מיקרוסופט, קישורים בגוגל.

פורסם

אני קונה את האופיסים שלי חוקית - דרך הסכם המורים או דרך מקום העבודה (על המחשב שלי מותקן אופיס 2010 חוקי למהדרין שעלה לי 32 ש"ח). אני מודע לאפשרות להחליף את הממשק, וכאמור, האופיס הוא התוכנה היחידה שבה אני מעדיף ממשק עברי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה יכול להוריד ישירות ממייקרוסופט את האימאג'ים של הווינדוס הרלוונטי לך (אם יש לך קוד).

חיפשתי ולא מצאתי , אשמח ללינק !

תודה

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

הכי קל זה עם הפקודה של DISKPART.

ככה אפשר להכין USB DISK שאפשר לאתחל ממנו ולשפוך אליו את קבצי ההתקנה (לא צריך אימג')

ואם מדברים על SSD, יש לי נייד של טושיבה עם SSD של אינטל כבר שנתיים והוא עדיין עובד כמו שעון.

בנייד השני יש SSD ONBOARDׁ (אולטרבוק של טושיבה)עם 256 גיגה - כבר קרוב לחצי שנה וכנ"ל - עובד כמו שעון.

המחשבים האלה עובדים כמעט 24 שעות ביממה.

פורסם

אייל אתה מתנדב ללמד אותם לעבוד עם diskpart? אני חושב שהם הכי היו רוצים ללמוד איך ליצור דיסק Winpe ואז לעשות ImageX מגעיל.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הכי פשוט בעולם..

פותחים חלון CMD

מקישים DISKPART

DISK LIST

מוודאים מה המספר שמוקצה לדיסק הנייד

SELECT DISK X כשה X זה המספר

CLEAN

CREATE PARTITION PRIMARY

SELECT PARTITION 1

ACTIVE

FORMAT FS=NTFS QUICK

ASSIGN

EXIT

אחרי זה פשוט מעתיקים את כל הקבצים מה CD ישירות ל DOK.

פורסם

יש תוכנה יעודית של מיקרוסופט שיוצרת DOK תחפשו בגוגל

Windows 7 USB/DVD download tool

ולגבי הSSD לא יודע למה אף אחד לא העלה את זה אבל יש כוננים מיוחדים לחיבור MINI PCIE.

אומנם גם זה לא מתאים לכולם שכן צריך סלוט בפנוי, ואין בכול מחשב.

אודי A4

דימה.

פורסם
הכי קל זה עם הפקודה של DISKPART.

ככה אפשר להכין USB DISK שאפשר לאתחל ממנו ולשפוך אליו את קבצי ההתקנה (לא צריך אימג')

ואם מדברים על SSD, יש לי נייד של טושיבה עם SSD של אינטל כבר שנתיים והוא עדיין עובד כמו שעון.

בנייד השני יש SSD ONBOARDׁ (אולטרבוק של טושיבה)עם 256 גיגה - כבר קרוב לחצי שנה וכנ"ל - עובד כמו שעון.

המחשבים האלה עובדים כמעט 24 שעות ביממה.

אתה יכול לפרט אילו דגמים אלו של טושיבה ?

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
לכל המעוניינים בתפוקה מלאה של ה-SSD יש לדאוג שללוח יש חיבורים התומכים ב-SATA 6gb/s ולא רק 3gb/s.

איך אני יודע איזה חיבורי SATA יש במחשב שלי? מדובר בלנובו X200 קשיש (בן 4 בערך)....

פורסם

תומך SATA2

http://support.lenovo.com/en_US/detail.page?LegacyDocID=MIGR-73156#soft

ובכלל הסיכוי של ניידים מאזור ה7 שנים האחרונות (אפילו קצת יותר) שיהיה עם SATA1 הוא נמוך.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

שאלו קונפיגורציות הקשיחים שנמכרו עם המחשב, אך אם תמשיך קצת למטה מטה תראה שכונני הSSD שנמכרו איתו היו SATA2

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...