Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה, אני נוסע מעט יחסית (30~ ק"מ ביום), חייב את הרכב כרגע (אין תחבורה ציבורית באזור). אזור השרון - אין הרים ובלאגנים, רק נסיעה לרכבת, הביתה, לפאב באזור וזהו..

הייתה לי עד עכשיו סוזוקי אלטו ידנית שמכרתי.

מחפש רכב קטן, ידני, זריז. תקציבית - כמה שפחות, בין 60-80 אש"ח. הייתי שמח אם הייתי מרגיש שיש לו טיפה יותר כוח מהאלטו אבל לא להפסיד בחסכון בדלק יותר מידי. לא רוצה רכבים מתחת לשנתון 2012.

הרכב היחיד שהסתכלתי עליו בנתיים זה הסוזוקי סוויפט, אבל מרגיש לי קצת מיותר לזרוק קרוב ל80 אש"ח כשאני עושה איתו אחת לחודש-חודשיים נסיעה יותר ארוכה מהרגיל.

הספלאש קרצה לי בגלל זה - למרות שהיא די מגעילה באבזור, כמו אלטו על סטרואידים.

אשמח להצעות מקצה לקצה תודה

פורסם

לפי מה שכתבת יותר מזה אתה לא צריך. זול מסוויפט חסכוני יותר לדעתי יותר טוב מספלש ואלטו.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=38&SubModelID=349&FromYear=2012&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&multiSearch=1&SubSubModelID=&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=1&Color=&Info=

בסביבות 55k אתה קונה רכב שעבר מהשהו כמו 10 אלף ק״מ נראה לי כעסקה הטובה ביותר.

קיה קארנס 2008 בנזין ופונטו ספייס 2005

פורסם

האמת שיש מבצע על הפנדה ב54 לחדשה. השאלה אם הרכב הזה שווה משהו.. מבחינת מנוע, קשה לי להאמין שהיא לוחקת את הספלאש שיושבת על מנוע 94 כ"ס לעומת 69 של הפנדה.. כל השאר פחות או יותר אותו דבר, רק שהפנדה גם מכוערת ברמות. ההבדל המשמעותי זה מן הסתם 20 אלף שקל.. השאלה אם ההבדל במנוע שווה את התוספת לספלאש.

פורסם
האמת שיש מבצע על הפנדה ב54 לחדשה. השאלה אם הרכב הזה שווה משהו.. מבחינת מנוע, קשה לי להאמין שהיא לוחקת את הספלאש שיושבת על מנוע 94 כ"ס לעומת 69 של הפנדה.. כל השאר פחות או יותר אותו דבר, רק שהפנדה גם מכוערת ברמות. ההבדל המשמעותי זה מן הסתם 20 אלף שקל.. השאלה אם ההבדל במנוע שווה את התוספת לספלאש.

תראה טוב טוב את הנתונים משקל ספלאש 1065

פנדה 860 הבדל של 205 קילו

מומנט ספלאש 12 בסל״ד 4800

פנדה 10.4 בסל״ד 3000

הספק ספלאש 94 כוח סוס בסל״ד 6000

פנדה 69 כוח סוס בסל״ד 5500

מ 0 - 100 ספלאש 14 שניות

פנדה 13.2

בעקרון הרכבים כמעט שווים לפנדה תגובות מהירות יותר הוא יעבוד בסל״ד נמוך יותר אם תסתכל לדוגמא על מומנט הספל אש ניראה טוב יותר אך שם לב באיזה סל״ד.

המשקל הנמוך של הפנדה טוב לעיר אבל לדעתי פחות בטוח בכביש בגלל שהוא גבוה גם אז בטח פחות יציב כריות אוויר לספלאש יותר.

מבחינת שכירות הספלאש שומר על המחיר קצת יותר טוב.

תעשה בדיקה פשוטה תזמין נסיעת מבחן ותחילת .

המבצע היה עד תאריך 14.6.13

וזה היה לדגם קלאסיק הדגם הקודם של פנדה.

מבחינת הכסף ההבדל שבמחיר של ספלאש בת שנה +- אתה יכול לקנות פנדה חדשה.

פורסם

המבצע של הפנדה במחיר שציינת הסתיים אתמול וגם הבנתי שממילא לא נשארו במלאי וזה מבצע אחרון, כנראה ייתנו פוש עכשיו על הפנדה החדשה. אגב, הביצועים של החדשה פחות טובים במקצת מאחר והיא כבדה יותר וגדולה יותר. אופציה מעניינת היא הפנדה עם מנוע הטווין אייר הזריז אבל כרגע המחיר הוא 80k וממש מוגזם. לדעתי ספלאש חדשה תתאים לצרכים שלך, או שתחפש רכב שהוא שנה על הכביש וככה גם תיחסך ממך קצת ירידת הערך.

פורסם

שברולט ספארק מאוד תתאים.

המיני של שברולט בעלת המנוע החזק בקטגוריה (1.2 ל', 82 כ"ס) ו- 5 מקומות ישיבה,

עברה מתיחת פנים משמעותית, זוכה לעיצוב חיצוני חדש הכולל גריל קדמי, פגוש אחורי, פנסי חזית.

זאת בנוסף לאבזור העשיר ביותר בקטגורית המיני הכולל חבילת בטיחות מלאה (6 כריות אויר ו- 4 כוכבי בטיחות),

חימום למושבים הקדמיים, פנסי ערפל קדמיים ופסי גגון.

כמו כן, התחדשה הספארק בעיצוב פנים חדש הכולל קונסולה מרכזית ומערכת שמע עם חיבור USB חדשים.

מחיר: 62,900 ₪

פורסם

במקרה כמו שלך או שהייתי מתפנק עד הסוף ולוקח רכב מנהלים יוקרתי ומפנק ( מה אכפת לי לנסוע 30 ק״מ ביום כמו מלך ושיעשה 1:8 אז יאכל עוד ליטר ביום)

או שהייתי הולך קיצוני הפוך וקונה קטנוע חדש

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם
ככה, אני נוסע מעט יחסית (30~ ק"מ ביום), חייב את הרכב כרגע (אין תחבורה ציבורית באזור). אזור השרון - אין הרים ובלאגנים, רק נסיעה לרכבת, הביתה, לפאב באזור וזהו..

..

אשמח להצעות מקצה לקצה תודה

אני שנה וחצי על איביזה, 33000 ק"מ, אני יכול להמליץ לך בלב שלם על הרכב. במיוחד אם תקנה 2012 משומשת ב 60 אלף שח (ידנית כמובן) , תהנה מרכב זריז, מאובזר יחסית למתחרים, מעוצב יפה ומאוד אמין (הגיר והמנוע מהוותיקים בשוק). נוסע 1:14 (משולב), מה צריך עוד ?? אה וקיבל 5* במבחן הריסוק ה NCAP (בגרסה הבסיסית שלו, שלא יקפצו עכשיו חסידי הצרפתיות ויתחילו לבלב את המוח בקליאו העגלתית עם 6 כריות האוויר) ??

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

תודה רבה לכולם.

האמת שהספארק באמת נראית מעניינת יד שניה, שנה על הכביש, מתומחרת באזור ה50-55 אלף לרכב עם מנוע 1.2, שוקל 900.. סביב ה80 כ"ס.

אני מפספס פה משהו? בכל זאת יש אותה לא מעט מ2012 ביד 2

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=400947

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=400378

תעשה נסיעת מבחן לפני שאתה קונה.

לא מסתכלים רק על נתונים טכניים. מה כבר רשום שהרכב בעל מנוע 1200 מגיע ל 80 כוח סוס בסל״ד לא נורמלי 6400.

זה רק אומר שלחיצה קטנה לא מזיזה את הרכב בכלל כמה כבר המנוע שלא יחזיק מעמד בעבודה בסל״ד גבוה.

נתונים טכניים צריך לדעת לקראה נכון.

בכל מיקרה אין יותר טוב מלהרגיש את הנסיע של הרכב כך את כל הרשימה של הרכבים שאנשים רשמו לך פה תעשה נסיעה בכבר תוך שבוע תגיע להחלטה.

זה לא כזה עניין אתה קונה רכב חדש או כמעט חדש.

• תוכן חדש...