Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא בטוח שבמדינה סופר קפיטליסטית היינו רואים וועדי עובדים חזקים כמו כאן.

ישראל היא סוג אוליגרכיה, או כל צורת שלטון אחרת, בה מי ששולט זו שכבה מאוד צרה של אנשים ומקורבים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 299
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וועדי העובדים הם הגוף הכי רקוב ומקולקל שקיים, לא רק בישראל, אלא בעולם כולו.

בפשטות, פעם מעסיקים לקחו לעצמם נתח גדול מדי וכמעט ולא השאירו לעובדים דבר. אז קמו וועדי העובדים שמטרתם הייתה לאזן את התופעה, וזה בסדר גמור. רק שוועדי העובדים נהיו כ״כ חמדנים שהם נלחמו על עוד ועוד ועוד, עד שלמעסיק לא נשאר כלום והוא פשט את הרגל. משקיעים אחרים ראו את התופעה וחשבו עוד מספר פעמים לפני שהם משקיעים, והרי משק תקוע.

נפלאות הסוציאליזם.

.Your average Notepad

פורסם

זה לא קשור ל-"סוציאליזם". הקשר בין עופר עיני לסוציאליזם הוא חזק בערך כמו הקשר בין נוחי דנקנר לסוציאליזם.

ל-"נפלאות הסוציאליזם", אגב, אתה חייב עובדות קיימות כמו חוק חינוך חובה, מגבלות של יום העבודה מבחינת השעות, ימי חופש שיש לך ועוד.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

זה בסדר כל עוד שזה בכמות סבירה. אף בנאדם שפוי לא שואף לקפיטליזם מוחלט, וגם לא ההיפך. רמז: מיסים של 50% למרוויחי משכורות מכובדות אינם סבירים.

.Your average Notepad

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה שכן אני חייב להיות כנה איתך, הסרטן הזה שנקרא כפייה דתית מתפשט בארץ והורס כל חלקה טובה שנשארה כאן. אם אני אי פעם אעוף מכאן זה רק בגלל הכפייה הדתית ולא שום דבר אחר.

מה יהיה? לא הצלחת לשכנע אותנו שארה"ב זה הגיהנום עלי אדמות אז עברת למלחמות הדת? אם זה לא ילך, תשלוף את הנשק של הצימחונות? :roll:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
חבוב (אני משתמש בשפה שלך), לצערי אני לא יכול לענות לך בפירוט, כי כל פעם שאני עונה לך לעומק אתה נפגע\ נעלב או מישהו נפגע בשבילך וכתוצאה מכך אני חוטף הזהרה מאחד המנהלים. מכל האזהרות שחטפתי וכל מנהל יכול להציץ בפורפיל שלי רוב רובם זה בגללך. אז צר לי חבוב. אני לא יכול לענות לך כי לענות לך זה יקר לי מדיי.

אני לא חייב לך דין וחשבון מפורט באותה מידה שאתה לא מפרט לפרטי פרטים איפה אתה עובד, כמה אתה מרוויח וכיוצא בזה.

אני אהיה כנה איתך, תמשיך עם הסיפורים שלך, בסופו של דבר אתה תצליח לשכנע אותי לחזור בחזרה. לא בגלל שאצלך גן עדן אלא שפשוט מאוד, נמאס לי בצורה בלתי רגילה מכל הישראלים שמתבכיינים כל היום. על כל אחד כמוך בנצי, יש כמה שחזרו לארץ כי הבועה התנפצה להם בפנים.

בקשר לצלקת, אתה קיבלת צלקת עמוקה מאוד ממדינת ישראל וזה ידוע, עד כדי כך שפיתחת לעצמך דעה שפה כל כך חרא שאנשים פשוט מטומטמים או פראיירים שהם חיים כאן.

למה שלא תספר לחברה כאן על התופעה של נשים באונברסיטאות שמוכרת ביציות על מנת לשלם את שכר הלימוד שלהן?

אני לא שונא ישראל, אני ער, חוויתי את הבירוקרטיה הישראלית המדהימה על בשרי, חייתי בישראל, ראיתי כפיה דתית, חוסר כבוד והתחשבות, אטימות ומה לא, שונא ישראל אני לא, יש לי אפילו קבלות.

לא כמוך, אני כן מפרט מה אני עושה ואיך אני חיי, מה ההוצאות שלי ומה אני מרוויח, אתה מוזמן לעשות חיפוש בפורום.

להגר לארצות הברית זה משהו שמי שרוצה משיג, להיטמע בחברה האמריקאית זה קל, להבדיל מהרבה ישראלים, אני בחרתי להתרחק קצת מכל הישראליאדה.

אפשר להוציא ויזת סטודנט, יש פה שלוחה של מכללת אורט שתסייע למי שרוצה ללמוד אצלה.

אין לי צלקת עמוקה ממדינת ישראל באמת שלא, אני פשוט רואה מעבר למסכות שאנשים עוטים על פניהם, החיוך המזוייף הזה והכאילו כל היהודים ערבים זה לזה.... תסלח לי, לי פשוט נמאס מתחושת ההיי הזאת שמלווה לעם היהודי, אני יהודי משמעו אני טוב יותר מכולם ולכן מותר לי לעשות מה שבזין שלי - וואו. איפה הצניעות? איפה ואהבת לרעך כמוך? הכל ניגודים והכל צביעות.

אני חי במדינה שבה מאוד נוח לי להיות יהודי, שבה יש יותר כבוד למורשת היהודית מבמדינת היהודים!

הבעיה של מדינת ישראל היא חוסר הכבוד וההבנה של ההיסטוריה, הכל ססימאות, בשביל בצע כסף יחרבנו על ההיסטוריה, לך תעשה קצת שיעורי בית.

אני לא יודע אם אתה מכיר את האיזור שבו אני מתגורר כי שוב, אתה תעלומה אמיתית וכולך סיסמאות.

אתה כן חייב דין וחשבון אם אתה רוצה שיכבדו אותך, אתה בא וכותב באמריקה חרא כי הייתי שם, תספר איפה היית ולמה באמת חרא.

אני כותב שבישראל חרא ואני מגבה את זה בפירוט מעמיק למה, איפה ואיך.

בד"כ אני גם מצרף תמונות כשיש לי משהו לדבר עליו, אתה יודע, ליצור תמונה בראש הקורא.

אני אחזור לשטויות שלך, כמה סטודנטיות מוכרות ביציות??? אני אומר לך את האמת, ראיתי את המודעה בעיתון, דרושות צעירות יהודיות, לא מעשנות עם בריאות תקינה לתרומת ביציות, $15K, הלוואי והיו לי ביציות :)

זה לא שהן מוכרות כליה חלילה, ולא, לא מדובר על תופעה.

אתה יודע מה אנשים עושים בשביל כסף בארה"ב? הם עובדים!

חוקיים או לא חוקיים, עובדים.

כמעט 4 שנים הייתי על סטטוס לא חוקי, עבדתי, שילמתי מיסים, נהגתי, ביליתי, נהנתי.

יש מספר חברי פורום שנעלמו מהפורום, לאן? לפה, שוחחתי איתם, סייעתי כשיכולתי, חברים מהמפגשים, פנו אליי ושאלו שאלות.

אחד גר בשיקגו, אחד גר בברוקלין ולאחרונה הצטרף אחד לווגאס.

אתה יודע מה אני תמיד שומע אחרי ההתמקמות ? --- למה לא עשיתי את זה קודם?!

כשאני כותב את מחירי המוצרים אני יכול לגבות את זה בתמונות, בקבלות.

כשאני כותב על המחיר של הרופא שיניים אני יכול לגבות את זה בקבלות.

כשאני כותב שאני עוסק בX אז אני מגבה גם את זה, כשאני אומר שאני אוכל Y ונוהג על F, יש תמונות, יש פירוט.

אני לא תעלומה, אתה לעומת זאת? ממממ.....

ובבקשה אל תקרא לי חבוב, קוראים לי בן, אתה יכול לקרוא לי בנצי.

אפילו את השם שלך אני לא יודע...

הנה תמונה של המקרר שלי, תמיד מלא!

20130308_222522_zps47a43272.jpg

הנה תמונה של מוצרים ישראלים שאני קונה פה בסופר האמריקאי "RALPHS"

IMG_20120603_154115.jpg

תמונה של איזה גרפיטי במדינה הכ"כ גזענית הזאת שאני גר בה :)

20130520_144842_zps09033846.jpg

ולקינוח, כי אני לא מסתתר מאחורי איזה יוזר , זה אני :/

IMG_20120501_130926.jpg

haters will hate

פורסם
מתי יפורסמו התוצאות\מסקנות?

שבוע הבא אני מקווה, לא תלוי רק בי...

נ.ב.

בנצי, למה המקרר שלך כל כך קטן?! בגלל זה הוא נראה מלא (בשטויות).

ואיך אתה שותה את הזבל שנקרא הוגרדן!!! אפילו אין לזה טעם של בירה!!! :lol:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

בנצי, איך משיגים הגירה לארה״ב כשאתה מגיע בסטטוס נשוי? התייעצתי עם המון אנשים כולל משפחה שחיה בפלורידה כולם אמרו שבלתי אפשרי ככה סתם להחליט לגור שם.

המקצוע שלי דורש רשיון ורשיון לא ניתן להשיג אם אתה לא חוקי. ״ ישראלים יטחנו אותך בעבודה תמורה גרושים כי אתה לא חוקי ואמריקאים בכלל לא יקבלו אותך מאותה סיבה..״ כך סיפרו לי.

פורסם

כאחד שמעוניין להגר לארה"ב בצורה חוקית, הדרך היחידה היא להירשם להגרלת הגרין קארד ולהחזיק אצבעות?

פורסם

מחכה לתוצאות.

זאת המדינה שלי, כאן נולדתי כי לכאן הגיע האוניה שהביאה את אבא שלי.

יש מדינות יותר טובות, יותר זולות, יותר יפות, יותר מגניבות.

אשמח לטייל ולהתארח.

אבל הבית שלי תמיד יישאר כאן.

מקווה לעתיד טוב יותר ונילחם בהווה.

העיקר הבריאות,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

יש את מכללת אורט בלוס אנג'לס שיכולים לסייע בהוצאת ויזת סטודנט, בנוסף יש המון מכללות קהילתיות שישמחו לסייע.

אם מישהו רוצה להגר והוא רווק זה כבר סיפור אחר.

צריך רק לרצות, השאר זה די פשוט.

אנשים טובים שיש להם מה להציע יכולים להסתדר פה מהר מאוד.

והמקרר לא קטן, זה רק צד אחד שלו :-)

haters will hate

פורסם
אין לך מושג מהי גזענות ואי קבלת השונה וכו'.

אם תגובה שכזו לא אתווכח, אסכם אותה ב-'אתה צודק'.

בנצי, תיכף מסיים b.sc בהנדסת תוכנה, יש לך משהו מעניין להציע לי? :-P

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
יש את מכללת אורט בלוס אנג'לס שיכולים לסייע בהוצאת ויזת סטודנט, בנוסף יש המון מכללות קהילתיות שישמחו לסייע.

אם מישהו רוצה להגר והוא רווק זה כבר סיפור אחר.

צריך רק לרצות, השאר זה די פשוט.

אנשים טובים שיש להם מה להציע יכולים להסתדר פה מהר מאוד.

והמקרר לא קטן, זה רק צד אחד שלו :-)

אני סטודנט רווק שמסיים תואר ראשון בעוד שנתיים. אני מתכנן להירשם להגרלת הgreen card של 2014 במידה ולא יהיה לי מזל. מה האפשרויות שלי? יש רצון והרבה ואפילו כסף יש. לא הבנתי בדיוק כיצד יעזור ויזת סטודנט. לאחר הלימודים הרי אני יהיה שם לא חוקי שוב לא?

• תוכן חדש...