Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

אשמח לקבל המלצה לרצף( או אפילו הודעה מאחד מחברי הפורום שמתעסקים בתחום ) לריצוף קיר של בערך של 10 מטר רבוע במטבח.

העבודה מתוכננת לאמצע יולי.

תודה.

פורסם

כתוב במיקום שלו ראשון לציון.

עכשיו הירגע והדלק עוד בוף.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
כתוב במיקום שלו ראשון לציון.

עכשיו הירגע והדלק עוד בוף.

Tapatalk לא מציג את החלק הזה.

בוף. כל הישראלים לא מצליחים להסתדר בלעדיו בהודו, ורק לי הוא קורץ כמו ביצת עין עם סלמונלה.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

ביצת עין עם סלמונלה דווקא ניסיתי בפיליפינים. מזל שהיה בשירותים חלון לים, אז הצלחתי לראות אותו במהלך החופשה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

זה לא ממש חוקי, אבל חוששני שתיאלץ למצוא סיני באתרי הבניה (רמז, קפוץ לנחלת יהודה - פרשקובסקי וגינדי בונים שם הרבה עכשיו) ולהביא אותו אליך הביתה לשעתיים עבודה.

דאג מראש להביא את האריחים, ספייסרים ודבק קרמיקה כדי שהוא יתקתק את העבודה.

פורסם

את האופציה הזאת אני מכיר מצויין, אני מנסה להימנע ממנה במידה ויהיה ניתן (אזור תעשייה ישן ליד מוטי פרץ חומרי בניין עמוס בעובדים זרים), בגלל זה אני בודק חודש לפני אופציה לבעל מקצוע יהודי במידה ואצליח.

תודה.

פורסם

זה רק 10000 שח קנס וגם פלילי לא שווה את הסיכון

מספיק שכן צר עין שירים טלפון ו...

קח טלפון של רצף יהודי מקצועי הוגן ונחמד יאיר0547216000

בברכה ניר

פורסם

אל תשכח שלא לכל סיני בצומת יש את המכשיר שחותך ולפעמים צריך גם דיסק

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...