Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עליית המחירים בקרב המעשנים שחטה את כולנו והיום חפיסת LM נעה בין 27-30 ש״ח.

בעקבות זאת החלטתי לעבור לנייר גלגול!

הצטיידתי בשקית טבק פילטרים נייר ומכשיר גילגול.

התוצאה- לא כמו במפעל אבל נותנת מענה חיובי בהחלט!

אז כמה מכם ביצעו את המעבר ולוותיקים שמגלגלים אילו טיפים תוכלו לתת למגלגל המתחיל?

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מהידע המוגבל שיש לי בסיגריות, הרבה מעשנים טבק שהם מגלגלים כי הוא יותר "בריא" ויש בו פחות חומרים ממכרים שמן הסתם נותנים את "הטעם" לסיגריה.

אל תתייאש, כאשר הייתי בצבא ומישהו נתקע בלי סיגריות הוא פשוט שם תה בנייר גילגול ועישן את זה. אני יודע שזה נשמע מטורף אבל בהן צידקי.

אגב, בארה"ב יש טבק שאתה פשוט לועס ויורק אותו. אין עשן, אין סירחון אבל זה מכתים את השיניים ומן הסתם דברים אחרים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

לפני שהפסקתי לעשן (לפני כשלושה חודשים) עישנתי תקופה טבק לגילגול (באלי שאג צהוב).

היה לא רע בכלל ואחלה טעם...ההתעסקות עצמה מעצבנת אך גורמת לך לעשן פחות.

שמעתי שמועות שאת הטבק לגילגול מעלים ב200% = קרוב ל100 שקל לחבילה:x

פורסם

קורטקס, שכחת קש מהמזרונים של פעם...

פות"ש יקר, אני יכול להמליץ לך על מעבר דווקא לאלקטרונית. ההפסקה של הרגילות הייתה קלה ונטולת תופעות לוואי שליליות. כבר מספר שבועות שאני רק מאדה באלקטרונית ולא מעשן רגילות, אחרי קופסא ליום (לפחות) כבר 15-16 שנה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יותר פשוט לזרוק את הסיגריות לזבל ודי ....

אחרי חצי שנה ללא סיגריות ואחרי עישון של שתי קופסאות ביום יותר מעשרים שנה , חרא - כמה כסף נשרף ...

חמי מעשן את טבק הגלגול וזה מריח ויש לו טעם דוחה !

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
רק עכשיו? חברי לספסל הלימודים כבר יותר משנה מגלגלים בכמויות תעשייתיות.

כנראה שרק עכשיו זה חצה שצלי את הקווים האדומים של כמה אני מוכן לספוג את חזירותה של המדינה.

לא מיהרתי לעבור לזה כי נותן קונוטציה שלילית כשרואים מישהו מתעסק עם זה גילגול. היום בעקבות העליה רבים עושים זאת כך שהמחשבה הראשונית על אדם שמגלגל היא כבר לא שלילית (הכוונה לדימוי של אדם שמתעסק עם סמים) כי הרבה מגלגלים וזה רק הולך וגדל..

אבל היי, עדיף מאוחר מאשר אף פעם :wink:

מהידע המוגבל שיש לי בסיגריות, הרבה מעשנים טבק שהם מגלגלים כי הוא יותר "בריא" ויש בו פחות חומרים ממכרים שמן הסתם נותנים את "הטעם" לסיגריה.

אל תתייאש, כאשר הייתי בצבא ומישהו נתקע בלי סיגריות הוא פשוט שם תה בנייר גילגול ועישן את זה. אני יודע שזה נשמע מטורף אבל בהן צידקי.

אגב, בארה"ב יש טבק שאתה פשוט לועס ויורק אותו. אין עשן, אין סירחון אבל זה מכתים את השיניים ומן הסתם דברים אחרים.

נכון גם אני שמעתי שהטבק יותר איכותי בגילגול לא יודע אם זה מיתוס או אמיתי. אין הוכחה חד משמעית לכך או לפחות לא נתקלתי בכזו.

להתייאש יהיה לי קשה כי אני מאוד אוהב לעשן.

לגבי לעיסת טבק - בעעעע לא הייתי מעז בחיים!

לפני שהפסקתי לעשן (לפני כשלושה חודשים) עישנתי תקופה טבק לגילגול (באלי שאג צהוב).

היה לא רע בכלל ואחלה טעם...ההתעסקות עצמה מעצבנת אך גורמת לך לעשן פחות.

שמעתי שמועות שאת הטבק לגילגול מעלים ב200% = קרוב ל100 שקל לחבילה:x

השמועות מספרות שהטבק יעלה? האמת גם זה יקרה עדיין יוצא משתלם יותר לעשן בגילגול. או תוך כדי גילגול. :lol:

קורטקס, שכחת קש מהמזרונים של פעם...

פות"ש יקר, אני יכול להמליץ לך על מעבר דווקא לאלקטרונית. ההפסקה של הרגילות הייתה קלה ונטולת תופעות לוואי שליליות. כבר מספר שבועות שאני רק מאדה באלקטרונית ולא מעשן רגילות, אחרי קופסא ליום (לפחות) כבר 15-16 שנה.

המעבר לאלק' הוא שקר. העשן הוא עשן לח ומסוכן כמו נרגילה. גם עליה היו ביקורות שליליות .

חוץ מזה, תגיד מה שתגיד על האלק' אין ולא יהיה תחליף דמה לטעם של הסיגריה לעשן והשילוב המדהים שלה עם הקפה . אחחח

רק מזה בא לי להדליק .

אחרי חצי שנה ללא סיגריות ואחרי עישון של שתי קופסאות ביום יותר מעשרים שנה , חרא - כמה כסף נשרף ...

האמת אתה צודק, יותר פשוט? תלוי את מי שואלים.

אני לא אומר שאני לא יכול להפסיק.

אני אומר שאני לא רוצה..

אני מעשן 4-6 סיגריות ליום ויוצא לי לפחות פעם-פעמיים בשבוע לעשן רק 1 כי אין לי זמן ואני עושה המון פעילות גופנית. לכן אין לי כל סיבה לוותר על ההנאה הזאת אפילו במינונים כאלה..

פורסם

אמא שלי ואחי מעשנים דומינגו אורגני. יש שיפור לאין ערוך בצבעי הקירות בבית שכבר לא מצהיבים. אין ריח מחליא של סיגריות בבית, למרות שהם מעשנים נון סטופ, יש להם גדלים של פילטרים שמגבילים את כמות הטבק (הם מעשנים פילטרים בגודל של 5.3MM שזה יוצא רבע סיגריה רגילה בכמות הטבק.

בבדיקה שנערכה (אחי מעשן את זה כבר כמה שנים, אמא שלי שנה) הם מוציאים פחות על סיגריות. פעם בחודש הם קונים "אספקה" לכל החודש, ויוצא להם הכל כולל הכל 300-320 ש"ח. חיסכון נקי של בסביבות 1500 ש"ח יחד בחודש. וזה הרבה.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אין שום קשר בין סיגריה אלק' לנרגילה כי בנרגילה יש עשן, ואתה נושם תוצרים של בעירה חלקית, ובסיגריה אלק' יש אדים.

נכון שלא בדיוק ידוע כמה אדים אלו מזיקים, אבל להשוות בין אדים לעשן זה כמו להשוות בין חתול לכלב כי שניהם הולכים על ארבע ויש להם זנב.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

משום מה התגובה שלי למעלה לא נקלטה לגביך.

אז אמרתי שאני לא דואג מלזרוק אותם לזבל. אני אוהב לעשן אבל עם זאת אני לא מעשן כבד.

3-6 סגריות ליום (אשתי מעשנת בערך אותו דבר) ולפעמים מעשן רק 1 . נוסף על כך אני עושה המון פעילות גופנית .

ולמרות המינונים הנמוכים עדיין אני זקוק לה, ובמיוחד עם הקפה שלי.

אז לא מפריע לי.. כל אני בשליטה.

פורסם

אני לא מעשן, אבל הנה סיפור משעשע אודות העניין:

בביקור האחרון בארץ נסעתי עם 2 אחיי הגדולים וחברים טובים שלנו לקמפינג על גדות הירדן.

חודש לפני הנסיעה חבר שלי התחיל לשגע אותי שהוא חייב לארגן לנו ג׳ויינטים ומזה בא לו לעשן וכו׳.

זה המקום לציין שאף אחד מאיתנו לא מעשן ג׳ויינטים ואחי הגדול לא מעולם לא טעם סיגריה וכמעט לא שותה אלכוהות.

בקיצור, הגענו לירדן, חבר שלי אש על ג׳ויינט אבל לא הצליח לארגן וכולו מבואס.

אח שלי הבינוני קורא לי לאוהל ומראה לי שיש לו שקית טבק וניירות גלגלול, ישר צחקנו והכנו 2 ״ג׳ויינטים״ פארש.

יצאנו החוצה ואחרי כמה דקות אח שלי אומר לחבר שלי ״כמה אני אוהב אותך?״ ומחייך אליו ומוציא את המגולגלת.

חבר שלי בעננים!!!!

מדליקים, אחי לוקח שכטה, מעבירים לחבר והוא מתאמץ לקחת שכטה, משתעל אבל לוקח.

יתר החברים ואחי הגדול שלא מודעים לעניין בטוחים שזה ג׳ויינט ולא מוכנים לעשן למרות שחבר שלי משכנע אותם בתקיפות.

המגולגלת עוברת בין שלושתינו, אחי ואני מתחילים לעשות קולות של ״מצחיק״ והחבר זורם, הוא בטוח שהוא כבר מסטול!

הוא כל כך בטוח שהוא מסטול שהוא שולח SMS לאיזה חבר שלו שממנו רצה לארגן ג׳ויינט והוא רק מסתלבט על החבר שלו שהוא חוזר שלא הצליח לארגן ג׳ויינט והנה הוא יושב ומעשן חומר בן זונה!!

המגולגלת עושנה למוות, החבר מסטול וכולו בהיי, הולך לרגע לאוהל שלו להוציא משהו.

זה הזמן שאני ואחי תופסים את יתר החברים ואת אחי הגדול ומסבירים להם שזה פארש ושיזרמו!

החבר חוזר, עוברות כמה דקות ואחי שולף את המגולגלת השנייה, החבר כולו נדלק!

הוא לוקח שכטה ופתאום חבר אחר מבקש לנסות, החבר מתלהב ומעביר לו, כך המגולגלת עוברת בין כולם עד שמגיעה לאחי הגדול שהוא כאמור אגוז מאוד קשה לפיצוח, אבל פתאום הוא מבקש גם שכטה, החבר בטירוף!!!!

בנקודה הזאת החבר בהיי מטורף (או לפחות כך הוא חושב).

מתחיל להחשיך ובדיוק נגמר השמן, אני מציע לחבר להתלוות אלי עם הרכב לתחנת דלק במרחק 10 דקות נסיעה, הוא חושש כי הרגע בדיוק עישנו, אני מרגיע אותו שהכל בסדר, לא ישנתי הרבה.

מתחילים נסיעה, כבר חשוך, שביל אפר אז נוסעים לאט, מרחוק אלומת הפנסים מאירה 2 זוגות רגליים חטובות, החבר לידי ישר אומר ״אם יש אלוהים הן עוצרות אותנו!״.

הוא לא מסיים את המשפט, הן עוצרות אותנו.....2 כוסיות אש בתחילת שנות ה-20, שואלות אותנו באמצע חור אם במקרה ראינו עכשיו חזיר בר חוצה את השביל...

זו הנקודה שהחבר כבר בטוח שהוא הוזה!!!

כדי לקצר את העניין, כל אותו ערב החבר בטוח שאח שלי נתן לו את החומר הכי טוב בעולם, הוא דלוק כולו....

את הסאטלה הורדנו לו רק ביום למחרת כשכבר ארזנו הכל ברכבים ועמדנו לעזוב את המקום, אז גילינו לו שהוא דפקט אמיתי ושיגיד תודה שחסכנו לו כסף כי הפיגור השכלי שלו טוב יותר מכל סם....

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני הפסקת לעשן לפני 10 שנים סגריות מגוגלות. שווה ערך לקופסה וחצי ביום. הטבק אמור להיות יותר טבעי (וזו לכאורה הסיבה שהסיגריה המגולגלת כבה אם תשאיר אותה דולקת במאפרה לעומת סיגריה רגילה שתבער עד הסוף. יש תאוריה שמוסיפים משפרי בערה לסיגריות רגילות. לא יודע אם נכון)

הטבק לגילגול לח. זה גורם לעשן להיות יותר נעים (אין לי מילה אחרת לתאר את זה). נסה ליבש קצת טבק לגלגול ולעשן את זה, ירגיש כמו אסקוט...

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם
אני לא מעשן, אבל הנה סיפור משעשע אודות העניין:

בביקור האחרון בארץ נסעתי עם 2 אחיי הגדולים וחברים טובים שלנו לקמפינג על גדות הירדן.

חודש לפני הנסיעה חבר שלי התחיל לשגע אותי שהוא חייב לארגן לנו ג׳ויינטים ומזה בא לו לעשן וכו׳.

זה המקום לציין שאף אחד מאיתנו לא מעשן ג׳ויינטים ואחי הגדול לא מעולם לא טעם סיגריה וכמעט לא שותה אלכוהות.

בקיצור, הגענו לירדן, חבר שלי אש על ג׳ויינט אבל לא הצליח לארגן וכולו מבואס.

אח שלי הבינוני קורא לי לאוהל ומראה לי שיש לו שקית טבק וניירות גלגלול, ישר צחקנו והכנו 2 ״ג׳ויינטים״ פארש.

יצאנו החוצה ואחרי כמה דקות אח שלי אומר לחבר שלי ״כמה אני אוהב אותך?״ ומחייך אליו ומוציא את המגולגלת.

חבר שלי בעננים!!!!

מדליקים, אחי לוקח שכטה, מעבירים לחבר והוא מתאמץ לקחת שכטה, משתעל אבל לוקח.

יתר החברים ואחי הגדול שלא מודעים לעניין בטוחים שזה ג׳ויינט ולא מוכנים לעשן למרות שחבר שלי משכנע אותם בתקיפות.

המגולגלת עוברת בין שלושתינו, אחי ואני מתחילים לעשות קולות של ״מצחיק״ והחבר זורם, הוא בטוח שהוא כבר מסטול!

הוא כל כך בטוח שהוא מסטול שהוא שולח SMS לאיזה חבר שלו שממנו רצה לארגן ג׳ויינט והוא רק מסתלבט על החבר שלו שהוא חוזר שלא הצליח לארגן ג׳ויינט והנה הוא יושב ומעשן חומר בן זונה!!

המגולגלת עושנה למוות, החבר מסטול וכולו בהיי, הולך לרגע לאוהל שלו להוציא משהו.

זה הזמן שאני ואחי תופסים את יתר החברים ואת אחי הגדול ומסבירים להם שזה פארש ושיזרמו!

החבר חוזר, עוברות כמה דקות ואחי שולף את המגולגלת השנייה, החבר כולו נדלק!

הוא לוקח שכטה ופתאום חבר אחר מבקש לנסות, החבר מתלהב ומעביר לו, כך המגולגלת עוברת בין כולם עד שמגיעה לאחי הגדול שהוא כאמור אגוז מאוד קשה לפיצוח, אבל פתאום הוא מבקש גם שכטה, החבר בטירוף!!!!

בנקודה הזאת החבר בהיי מטורף (או לפחות כך הוא חושב).

מתחיל להחשיך ובדיוק נגמר השמן, אני מציע לחבר להתלוות אלי עם הרכב לתחנת דלק במרחק 10 דקות נסיעה, הוא חושש כי הרגע בדיוק עישנו, אני מרגיע אותו שהכל בסדר, לא ישנתי הרבה.

מתחילים נסיעה, כבר חשוך, שביל אפר אז נוסעים לאט, מרחוק אלומת הפנסים מאירה 2 זוגות רגליים חטובות, החבר לידי ישר אומר ״אם יש אלוהים הן עוצרות אותנו!״.

הוא לא מסיים את המשפט, הן עוצרות אותנו.....2 כוסיות אש בתחילת שנות ה-20, שואלות אותנו באמצע חור אם במקרה ראינו עכשיו חזיר בר חוצה את השביל...

זו הנקודה שהחבר כבר בטוח שהוא הוזה!!!

כדי לקצר את העניין, כל אותו ערב החבר בטוח שאח שלי נתן לו את החומר הכי טוב בעולם, הוא דלוק כולו....

את הסאטלה הורדנו לו רק ביום למחרת כשכבר ארזנו הכל ברכבים ועמדנו לעזוב את המקום, אז גילינו לו שהוא דפקט אמיתי ושיגיד תודה שחסכנו לו כסף כי הפיגור השכלי שלו טוב יותר מכל סם....

:lol:

גדול! פשוט גדול! פסיכולוגיה זה דבר חזק, מספיק שתאמין שאתה ממש מסטול ואתה תאמין שאתה מסטול חחחח.

אבל מעניין מה הוא חושב עכשיו על גראס?

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

סיפור ענק :lol:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני היחידי שלא מבין פה משהו?!

או כמו שזאזו פעם אמר "האם פספסתי פה משהוווו!!!"

חור בצפון באווירת נחל הירדן הידוע כאיזור "זרימה" מצוין (אם אתה מבין למה אני מתכוון), שעת לילה מאוחרת, אתה וחבר נתקלים

במקרה בשתי כוסיות שמחפשות חזיר בר??!!

WTF??

• תוכן חדש...