Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסחר ה Nasdaq דרך מי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להשקיע סכום כסף נמוך יחסית בניירות ערך ב Nasdaq השאלה היא דרך איפה מומלץ לעשות את זה? הבנק שלי דורש עמלת מינימום של 25$ על כל פעולה של קנייה או מכירה בתוספת של דמי ניהול חודשיים! לא הגיוני מבחינתי.

מה האפשרויות שלי?

פורסם
אני מעוניין להשקיע סכום כסף נמוך יחסית בניירות ערך ב Nasdaq השאלה היא דרך איפה מומלץ לעשות את זה? הבנק שלי דורש עמלת מינימום של 25$ על כל פעולה של קנייה או מכירה בתוספת של דמי ניהול חודשיים! לא הגיוני מבחינתי.

מה האפשרויות שלי?

אם מדובר בסכום נמוך, אזי ממליץ על השקעה דרך תעודות סל ולא ישירות במניות.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

הבנקים זו הדרך הכי גרועה לבצע מסחר בחו"ל (וגם מסחר בארץ למעשה).

מסחר בחו"ל ניתן לבצע בשני דרכים: באמצעות בית השקעות מקומי או באמצעות ברוקר זר ישירות.

בית השקעות מקומי יהיה יותר יקר מברוקר זר אבל עדיין משמעותית זול יותר מבנק (בסביבות 8$ לפעולה), אבל תוכל להתנהל מולו בשקלים בעוד שמול ברוקר זר תאלץ להתנהל בדולרים ואז עמלות ההמרה יחסלו את ההפרש בעמלות הפעולה.

כמו בכל מקום בישראל, גם כאן יש הרבה מקום למיקוח, במיוחד כתלות בסכום שאתה מביא ומספר הפעולות שאתה מבצע לחודש.

אגב, אני לא יודע למה אתה קורא סכום נמוך, אבל לרוב בתי ההשקעות יש סכום מינימום של כ-30K ש"ח להשקעות.

פורסם

אגב, אני לא יודע למה אתה קורא סכום נמוך, אבל לרוב בתי ההשקעות יש סכום מינימום של כ-30K ש"ח להשקעות.

ברוב בתי ההשקעות בפחות מ50K הם לא ידברו איתך.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

אני משקיע דרך תיק השקעות ב"מגדל".

על הנייר פחות מ-50K בד"כ לא מאשרים פתיחת תיק, אבל גם אם בהתחלה יש לך 20K ואתה אומר להם שתפקיד כסף עם הזמן, הם יאשרו בלי בעיה.

בהצלחה.

172

פורסם

אני יצטרף בשאלה על תיק השקעות,

נגיד ואני פותח תיק השקעות עם 50K לשנתיים

מה צפויה להיות היתרה לאחר שנה ובתום השנתיים

או איך זה עובד?

• תוכן חדש...