Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונה של פורש,אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא רכב נדיר בארץ? לא יצא לי לראות כזה אף פעם...מה שכן כשהוא נוסע יש לו רעש של חיפושית ישנה מקולקלת.

אני תוהה כמה דבר יכול לעלות...

פורשה אספנות.jpg

פורסם

ממש לא חיפושית מקולקלת,אבל אתה קרוב,כך נשמע מנוע עם קירור אוויר(כמו בחיפושית) אני לא טועה מדובר כאן ב 911 T ,דגם טרגה.

Porsche 944 turbo

פורסם

יפהייפה אמיתית, משזיכרה NFS: PORCHE

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

הערך של ה912 עלה פלאים בשלושת השנים האחרונות, בתור אחד שמכור ללוחות המודעות אני רואה עליה במחיר של ה912, תוך כדי ירידה בכמות הרכבים אשור מוצעים למכירה, בנוסף ה928 מתחילה להתייקר וה914 שומרת על שוק יציב, אפילו את ה6 אפשר להשיג עדיין במחירים טובים.

haters will hate

פורסם

למה 928 מתייקרת?

924\944 ו928 הם "טעות" מבחינתי ולא פורשה (שלא לדבר על ה914, זו בכלל נבלה)

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

מבחינתך..... ה914 משושת הצילינדרים מהנה מאוד לנהיגה, כשה928 יצאה מי היו הילדים אז? היום הם מבוגרים שיכולים להרשות לעצמם, ערך עולה....

haters will hate

פורסם

אני לא מצליח להבין מי יעדיף פורשה עם מנוע וגיר בצד הלא נכון (כלומר 928\924\944) על פני 911 ולא משנה הדור (למרות שיש עדיפות מבחינתי ל964 או 930 :roll:)

פורסם

תסתכל על זה בתור רכב, יש המון מכוניות טובות עם מנוע קדמי והנעה אחורית, ה924 חלשה, ה928 , 968 כבר התנהגו בצורה יותר הולמת, אני מאוד אוהב את ה944 טורבו, וה914 בעלת מנוע מרכזי... אז יש ויש, לגביי ה911 האולטימטיבית, 993 בשבילי.

haters will hate

פורסם

בתור רכב אני מאוד אוהב את ה944 וה968 (לא אוהב את ה914, למרות שהיא הסבתא רבה של הבוקסטר שאני כן אוהב)

בתור פורשה אני לא מעריך אף אחת מהן.

• תוכן חדש...