Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסירות מאי 2013 (מגזין אוטו)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
משיחות עם חברים ומכרים צד ג', אין להם מושג מה זה DSG7 ואיך הוא בכלל עובד.

אם כולם היו יודעים כנראה שגרף המכירות שלהם היה נראה אחרת.

אני שואף לאיזו אודי...:oops:

http://www.auto-motor-und-sport.de/vergleichstest/audi-a3-sb-20-tdi-gegen-vw-golf-20-tdi-zwei-vom-gleichen-stamm-6586010.html?show=2

המסקנה הסופית במבחן של המגזין הגרמני (אשר למיטב ידיעתי מקבל מימון יפה ושמן מקבוצת VAG): אל תקנה אודי A3, קנה גולף 7.

בארץ אין מנועי דיזל, אבל אלא אם כן מרבית המכירות שלהם מתרכזות ב-A3 בעלת 1.8 טורבו וכמובן ה-A1, אין סיבה הגיונית למצב בפועל.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
האוריס, רכב מאוד יפה נוח וחסכוני בדלק.

לקנות קורולה חדשה כיום או מאזדה 3 לא משתלם, אוטוטו הדגמים החדשים(והמשופרים) יגיעו.

לא רק שלא משתלם, הייבוא של שתיהן הופסק עד להגעת הדגמים החדשים. אולי עדיין יש שאריות אחרונות, אבל באמת שאין סיבה להעדיף אותן על פני המתחרות היותר מודרניות שלהן אלא אם כן ההנחה ממש גדולה.

פורסם
מה הקפיץ את איסוזו ב-1200%?

הדימקס החדש הגיע רק באמצע שנה שעברה, עד אז מכרו שאריות של הדור הישן.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

נדמה לי שיש טעות בנתונים של פרארי ומזראטי. במקומות אחרים ברשת כתוב 9 למזראטי ו-4 לפרארי וזה נשמע קצת הגיוני יותר.

פורסם
לא צריך את הטבלה הזאת בשביל לדעת שיונדאי מציפים את השוק..

אבל הפתעה נעימה בגזרה האיטלקית.

מה נעים כל כך, לא מכרו אף לנצ'יה במאי ורק 11 מתחילת השנה.

פורסם
נדמה לי שיש טעות בנתונים של פרארי ומזראטי. במקומות אחרים ברשת כתוב 9 למזראטי ו-4 לפרארי וזה נשמע קצת הגיוני יותר.

וכיצד זה שונה מהנתונים בטבלה?

מה נעים כל כך, לא מכרו אף לנצ'יה במאי ורק 11 מתחילת השנה.

פיאט בעלייה, פרארי ומאזרטי מציגים ביצועים לא רעים (יחסית) ואלפא רומאו עדיין נמכרת, והחודש אפילו מציגה עליה (ובהתייחס למחיר, זה לא רע).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
ממש לא, אבל אני מופתע שרכבים שנמכרים במחירים של 2-4 מיליון שקל נמכרו החודש טוב יותר מרכבים שמחירם שליש מכך.

לסיאט חסרה הלאון החדשה, אז ניתן לומר כי הנתונים הללו אינם משקפים.

לגבי פלוצוואגן, ייתכן וסיפורי האמינות של DSG, TSI וכו' נותנים אותותיהם בנתוני המכירות מחד, והאבזור הדל בשילוב עם תמחור גבוה מאידך.

במקרה היום יצא לי לעבור ליד גולף 7 והצצתי פנימה. במבט חטוף פנים הרכב נראה זול יותר למראה בהשוואה לדור היוצא.

הכי מפתיע, דווקא אודי בעליה. מי קונה את זה לעזאזל?

הרבה q5 q3 הa6 גם נראה הרבה לאחרונה.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

אתה מציין נתוני חודש מאי בלבד... בטבלה יש גם נתונים מתחילת שנה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

רנו עם ההיצע המעניין שלהם בדרך למעלה. לא אופתע אם יכנסו גם לחמישיה עם המגאן קופה והקליאו שתגיע בקרוב. מלכה חדשה של לקוחות פרטיים? :-D

פורסם

מצטער לצנן לכם את ההתלהבות אבל ככל הנראה רק 4 מכוניות פרארי נמסרו מתחילת השנה ולא 14.

ורק 9 מכוניות מזראטי נמסרו מתחילת השנה ולא 35! (לדעתי מספרים די בינוניים אם להודות על האמת).

מישהו שיושב ועושה את כל החיבורים והחיסורים פשוט עושה עבודה גרועה.

עוד הערה בנושא, גם המספרים שציינתי (או שצויינו) לא בהכרח נכונים לחלוטין, הנה 2 דוגמאות, יש לי חבר שמתעקש שנמסרו בארץ מתחילת השנה כ5 או יתכן ואף (מקסימום) 6 מכוניות פרארי.

דוגמא נוספת, הוא מתעקש על כך שרק בחודש מאי האחרון נמסרו כ-3 מכוניות מזראטי ולא 1 בלבד (הנתונים בטבלה).

*** בעבר היה כאן בחור שהיה מעלה מידי פעם פירוט מעניין ביותר שכולל את מצבת המכוניות בארץ על-פי מה שנרשמו במשרד התחבורה, אני מתאר לעצמי שהוא עסוק וכבר לא יכול לעשות זאת, בכל אופן נתונים מסוג זה היו (ככל הנראה) מעלים אור על הנתונים האמיתיים, חבל רק שאוטו איטליה כל כך חוששים לחשוף נתונים.

פורסם

פשוט כיף לראות את אופל חוזרת 8-)

אבל עדיין צריך להשקיע יותר בדגמים הספורטיביים, להביא אסטרה OPC, לשווק את הקורסה OPC יותר טוב, להביא GTC 1.6 TURBO עם תיבה ידנית :roll:

פורסם

אם נכנסים לקישור, כתוב שנמסרה פרארי אחת ולא 4 בחודש מאי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

השאלה "מי קונה אאודי" היא כמובן מיותרת. גם אם הגולף עדיפה, קח את ה- 122, תוסיף לה ג'נטים, וכבר קיבלת מחיר של A3, שלא לדבר על מנוע ה- 1.8T או על האופציה לשלוש דלתות. ואם התכוונת שהיא קניה פחות טובה ממתחרות, אז כמובן תלוי מי הן לטעמך - וגם אז. מנוע ה- 1.8T, עם האבזור והנוחות של ה- A3, זו חבילה לא רעה בכלל.

אותי הפתיעו מבחינת מספר המסירות: לטובה - מיני. ממש וואו. לרעה - לנ'ציה ולנד רובר.

הלוואי שהשינוי במחירות של VW היה משפיע על תמחור הרכבים, אבל אין סיכוי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לגבי פלוצוואגן, ייתכן וסיפורי האמינות של DSG, TSI וכו' נותנים אותותיהם בנתוני המכירות מחד, והאבזור הדל בשילוב עם תמחור גבוה מאידך.

במקרה היום יצא לי לעבור ליד גולף 7 והצצתי פנימה. במבט חטוף פנים הרכב נראה זול יותר למראה בהשוואה לדור היוצא.

הכי מפתיע, דווקא אודי בעליה. מי קונה את זה לעזאזל?

אם סיפורי האמינות הם כאלה אז איך סקודה הגיעה למקום 4 ועלייה כל כך גדולה?

וגם לי זה נשמע קצת הזוי המספרים הללו של פרארי ומזראטי בהחלט ניראה כאילו נפלה שם איזושהי טעות.

אבל אין ספק שהמפתיעה הגדולה היא מיני למרות התמחור ההזוי שלהם.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

• תוכן חדש...