Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי תקלה קבוע בלוח שעונים של צק אינגין , כל פעם המכונאי במוסך אומר שיש בעיה באגזוז ואין צורך להחליף, זה בסדר. הוא מחבר את הרכב למחשב מבטל אותה ואחריי כמה ימים זה חוזר. רציתי לדעת עם יש אפשרות לקנות את הכבל המחבר בין המחשב לרכב , מדובר בפוקוס 04

פורסם

סביר להניח שמדובר בממיר קטליטי שסיים את חייו.. ייתכן גם שתכשל בטסט הקרוב על רמות פליטת מזהמים גבוהות.

החלפה של ממיר קטליטי זה עניין לא זול (לא יודע בדיוק כמה, אבל אני חושב שמעל 2K).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• ספונסר פורום
פורסם

כיום ניתן כבר להשיג ממירים קטליטיים חליפיים במחיר שהוא בדרך כלל נמוך משמעותית.

בקש מהמוסכניק שלך שיסביר לך איזו תקלה מופיעה במחשב בזמן שנדלקת הנורית כדי שנהיה כולנו יותר חכמים. איפוס של הנורית לא פותר את הבעיה, רק מעלים את האינדיקציה על קיומה. ואת הבעיה בסופו של דבר תצטרך לפתור.

פורסם
כיום ניתן כבר להשיג ממירים קטליטיים חליפיים במחיר שהוא בדרך כלל נמוך משמעותית.

נכון, אבל גם אורך חיים שלהם נמוך משמעותית.

אם לא נוסעים הרבה - זה משתלם.

אבל אם נוסעים הרבה ומתכוונים להישאר אם הרכב תקופה ארוכה - אולי כדאי להשקיע במקורי ולשכוח מהסיפור לעוד 10 שנים.

פורסם
יש לי תקלה קבוע בלוח שעונים של צק אינגין , כל פעם המכונאי במוסך אומר שיש בעיה באגזוז ואין צורך להחליף, זה בסדר. הוא מחבר את הרכב למחשב מבטל אותה ואחריי כמה ימים זה חוזר. רציתי לדעת עם יש אפשרות לקנות את הכבל המחבר בין המחשב לרכב , מדובר בפוקוס 04

גם לי היה אותו סיפור באיביזה,אמרו חי שזה לא קריטי ולהמשיך ליסוע עד שבטסט הזיהום אוויר נכשל אבל שמתע תוסף והכל היה בסדר,בכל מקרה יש פגיעה משמעותית בצריכת דלק אם תבדוק,אולי חיישן למדה )חמצן( או ממיר קטליטי תבדוק את שניהם

• תוכן חדש...